Д-р Здравко Минев АГ гр. Пловдив

• 33 989
  • 277
  •   1
Отговори
# 225
Доколкото знам доктор Минев сега оперира само по обяд в Селена, съдейки и по това,че и мен ме праща тогава да отида. До 6и30 сутринта ми разрешава да пия вода и да ям лека храна, към 11 на обяд трябва да постъпя в болницата. Знам,че той до 12 е в медицинския център (та дори и по-късно, докато прегледа всички в чакалнята) и след това ще дойде за операцията. Затова се интересувам, някой раждал секцио по-скоро при него какъв е бил редът, какво са ви дали, кога са ви раздвижили след това? Иначе вечерта преди операцията ми е изписал вкъщи да пия лекарства срещу гадене.
Мен ме приеха деня преди секциото. Вечерта ми дадоха свещичка, преляха ми една банка срещу гадене от упойката и това беше. Секциото беше на другия ден. Не ми даваха да ям и пия вода след 22:00 часа вечерта. 🙂

# 226
Ами при мен операцията беше следобед към 14, защото имаше забавяне, иначе трябваше да е сутринта. Раздвижването ми го направиха на другия ден сутринта и веднага след това си поисках бебето.
Възстановяването при мен беше доста бързо, няколко дни ми беше трудно да ставам. Но след седмица бях супер.
Иначе родих миналата година. 🙂

# 227
А вие в Селена ли бяхте, защото до колкото разбирам сте били в Пълмед

# 228
Момичета, привет! Някоя правила ли е цветна снимка в медицинския център? Бях на преглед скоро там и ми препоръчаха да си направя, и като попитах къде, те казаха че правят, но никъде не намирам отзиви.

# 229
Момичета, привет! Някоя правила ли е цветна снимка в медицинския център? Бях на преглед скоро там и ми препоръчаха да си направя, и като попитах къде, те казаха че правят, но никъде не намирам отзиви.
Мисля, че има някакво недоразумение:) В медицинския център се прави цветна снимка, но от офталмолог (на съдовете на окото).

# 230

Не съм пациент вече няколко месеца, но поне дотогава не предлагаха цветна снимка. Минев препоръчва да се прави с пълна упойка, следователно е необходим и анестезиолог, и лекар образна диагностика. Аз съм правила в Селена. В Пълмед също правят. Някои жени пътуват до Турция - улеснен процес, по-ниска цена и по-добро разчитане.

# 231
  • Пловдив
И най-вече рентген е необходим. Лекар образна диагностика не е необходим. Прави се от гинеколог. Но гинеколог, който знае какво прави и как да го направи. Анестезиолог за упойката - краткотрайна венозна анестезия, спите за 20 минути. Вкарва се контраст. Проверява се как се изпълват тръбите, правят се няколко снимки, като последната е около 5 минути, след като са вкарали контраста, за да се провери как се изпразват тръбите, което всъщност е много важно! Не трябва да образуват депа т.нар.  хидросалпингс, защото това е токсична течност, която се връща обратно в матката и ако се стигне до ин витро може да отмие или убие ембрионите. Хистеросалпингография се прави в УСБАЛАГ "Селена" и не се прави от д-р Минев. Обикновено я прави д-р Ненев. Защо не са ви обяснили, нямам представа. Не съм специалист, питайте си и д-р Минев, но съм сигурна, че ще Ви каже същото, каквото и аз написах току що.

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 20:59 от dazel

# 232
Благодаря за отговорите! Аз не съм при доктор Минев, а при друга гинеколожка от центъра, която отскоро е там и тя попита на рецепцията и май оттам е станало объркването. Ще говоря пак с нея и ще се запиша в Селена . Пак благодаря за изясненията Simple Smile

# 233
  • Пловдив
В този случай говорете с конкретната лекарка и нека тя да Ви обясни. Може да има други изисквания и правила. Снимката се записва за конкретен лекар, за да знаят от кого да търсят вагинален секрет, ако липсва такъв. Без резултат от вагинален секрет няма да Ви направят снимка. Резултата от секрета е валиден 30 дни. Трябва да не са изолирани патогенни микроорганизми. Не знам дали в Селена правят снимки на пациентки на външни лекари, защото практиката там е всеки лекар да прави снимка на пациентката си. Та, питайте си Вашия лекар, за да се избегнат недоразумения.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 06:46 от dazel

# 234
Мен доктор Минев миналата година ме прати на цветна снимка в Селена! Доктора който ги прави го нямаше на смяна и на мен ми я направи Д-р Йорданов, а на другите пациенти Д-р Ставрев. Попитайте и вашата си лекарка, и в Селена също!!

# 235
Благодаря за отговорите! Аз не съм при доктор Минев, а при друга гинеколожка от центъра, която отскоро е там и тя попита на рецепцията и май оттам е станало объркването. Ще говоря пак с нея и ще се запиша в Селена . Пак благодаря за изясненията Simple Smile

Не правят в медицинския център цветна снимка на тръбите, а от регистратурата, просто обясняват, че могат и те в центъра да Ви планират за цветна снимка в Селена.

# 236
Момичета, на кой опит успехте да постигнете бременност с д-р Минев, ние вече имаме 2 неуспешни трансфера,  преди това имам други 2 опита неуспешни в Селена с др доктор. Много харесвам Минев, но вече не знам какво да изследваме, за да се намери проблема...

# 237
При първи трансфер успяхме,на 3 дневни ембриони,в Селена ,но далечната 2018 година.Предполагам към днешна дата доста неща са се променили.

# 238
Аз имам два опита при Минев. Първата бременност завърши със спонтанен, но втората успешно и на 16.09 става на 8г.

# 239
Момичета , привет отново! Планирам да започна ин витро с тубарен фактор при д-р Минев, както и операция по премахване на едната тръба. Има ли някоя от вас, преминала през нещо подобно в центъра, може да ми пише и на лично, защото имам много притеснения и страхове и не знам към кого да се обърна и как да процедирам.

Общи условия

Активация на акаунт