Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 118 564
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 630
Не съм участвала в Чисто,защото използвам друга марка препарати,но искрено се радвам,че толкова много момичета се похвалиха с награди!!!

# 631
Здравейте, има ли някой от вас,който е спечелил куфар от Жадецки хуск?Искам да попитам нещо за подаване на годишната декларация. Карлсберг са я писали в код 822 и се чудя дали и как да я подам?

# 632
  • при късмета
Здравейте, има ли някой от вас,който е спечелил куфар от Жадецки хуск?Искам да попитам нещо за подаване на годишната декларация. Карлсберг са я писали в код 822 и се чудя дали и как да я подам?
Къде виждаш с какъв код са я писали и къде са я писали? Това си е кода на наградите. Ако е в НАП, значи всичко са си декларирали и платили, иначе няма как да го видиш, не мислиш ли?
Как не се научихте за 4 години, че като е награда от игра, нищо не се декларира и плаща.

# 633
Искам да похваля една дама като изключително коректна. Тегли победител и ако не е спазил условията, тегли нов...
Скрит текст:

Не съм аз изтеглената, но ми допада, че за разлика от много инстаграм профили, наистина следи за коректно участие.

# 634
Някои от вас дали има мейл за връзка с Киндер бурно? Не ми приема един код, а го въвеждам правилно.

# 635
  • София
Честито на печелившите от Лидл. Ще стискам палци и аз следващия път.

Тези от Фейри този път прекалиха.. 9.50 лв. Ми се струва множко..

# 636
И като моя номер има в Чисто с продукт, дано най- накрая счупя каръка
Пратиха ми смс аз съм 🙂🙂🙂

Последна редакция: вт, 14 мар 2023, 21:25 от Герганна Димитрова 710513

# 637
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....

Нещо от Нивея.Докато направя скрийншот и ми изчезна.Предполагам е в страницата.По късно ще я търся.

# 638

Тези от Фейри този път прекалиха.. 9.50 лв. Ми се струва множко..
И аз като видях 9.50лв. се отказах преди да съм се навила 😂. Пък и наградите не са нещо уау.
В чисто не взех участие, предпопетох да се включа в играта на Uniliver., но засега нищо.

# 639
Захарчето, благодаря, че сподели. Това е линка за томболата на Nivea

https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/dermaskinclear#57B8537DDEE842 … 2B0BB78A5BB0061E5

# 640
  • София
На Кока Кола са изтеглили, мен ме няма, но някой e с  2 награди, егати късмета Simple Smile
На Активиа обичайно не ме теглят. В орео също ме няма, сега чакам 7 дейс да ме изтеглят Simple Smile

Аз съм с две награди. Миналата седмица раница, тази седмица калъф за лаптоп. Играем с 2 профила . Моя и на сина ми.На неговия има повече регистрирани бележки, но той не печели.

# 641
Трябваше вчера да цитирам повторението, сега вече го няма. Имаше човек с еднакви имена и мейл, само единия беше gmail, а другия abv. Това ми направи впечатление. А иначе няма нищо лошо всеки да печели, колкото пъти е играл. Аз също играя от 2 профила, та КАТО спечеля да има и за двете деца Simple Smile Simple Smile (оптимистка съм)

# 642
Сайта им е супер бъгав. Презаредете го и влезте пак в профила си. Всеки код го въвеждах два пъти, за да ми го приеме. С IPhone съм и през Chrome. Предполагам, че и това беше част от проблема, защото взех на съпруга ми и пак в моя профил. Не съм имала никакъв проблем. Той е със Самсунг, но пак Хром. Отрових се, докато се сетя за този вариант. Успех!

Някои от вас дали има мейл за връзка с Киндер бурно? Не ми приема един код, а го въвеждам правилно.

# 643
И аз имах същия проблем, точно както казва Петя, презаредете самата страничка, след всеки въведен код, ако Ви дава, че е невалиден. Simple Smile При мен това проработи.

# 644
Здравейте ,
За първи път бях изтеглена от игра на Форума -Wooden Spoon Simple Smile
Писах имейл ,но нямам нито отговор нито пратка от тях.Забавяне ли има дали знаете?

Общи условия

Активация на акаунт