Парфюмни размисли и страсти - 282 март 2023 г.

• 52 447
  • 543
  •   1
Отговори
# 300
Благодаря, Клодилия и Магда, малко ме подгони параноята, защото едното Мемо купих от не толкова изпитан от потребителките тука сайт - монна.бг. Иначе лекторката беше абсолютен професионалист, представител на правоносители на търговски марки у нас, с много успешни разследвания зад гърба си. Фокусът не бяха парфюмите и на мен ми стана неудобно да разкривам парфюмната си мания пред цялата аудитория и да задълбавам с въпроси Simple Smile

# 301
абсурд ми се вижда менте на ментета да има, но от друга страна от скоро научих, че има ментета на Attar-Collection, които също са от клонингите сякаш.....
За спреъра, мислех, че нарочно ги правят извити към ъгъла, за да може да се разпръска течността до край. ексклузивните на Шанел са 100%с извита тръбичка, вкарана в едното ъгълче. Да не би да е било да е по средата на гърлото.
Аз от скоро купувам от ибей, съответно правя щателно проучване как изглеждат ментетата, за съжаление на някои брандове е невъзможно да се различи. Стават много изобретатели фалшификат орлите, но за повечето брандове има видеа fake vs real и ясно се виждат разликите. но ми прави впечатление в споменатия ибей, поне 2/3 Килиън например са фалшиви
Лемон Вербена, защо не качиш снимки, Мемо  лесно се виждат ментета

# 302
От шанелите, които имам, само ексклузивът е купуван от фирмен бутик и тръбичката е права. Другите шанели съм купувала от тук и са все с прави или с лек наклон тръбички.

Мемо изглеждат така, едва успях да докарам ъгъл, в който да се вижда спреят заради етикета отпред и матовата бутилка

# 303
Всъщност, не само на Chanel, на никой парфюм в прозрачно шише, не съм виждала тръбичка, под прав ъгъл на дъното!
Има, има...тези на първо четене, но има и още.

# 304
интересно за ексклузивните, този ЕДТ ли е или е от ЕДПтата, май ЕДТ са извити, а новите прави .... може наистина новите Шанел да ги правят само вертикални

# 305
edp е, Солена Луна. От новите

# 306
Ето един Exclusif edt, тръбичката е настрани. Парфюмът е оригинал.

# 307
  • София
EDP от сайта на Шанел.

# 308
Не е вярно това за правата тръбичка.

# 309
  • София
Докато сме още на вълна Шанел
https://www.parfumi-shop.net/product/32926-chanel-gabrielle-essence.html
Дали няма нещо подвеждащо в тази цена?
Търся някой, който да не е ретро.......за 35г жена

# 310
Докато сме още на вълна Шанел
https://www.parfumi-shop.net/product/32926-chanel-gabrielle-essence.html
Дали няма нещо подвеждащо в тази цена?
Търся някой, който да не е ретро.......за 35г

жена

Няма нищо подвеждащо. Аз от сайта взех allure на много добра цена, 35 мл.

Мисля, че chance са добра идея, няма нищо ретро в тях, както и allure  е женствен, без да е ретро. Mademoiselle също не е ретро, интенс версията е по-ретро по мое мнение.

# 311
И аз не харесвам Coco Mademoiselle Intense, не ми звучи ретро, но е досадно сладък за моя вкус и даже не намирам да прилича на първообраза.

# 312
  • София
Единственото, което ми е направило впечатление при тръбичките на обикновените Шанел-и, е, че явно са от по-особена пластмаса, защото тази част от тръбичката, която е потопена в парфюм, почти не се вижда в течността като контури. Това обаче явно не важи за ексклузивите, на които доста ясно им се виждат тръбичките. Grinning На втората снимка сложих Chanel 19 Poudre да легне, за да се отдръпне течността и да се види ориентацията на тръбичката. Това го има и при други марки, като не зависи пряко от ценовия клас - например, на приложената снимка тръбичката на парфюма на Maison Crivelli също е почти "невидима", затова съм обърнала шишето наобратно, за да се види, че е огъната към дъното, докато тръбичката на парфюма на Papillon Artisan Perfumes е доста груба (и също е огъната) - в сходен ценови клас са. Купувани са от официални стокисти, 100% автентични. Тръбичката на моето пълноразмерно Мемо е сходна с показаната на снимката на Lemon Verbena.
Oт Monna нямам поръчки, но там имаше оплаквания основно от обслужването - неактуални наличности, неизпълнени или закъснели поръчки, лоша комуникация, забавени рефънди... Не ми е попадало мнение за ментета оттам. Thinking
Както писа Magda, може да се тревожим за нещо друго. Wink Снимките на останалите момичета са ясно доказателство според мен. Simple Smile

Последна редакция: чт, 16 мар 2023, 21:09 от Klodilia

# 313
Момичета, това с тръбичките не е вярно и е наистина нереален повод за дискусия.

# 314
Момичета, това с тръбичките наистина не е сериозно. Ето два по-, по-, най-оригинални от най-оригиналната бъчва на Шанел, от извора налети... с наклонени тръбички. Laughing / Да не остана и аз по- назад в меренето на Шанели, де, не за друго/

Общи условия

Активация на акаунт