Д-р Здравко Минев АГ гр. Пловдив

• 34 061
  • 277
  •   1
Отговори
# 210
А знаете ли каква е причината да не позволяват посещения, преди години нямаше проблем. Даже още след секциото,когато така или иначе не можех да стана и мм дойде в стаята, а следващите дни от 16 до 20 стоеше при нас в стаята.

# 211
А знаете ли каква е причината да не позволяват посещения, преди години нямаше проблем. Даже още след секциото,когато така или иначе не можех да стана и мм дойде в стаята, а следващите дни от 16 до 20 стоеше при нас в стаята.

Ами честно казано не! В стаята бях с още едно момиче, на което роднина си позволи да влезе и да и донесе торба. Веднага я видяха че е влезнала в стаята и им направиха забележка и на двете и веднага я изгониха.

# 212
Как очаквате да влизат хора в родилно помещение. Тези деца са родени току-що. Как да се гарантира, че хората които влизат не са болни? Отделно че в стаята, където е родилката има и друга майка, ако тя иска да си накърми детето, а пък вътре е таткото. Ето затова не е разрешено. Аз също съм против това. Мисля че е съвсем нормално майката и бебето за няколко дни да бъдат в стерилна среда. Иначе представете си да сте току-що родили и при вас да влезе цяла фамилия. 🙂
Аз бях със секцио и знам колко ми беше трудно движението през първите дни, неудобството след раждането и много други лични неща.
Все пак това е мое мнение. 🙄

# 213
Никой не говори да влиза цялата рода, а таткото да види бебето си.
П.С аз бях сама в стая и затова съм писала, че тогава е стоял по няколко часа.

# 214
При нас му показаха бебето, но не го е гушкал. Аз не бях сама в стаята. И пак никога не е гаранция че нечии баща не е болен или нещо такова.
Това е родилно отделение, има много здрави деца, но понякога се раждат недоносени дечица. Там хигиената е на много високо ниво. Една родилка преди да роди си прави куп тестове и не случайно.
Аз когато влязох да раждам, преди да ме пуснат вътре ми провериха всички изследвания и вътре ми дадоха калцуни, веднага се преоблякох, въпреки че бях за секцио на следващия ден. 🙂
А татковците пак ще си видят децата. Не мисля че нещо ще стане за няколко дни

# 215
След като родиш и оправят бебенцето, ако бащата е там го показват веднага.

# 216
Здравейте! Някоя да си е правила ин витро при д-р Минев и да се с получило от първи опит?

# 217
Да,аз.Но през далечната вече 2018.С мъжки фактор бяхме.Може да ми пишете ако имате въпроси.

# 218
Да, аз.
Здравейте! Някоя да си е правила ин витро при д-р Минев и да се с получило от първи опит?

# 219
Здравейте, д-р Минев, праща ли на консултация с анестезиолог в Селена преди секцио?

# 220
Здравейте, д-р Минев, праща ли на консултация с анестезиолог в Селена преди секцио?

Д-р Петров с когото работи Минев изпраща, предполагам че и Минев праща!

# 221
Здравейте, мамчета! Искам да ви споделя моето прекрасно раждане при Д-р Минев.
Следях си цялата бременност при доктора изследвания всичко ми правеше без никакви притеснения. В 8-9 месец ме хвана КОВИД веднага му звъннах казах му за темп. кашлицата на другия ден беше неделя ме повика на отворени врати и прозорци в кабинета на Селена прегледа дали всичко е наред с бебка предписа ми необходимите хапчета и всичко мина много леко. Термина ми беше за 06.03-07.03.2022г.
На 28.02 ме прие в болница Селена направиха ми всички изследвания и документи + КОВИД теста и си заплатих за “ВИП” стая. На сутринта на 01.03.22г. в 06:00ч. слезнахме в предродилна зала и ми включи система за предизвикване на раждане в 11:35ч. родих момиченце Пламена - 3.510кг. / 49см. нормално раждане с епидурална упокойна но контракциите си се усещаха въпреки упокойката. На 03.03 си бяхме вкъщи вече с бебка. Уникално добър лекар! Ако се навия за второ 😃 на 100% без да се замисля ще се доверя пак на него! Изключителен професионалист и добър Човек!

# 222
Здравейте, предстои ми секцио ми др Минев. Като ми каза, че в 11 трябва да съм в болницата. Някой скоро минал по този път може ли да разкаже повече какво следва след приема за секцио, горе долу след колко време прави операцията доктора, понеже знам, че поне до 12 часа е в медицинския център. Свещичка дават ли?

# 223
Мен ме приеха деня преди секциото. Вечерта ми дадоха свещичка, преляха ми една банка срещу гадене от упойката и това беше. Секциото беше на другия ден. Не ми даваха да ям и пия вода след 22:00 часа вечерта. 🙂

# 224
Мен ме приеха деня преди секциото. Вечерта ми дадоха свещичка, преляха ми една банка срещу гадене от упойката и това беше. Секциото беше на другия ден. Не ми даваха да ям и пия вода след 22:00 часа вечерта. 🙂
Колко бързо се възстановихте?

Общи условия

Активация на акаунт