Пак неподходящия

• 21 348
  • 902
  •   1
Отговори
# 675
  • Агент под прикритие
Меган е турбо версия на нашите поп-фолк изпълнителки (няма да ги нарека певици, защото повече от половината от тях не могат да дишат без auto tune). В интернет все още вървят клюките колко време е... да кажем, "работила" в градината с краставиците като всеки уважаващ себе си градински инструмент, за да стигне до това, което е в момента, а за съжаление на много хора, Интернет е вечен. Като актриса и давам 3.5/10 в най-добрия случай. А сравнението с Моника Белучи е най-малкото нелепо, не може да я стигне, дори да бяга срещу нея.
С едно изречение, she belongs to the streets.

# 676
  • София
Е то Костенурките и Трансформирате като връх на кариерата........

# 677
Абе от всичките ви думи разбрах следното : всички дето си слагат червило, отслабват, слагат си спирала, фон дьо тен са пълни тъпаци. Привличането е нещо като тотото и няма никакви правила. Това са едно свободни електрони и утре може Меган Фокс да бъде със скитник, а тя да бъде обявена и за най-грозната жена, в същото време Марта Вачкова и съпругът на Пенка са по-желани от Анджелина Джоли и Джони Деп. Изобщо тази ваша теория може да бъде обяснена само от Айнщайн.

# 678
  • Далечният изток
С второто изречение съм напълно съгласна. Другото са глупостите, дето непрекъснато си дрънкаш... Как не ти писна...

# 679
С второто изречение съм напълно съгласна. Другото са глупостите, дето непрекъснато си дрънкаш... Как не ти писна...

Не, това са вашите глупости. Аз ги преразказах. Нещо се обърка.

# 680
  • София
Аз, да си призная, този път съм съгласна.
Сматам, че жените трябва да полагат усилия за себе си.
И онази наивна приказка за голямата красива душа, окована в грозна обвивка да я забравят завинаги. Уви.

# 681
  • Далечният изток
Никой не твърди нищо подобно, спри да се излагаш.

# 682
Ти какво твърдиш - че има логика, рангове и си съгласна с нас или че всичко е като дар божи и нищо се не знае.

# 683
  • Paris, France
Дефинирайте моля най-сетне тая 10-бална система.
Например: Десятката е под 25 г., 90-60-90, образована, обезпечена, има чувство за хумор, т. н., т. н.
Девятката е... и така всяка степен, да се определим най-после. Laughing
Дотук е много абстрактно. Grinning

Образована и обезпечена нямат значение за повечето мъже ако жената е млада и с хубава външност. Танграта го обясни няколко пъти. Образован и обезпечен е разтегливо понятие, а признаците на полово зряла младост са долу горе еднакви за всички мъже на планетата. Чиста кожа, тясна талийка, симетрия, вежди с външен край по-високи от вътрешния, здрава коса с овална линия към лицето, изразени скули.

Големите гърди привличат основно бедни мъже. Причината много жени да си уголемяват гърдите е, че визуално правят талията по-малка.

https://metro.co.uk/2016/01/13/study-finds-poorer-men-like-bigge … -smaller-5621310/

Та, 20 или 25 годишна бедна красавица без образование може по-късно да си намери образован, богат и красив мъж от 38 годишна кривокрака милионерка с докторат. Факт. Кривокраката милионерка може да намери млад, образован мъж, но от по-бедна среда или държава. Ако не е богата - лошо.

# 684
  • София
Мъжете са стадни животни. Дай им популярна в средата им жена, ако може и да е недостъпна, и ще се избият. Ако ще да е обективно извън златното сечение, на възраст и с лош характер. Толкова е просто.

# 685
  • София
Големите гърди привличат основно бедни мъже.
Аз сигурно съм много беден тогава ...

Мъжете са стадни животни. Дай им популярна в средата им жена, ако може и да е недостъпна, и ще се избият. Ако ще да е обективно извън златното сечение, на възраст и с лош характер. Толкова е просто.
Точно обратното е. Жените се влияят от такива субективности. Мъжете гледат обективности, възраст, лице, кожа, гърди, задник, очи, коса.

А и историята познава безброй примери на момичета, преспали и хлътнали подир инструктори, треньори, учители, всякакви гурута, лекари, оратори, шефове, мениджъри и тн, мъже заобиколени от хора.
Учителките, шефките или инструкторките изобщо не се радват на същото внимание, само заради позицията си.

# 686
  • Далечният изток
Ти какво твърдиш - че има логика, рангове и си съгласна с нас или че всичко е като дар божи и нищо се не знае.
Нищо не твърдя. Чудя се защо се засягаш, когато някой не одобрява нещо, което ти харесваш. Чудя се защо никой няма право да оценява някого според неговите собствени критерии, а ти в същото време си позволяваш да оценяваш жени, които никога не си виждал, включително да оценяваш и мъжете им, които също никога не си виждал...

# 687
  • Paris, France
Големите гърди привличат основно бедни мъже.
Аз сигурно съм много беден тогава ...

Какъв си сега няма значение. Има значение как си се възприемал когато си подраствал и си оформял вкусовете ти. Ти писа, че хладилникът у вашите бил малък, купували по едно масло от 125г и само по 6 яйца и няколко пъти натърти, че по соца българите ядяли мизерно. За мене е обратното, примерно. Явно мозъците ни възприемат една и съща реалност по различен начин.

Големите, естествени цомби вървят с инсулинова резистентност през пубертета, а тя позволява на жената да оцелее в периоди на глад с по-малко калории. Не случайно в Сахара угояват момичетата преди да ги оженят. Повече от А чашка на 20г и рискът от диабет скача.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2211341/

И без проучването това ми го казваше майка ми, а и забелязах същото. Ако бях забелязала обратното, щях да си увелича АА атрибутите отдавна 🤩.

# 688
  • Далечният изток
Сори, ама твърдо съм изключение в това проучване и в теорията на майка ти, Невена. С ИР и малък бюст съм...

# 689
  • София
При мен конкретно желанието за големи цици дойде след една приятелка с такива. Просто беше хубав секса и имаше с какво да си играя. И това беше много по-късно от израстването ми, яйцата и маслото в хладилника.
Освен това, искреното ми мнение, че това за богатите и бедните са пълни глупости. Как не се е сетила всяка златотърсачка да си отреже циците, ще има колосален успех.
Все едно да ви пробутам изследване, че бедните жени си падали по големи муйове, а богатите по малки.
Като в оня виц, абе, муци, разбрах какво е това "пенис". - И какво е? Ами като муй, само че по-малко.

Общи условия

Активация на акаунт