Д-р Здравко Минев АГ гр. Пловдив

• 33 910
  • 277
  •   1
Отговори
# 255
А раждането срещу заплащане ли е? Може ли с кл.пътека? Щото ми се струват мн високи цените

# 256
Те си усвояват клиничната пътека, а това е цената над нея.

# 257
Те си усвояват клиничната пътека, а това е цената над нея.
А той ли ше даде документ за клинична пътека или?

# 258
Не, те си оправят сами документите. Вие си правите уговорката за сумата и датата с него и просто отивате за постъпване в уговорения ден и час или ако е по спешност му звъните предварително. Те си оправят документите при приемането. Той до колкото знам/преди година беше така/ не работи с касата и не издава направления. При изписването си плащате на касата на Селена, а на него  лично ако нещо сте се уговорили. Когато раждах преди няколко години си платих на касата на Селена, а той ми беше казал отделно още 200лв., които си му дадох лично. Може и да са се променили нещата.

# 259
Не, те си оправят сами документите. Вие си правите уговорката за сумата и датата с него и просто отивате за постъпване в уговорения ден и час или ако е по спешност му звъните предварително. Те си оправят документите при приемането. Той до колкото знам/преди година беше така/ не работи с касата и не издава направления. При изписването си плащате на касата на Селена, а на него  лично ако нещо сте се уговорили. Когато раждах преди няколко години си платих на касата на Селена, а той ми беше казал отделно още 200лв., които си му дадох лично. Може и да са се променили нещата.
Тоест плащам 2000лв и нещо и отделно и на него давам?

# 260
Да, той процедира така.

# 261
През 2019 раждах при него в Селена -не ми е искал въпросните 200 лева,през 2023 пак раждах при него ,в Пълмед беше тогава и отново не ми е искал допълнително пари,освен тези за раждането.Може би има значение как ще се ражда.От други жени е искал тези допълнителни пари и се е обосновавал с това че е 24 часа на разположение в случай ,че започне нормално раждане.П.с аз бях и двата пъти секцио,и може би за това не ми е споменавал за допълнително заплащане .

# 262
Родих секцио, планирано. Бях го попитала и той си ми каза за тези пари.

# 263
Аз раждах при него 2023 в Селена. До последно не беше сигурно къде ще раждам, понеже имаше и варианта за Пълмед. На мен отделно ми искаше 100лв, секцио съм.

# 264
Здравейте. Въпроса ми е след израждането , д-р Минев докато сте в болницата идва ли при вас на визитации и т.н?

# 265
Да, идваше всеки ден

# 266
Здравейте момичета, води ли ЖК по ЗК някой в центъра му, предполагам че д-р Минев не се занимава с това?

# 267
Здравейте момичета, води ли ЖК по ЗК някой в центъра му, предполагам че д-р Минев не се занимава с това?
Да - д-р Гогова и д-р Петров.

# 268
Да - д-р Гогова и д-р Петров.
Благодаря! Ако някой има опит с тях, ще се радвам да сподели 🍀

# 269
Посещавала съм доктор Петров, когато съм имала спешни състояния (не по време на бременност), както и когато др Минев е отсъствал по време на бременността ми, винаги е бил отзивчив и обстоен. Отделно той понякога преглежда и с др Минев, пациентите на др Минев.

Общи условия

Активация на акаунт