Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна!

• 92 206
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 210
Честит празник 🇧🇬🇧🇬🇧🇬

# 211
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добро утро!
Честит 3-ти март!

# 212
  • Mediterraneo
Честит празник и приятна ви почивка!
Ставам да ожъна из къщи, после на тръстиката. От вчера адски ме боли кръст, само се надявам да не стигна пак до инжекции, че няма кой да работи и ще я закъсаме.
И аз сериал мога да ви препоръчам, ако още не сте го гледали, The Fall. Две вечери съм с него, зарязах всякакви реалитита и без това са пълен шит. Сериалът е топ.

# 213
Събудих се посред нощ от болка в мускула на ръката.Кошмар.Изправи ме от легнало в седнало положение.Tired Face И после ме довърши телефона,майка ми така умее да ме вкарва в приключения,че главата ми кънти.
Минавам да ви налея кафенце.

Давайте чашките.Таман ще видя и Тринкича,до къде докара пираните.Smile

Добро утро! Честит празник!

# 214
Добро утро и честит празник! Hug

Уми, надявам се детето вече да е по- добре. Hands Pray

Допивам второто кафе и опъвам постелката. При нас е мрачно и студено- идеално! И за йога, и за разходка после. Само два слота от РС ни останаха, надявам се да не забравя за тях. Grinning

Преди малко измислих и вечерята- купехме някакви спагети с пикантна чушка в тях, щерката все ме кара да ги "изядем". Grinning Та днес ще ги правя с тиквички и скариди. Вечерята добре. Ама обяда трябва да го измисля, че супата заминА... Едни макарони на фурна мога да им врътна, всъщност. Сега се сетИх!

Търтиииииииииии! HeartHeartHeart Аз искам да си имам галерия с твои картини! Heart Eyes

Ули, благодаря за препоръката, ще го видя, само да си довърша 1883.
The Fall е уникален сериал, откак го гледах, не спирам да го хваля.

Натанаел, точно така, благодаря.

# 215
Добро утро и честит празник! Аз така празнично съм на работа, ама поне до обяд.
Сири, стискам палци за оченцето! Милото детенце!
 Уми, вие как сте с Т ?Дано критичният момент да е отминал!
  Бюти, усех с новите медикаменти!
  Тринаасе, ти си талант , страхотни са ти творенията !!!
   Сирос , и аз изтървах роклите, но като 13 съм убедена, че ще е най-хубавата, щото Сиросчето ще я направи най!  Малката ръчичка е прекасна!
   НЕМИСЕРАБОТИ!!!
  Тази сутрин, както си допивам кафето у дома и чувам някакъв глас. Помислих, че нещо по тв ,защото даваха репортаж от Шипка. Мия си чашката и се обръщам и гледам един съсед стърчи на вратата на кухнята и нещо ми боботи. Направо бях тотали шашинг. Имал зайци, пък забравил да им вземе храна, дали у дома имаме да му продам.Щото нали е празник и не знае дали ще работи магазина. И нали щото е празник, си решил да ми влезеш  у дома в 8.15 сутринта, да взема едно кафе да ти сервирам, мамицата ви и селяндури смотани!!!
  Изринах го набързо и му казах, че ще работи магазина до обяд. Питам го как е влязъл, ми отключил си портата.Нали за тва е там тоя ключ. Аха, тамън затова , да си отключи всеки.
   Живеем в къща, портата се заключва, не знам защо ключът е оставен там. Вратата на нашият етаж се заключа само , когато ни няма.За да може, като слизат децата за нещо от втрия, да не мъкнат ключове непрекъснато с тях. А и аз бях излиза да хвърля боклук и не съм заключвала. Преместихме кучето в другия край на двора и тя не е чула.
   Днес ще има семеен съвет,ще набивам канчета за ключа, ще сложим звънец, че стария изгоря, обаче с хорската простотия как ще се справим , не знам.
   Синът ми снощи ни съобщи важно решение - щял да си купува дрон.Било  му мечта / откога, аз не съм чувала за такава/ .А за какво му е дрон, не знам.Да си дрони.

# 216
Тили, макарони за обяд и спагети за вечеря няма ли да им дойде много на твойте хора? Питам, че аз редовно отклонявам такива предложения вкъщи, те могат да си ядат сутрин, обед и вечер паста, не им пречи. Joy

След малко се замъквам на тържество. Групата на малката ще открива, класът на голямата ще го закрива. И една тегава среща следобед се очертава. Да минава и да откривам уикенда. Жалко, че цяла седмица беше слънчево, макар и студено, а за почивните дни освен студено, стана и мрачно.

# 217
Изпитана рецепта за кремвиршки някой да има?

# 218
Мьос, ние със сестра ми правим само по тази.
Скрит текст:
Рецепта:
250 мл.топла вода,пакет суха мая,една чаена лъжичка захар,две чаени лъжички сол,500 -550 грама брашно, 2-3 с.л разтопено масло,1 яйце (слага се в тестото)
Замесвате меко и еластично тесто,което трябва да почине половин час. След това разточвате,режете на ленти и увивате около предварително сварени кренвирши. Мажете с яйце или белтък, поръсвате по желание със сусам и печете на 200 градуса в предварително загрята фурна.

Аз не знам как съм засега, почти без промяна, ще трябва още време да подейства терапията.

# 219
Тили, макарони за обяд и спагети за вечеря няма ли да им дойде много на твойте хора? Питам, че аз редовно отклонявам такива предложения вкъщи, те могат да си ядат сутрин, обед и вечер паста, не им пречи. Joy

Права си! Мерси, че ми обърна внимание. HugЛичи си, че още дремя. Аз също не харесвам подобен тип дневно меню. Спагетите ще останат за другата седмица.
Тъй като сложих макароните да се сварят, за да мога след йогата да ги направя и да станат готови в сравнително прилично време (то ще им е обекуска по- скоро), ще мисля вечерята. И там май ще се заложи на пилешки бутчета и салата. Само трябва да слезна до фризера в мазето да извадя месото да се размразява.

# 220
  • тук и там
Честит празник!
Кафепия. Сирос, стискам палци за малкото мишле, дано всичко се нареди по най-добрият начин.
Май ще ми идва, наболява ме корема ниско долу.Миналият месец ме пропусна, този не знам  пак ще се весне ли , или само ще ме мъчи корема.Подула съм се като балон, всеки момент
все едно ще се пръсна..
На тържество ще ходя днес, ММ  ще е на работа щото  нямало кой да го замести..

Търти, нареждам се на опашката, когато ти дойде музата и ми дойде  реда, да ме имаш предвид

Благородно завиждам на надарените и талантливи хора като теб. Ние не сме от тях, на моите най-слабият им предмет е изобразителното изкуство ..

Хубав ден на всички!

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 11:00 от Кайсия

# 221
ДУ! По- добре е детето.Снощи тоя ефералган свали температурата и тази сутрин в 6,30 дадох Нурофен, че беше 38, 2 ,а аз исках да поспя и съм спала,де,до сега.Сега мерих - 37,2, сополива,но и гърлото е по- добре.Щом ни кара да тръгваме за нашите, че вече е добре, значи е добре.Няма да тръгна,де .В това смотано време и на село да ми ходи напред, назад и да се довърши.

# 222
  • sf
Добро утро! Ден за мързел ще е май. Вече се разходихме с куч, пия кафе и зяпам сериали. Мислех да ходим на кино с тийнко, ама нещо ме мързи, дано се навие да ходим утре. 😆

# 223
Обелязах си препоръчаните сериали, благодаря на Ули и Тарт. И двата ми се струват интересни и по мой вкус. Остава и да ги изгледам.

Аз пък снощи завърших една книга и за пореден път си давам сметка каква късметлийка съм да живея на място и във време, без да съм лишена от основни човешки права - да излизам, да уча, да работя, да обичам.

Много смотано време днес при нас. Сутринта имаше мъгла, сега плюе някакво подобие на дъжд. Хладно и неприятно. Пуснах една пералня, хляба се джурка в машината, МУ ще прави спагети за обяд. Аз се мятам на тръстиката.

# 224
😁

Честит празник! 🇧🇬

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 12:25 от Anyyyone

Общи условия

Активация на акаунт