Д-р Здравко Минев АГ гр. Пловдив

• 33 946
  • 277
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте! Какво ви е мнението за раждането при Д-р Минев? Съгласява ли се на нормално раждане или държи на бързото за докторите секцио? 😁😁

# 241
Доктор Минев предпочита нормалното раждане и насърчава към такова.

# 242
Той е за естествено раждане, но не чака до термин. С колкото и майки да съм разговаряла, не е дочакал термина. Моето секцио беше 7 дни преди термин, защото бебето било много високо. Направи ми впечатление, че на доста жени го е казал. Иначе е страхотен лекар, изключително съм доволна от него. 🙂

# 243
Моето секцио беше 10 дни преди термин, защото е високо бебето и шийката не е скъсява и каза, че ще се мъчи и аз и бебето, както и бях с намалели води и не можеше да се чака. Но другите 2 мои приятелки родиха нормално при него. През цялата бременност не бяхме коментирали секцио.

# 244
Аз също родих нормално при него. Дума не е ставало за секцио. Понеже раждах около Коледните празници и той отсъстваше отидох и при друг прехвален лекар, който ми измери бебето огромно и каза, че до 24 часа трябва да се извади, иначе има риск и за двамата. Няма да описвам ужаса, който изпитах. Все пак реших да не се доверявам, въпреки добрите мнения и изчаках следващия преглед при Минев.10 дни след въпросния преглед родих бебе със съвсем нормално тегло от 3400гр., а раждането мина повече от добре.

# 245
Моята приятелка роди нормално първото си дете, с второто беше инвитро и пак роди нормално : ))))

# 246
  • Пловдив
Сайтът малко ме обърка, но когато знам какво търся, намерих и начин да го намеря. За раждането, лично от д-р Минев
https://drminev.com/uslugi/akusherstvo-i-ginekologiya/bremennost/razhdane/?_gl=1*1cdrpnm*_up*MQ..

# 247
Здрвейте, някой правил ли е офис хистероскопия при Д-р Минев?

# 248
Здравейте! Имам въпрос. При следене на бремеността при др Минев , той изражда ли и ако не, къде те изпраща ?

# 249
Здравейте! Имам въпрос. При следене на бремеността при др Минев , той изражда ли и ако не, къде те изпраща ?
Да, д-р Минев води раждания в болница "Селена".

# 250
А защо никъде не пише в Селена за него?

# 251
А защо никъде не пише в Селена за него?
Вероятно, защото е външен лекар. Както и много други:)

# 252
То пишеше за него, преди да си отвори собствен център. Доктор Минев е един от основателите на Селена

# 253
Здравейте , момичета. Бихте ли ми казали д-р Минев къде изражда? 😊

# 254
Болница Селена

Общи условия

Активация на акаунт