Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 118 532
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 660
Либрес са изтеглили първите печеливши!
4 Десислави от 10 човека Simple Smile Голем късмет, да се казваш Десислава!

И на мен това ми направи впечатление 😂 Ще го приема лично, че са ме пропуснали 🤣

# 661
  • Велико Търново
И аз с СМС за продукти Чисто. Исках Керхера Simple Smile

# 662
И моят СМС от Чисто дойде и заявих наградата, хубаво е да се наруши малко тая суша. До 45 дни казаха и не знаят кой е куриера, който ще носи, трябва да се предаде и бележката.

# 663
Днес си изхарчих вчерашните 4 талона от шоколадите в Лидл. 1 талон (25лв) е за 1 покупка. Не е възможно да активираш 2 или повече талона едновременно. Разделих продуктите на 4 и след всяко плащане активирах следващ талон и маркирах картата.

И аз да се похваля днес със съобщение от Чисто за 2 продукта, бях регистрирала и мм - вчера е получил смс-а, със същата награда е. Страшно ми се иска роботчето, от миналата година където видя игра с прахосмукачка робот - не я пропускам, дано тази ме зарадва.

# 664
Имам имейл от ДМ и Нивеа - спечелила съм тест продукт серум за попълване на бръчки. Heart

# 665
И аз съм с имейл от ДМ за тест на продукт. Май наистина счупих каръка днес! Ама време си беше де, тоя месец рожден ден имам, та ми се полага с нещо да ме зарадват!

# 666
  • Сливен
Игра на Dormeo в Инстаграм

Скрит текст:

# 667
Само аз ли не мога да се регистрирам за игрите на Нивеа? За втори път се пробвам и забива на проверката дали си човек. Върти си безконечно и не ми дава да потвърдя Rolling Eyes

# 668
Само аз ли не мога да се регистрирам за игрите на Нивеа? За втори път се пробвам и забива на проверката дали си човек. Върти си безконечно и не ми дава да потвърдя Rolling Eyes
+1
и преди седмица пак беше така, отказах се

# 669
  • София
Не сте само вие и на Арнолд не му се получава
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 14 мар 2023, 15:56 от lite16

# 670
Някой случайно код за Доминос? Загубила съм си последното талонче...

Имам за кола 500 мл, който е в срок до 25.03 и за сладолед, но няма дата и не знам дали е активен още. Искате ли ги?

# 671
Много интересно из правилата на https://coca-cola.promo/
Предполагам,че се има предвид,ако е спечелил раница,калъф за лаптоп или пътуването в Париж.
Най-накрая да се зарадвам,че нищо не съм печелила от тях последната година 😂

# 672
Здравейте ,
За първи път бях изтеглена от игра на Форума -Wooden Spoon Simple Smile
Писах имейл ,но нямам нито отговор нито пратка от тях.Забавяне ли има дали знаете?
GerGana, аз също бях изтеглена от играта на "Истински мед" и до момента не съм получила нито отговор, нито продуктите. Предполагам, че може би ще ги разпращат след като приключат всички игри.

# 673
ЗДравейте, за форумната игра за Истински мед - току що получих съобщение да дам адрес на Еконт/бях дала личен адрес/. Проверете си съобщенията.

# 674
и метро са изтеглили последните печеливши
https://promo.metro.bg/winners/
Аз си знам че никога не се участва последен ден в игра, че само бъгове и проблеми има тогава ама защо се хванах изобщо да пазарувам там.
Последно време ме гони такава каръщина в живота  и игрите ,че трябва да спечеля  минимум околосветски круиз за компенсация Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт