Д-р Здравко Минев АГ гр. Пловдив

• 36 312
  • 305
  •   1
Отговори
# 300
Да, от разговор между него и сестрата, разбрах че не желе да ме регистрира на регистратурата, като осъществен преглед.
Не ползвах никакви отстъпки, таксуваше си ме редовно.
 В епикризата ми от извършеното секцио не присъства неговото име, като извършил операцията, а на друг лекар, който дори не е присъствал.
Може това да е нормална практика, идея си нямам, но ми направи впечатление.
Секциото беше спешно, след като 9 месеца не установи, че не мога да родя по нормален начин, поради анатомична моя особеност.
10 часа ме остави с родилни контракции и не се отзова за мен, въпреки че го информирах и проведох два разговора с него.
Накара ме да чакам за преглед, когато му започваше работното време в медицинския му център, но въпреки това си прибра 200 лв, които бяха, че се е отзовал по всяко време на денонощието....
Здравейте! Писах ви на лично съобщение!
Интересувам ме кога сте раждали, защото и на мен ми предстои и също има колебание за секцио.

# 301
Здравейте, момичета има ли  някой който си следи бременността при доктор Минев и едновременно при д-р Петров или д-р Гогова?

# 302
Здравейте, момичета има ли  някой който си следи бременността при доктор Минев и едновременно при д-р Петров или д-р Гогова?
Да,аз бях така- при Минев и при Петров.Получаваше се супер за такава паника като мен- през 2 седмици имах преглед,което ме успокояваше.

# 303
Да,аз бях така- при Минев и при Петров.Получаваше се супер за такава паника като мен- през 2 седмици имах преглед,което ме успокояваше.

Всеки път ли ви обираха за преглед по 150-180 лв?

# 304

О аз вече родих😀Но септември 2023 по спомен мисля че плащах последно около 100 лева,или 95 нещо подобно.Януари тази година бях на профилактичен при Петров - за преглед и цитонамазка около 120/130 оставих.Високи са цените наистина,от 2019 съм при Минев,инвитро, бременност,следене раждане,2023 спонтанно забременяване,пак следене ,прегледи ,раждане ....но честно казано предпочитам да плащам ,но да се чувствам сигурна.Винаги цените при Минев са били една идея по -високи.Иначе при Петров,за следенето не съм плащала нищо,а всеки път ме гледаше на ехограф,макар че по каса се полагат мисля три прегледа с ехограф.

# 305

О аз вече родих😀Но септември 2023 по спомен мисля че плащах последно около 100 лева,или 95 нещо подобно.Януари тази година бях на профилактичен при Петров - за преглед и цитонамазка около 120/130 оставих.Високи са цените наистина,от 2019 съм при Минев,инвитро, бременност,следене раждане,2023 спонтанно забременяване,пак следене ,прегледи ,раждане ....но честно казано предпочитам да плащам ,но да се чувствам сигурна.Винаги цените при Минев са били една идея по -високи.Иначе при Петров,за следенето не съм плащала нищо,а всеки път ме гледаше на ехограф,макар че по каса се полагат мисля три прегледа с ехограф.
Определено вече нещата са по-различни, да. Аз не бих отишла повече там, предпочитам да си платя и още, но да посетя доказан репродуктивен специалист с опит в София.
Иначе при Петров (имах един преглед) и беше обстоен, наистина, обърна внимание, макар че беше по заместване. Той реално и ми взе най-нормална цена за преглед 130 лв, само след 20 дни платих вече 180 лв за същото и затова повече няма да ги посещвам.
За мен са средно ниво, като специалисти, наравно с Минев.

Общи условия

Активация на акаунт