Д-р Здравко Минев АГ гр. Пловдив

• 34 105
  • 277
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря! Защото при Ставрев в Селена се случва напоследък да чакаш за него, а да те прегледа докторантката му..

# 196
На мен ми се е случвало да ме прегледа Петров, докато Минев преглежда в другата стая. Минев дойде до чуе констатацията му. Но се е случвало веднъж за последната една година и сигурно към 15 прегледа.
Часове май обикновено има в рамките на седмица по-рано, а забавяне също има в по-голямата част от случаите. Поне при мен около 1 час.

# 197
  • Пловдив
При стимулация и подготовка за трансфер прегледите са на определени дни от МЦ, не можеш да чакаш, ако го няма. Или отлагаш, или при заместващ.

# 198
Напълно разбирам. Просто ще съм за пръв път на преглед и отивам именно заради неговото мнение и компетентност. ☺

# 199
Но винаги си предупреден за това! И да, д-р Петров може да приеме пациентка, когато графикът закъснява, но тя не си тръгва от кабинета без да я е видял и д-р Минев.

# 200
Къде изражда др Минев в Селена или Пълмед, че се обърках вече?

# 201
Интересувам се каква е цената за секцио при доктор Минев?

# 202
Къде изражда др Минев в Селена или Пълмед, че се обърках вече?
В Селена.

# 203
Доволни ли сте от секциото при него? В реанимация стояхте ли? Идва ли при вас след операцията?

# 204
В Селена изражда

# 205
Интересувам се каква е цената за секцио при доктор Минев?

Добре е да видите темата за Селена. Последно четох, че раждането там върви към 2200лв. + Някои допълнителни неща като ковид тест.

# 206
Доволни ли сте от секциото при него? В реанимация стояхте ли? Идва ли при вас след операцията?

Родих на 3.07. Планово секцио.  Изключително съм доволна. На 4 ден вече почти нищо ми нямаше. Болката описвам като по-тежка мускулна треска. Разбира се .. до праг на болка си е . Доктора мина през мен да ме види, даде ми наставления , да си взема колан и кога мога да тренирам и т.н.Честно казано съм изключително впечатлена и от отношението на всички в Селена.. от лекар до санитар. В операционна мисля,че бяха поне 12 човека. Супер предразполагащи.Надявам се да имаме късмет и след някоя друга година отново да ни се случи .  2300 е секциото (които се плащат в болницата) + 200 лв лично на д-р  Минев, защото е на разположение 24/7. Аз бях в самостоятелна стая. След операцията директно ме преместиха в стаята, не съм била в реанимация.. но влизаха през 20мин при мен. Малката проплака в 14:47 и я доведоха да я видя към 17:30 за 20минутки.🩷

# 207
Честито, Bambbi! Дай Боже все такива радващи постове да изпълват темата!

# 208
Благодаря за споделеното! Разрешават ли в момента посещения в стаята в болницата (от таткото и друго детенце примерно)?

# 209
Благодаря за споделеното! Разрешават ли в момента посещения в стаята в болницата (от таткото и друго детенце примерно)?

Не, вие може да излизате отвън да ви виждат или ако сте на първия етаж на прозореца също може да показвате и бебенцето.

Общи условия

Активация на акаунт