Къде в Пловдив? - тема 100

• 37 706
  • 741
  •   2
Отговори
# 210
  • Пловдив
От личен опит препоръчвам тапицера на мебелен магазин Зара, този който се намира на 6ти септември 42.
Купих си дамаска от другаде, демонтирах седалките и занесох само тях.
Скрит текст:

# 211
  • Пловдив
Идеални са се получили Simple Smile

# 212
  • Пловдив
още един магазин за турски стоки

# 213
От личен опит препоръчвам тапицера на мебелен магазин Зара, този който се намира на 6ти септември 42.
Купих си дамаска от другаде, демонтирах седалките и занесох само тях.
Скрит текст:

Много хубави са станали! Моите столове са същите, с бежова тапицерия. Ще се възползвам от съвета и ще я сменя, че когато ги купувах, нямах два броя деца и цветът ми се струваше добра идея.

# 214
Къде  в Пловдив освен комсед и хиполенд мога да намеря магазин за бебешки колички

# 215
  • Пловдив
Къде  в Пловдив освен комсед и хиполенд мога да намеря магазин за бебешки колички

Вис Виталис на бул. 6ти септември
сещам се и за Чиполино, все пак произвеждат в Пловдив - на Голямо Конарско, изхода за София
сигурно има и на други места

# 216
Вижте и магазин Малечко на ул. Васил Левски мисля, че беше.

# 217
Малечко вече е затворен до колкото знам.

Аз препоръчвам Рая Тойс, във Вид виталис също има.

# 218
Baby life malechko

# 219
Магазин Карамел, от външната страна на ТЦ Хали, откъм паркинга.

Къде  в Пловдив освен комсед и хиполенд мога да намеря магазин за бебешки колички

# 220
Магазин Щастливо бебе в Оазис 5 се намира

# 221
Момичета, къде освен при Личната мога да извадя медицинско за работа и колко струва

Някой вадил ли е?

В Медикус е 70 лв много ми се струва😳

# 222
Момичета, къде освен при Личната мога да извадя медицинско за работа и колко струва

Някой вадил ли е?

В Медикус е 70 лв много ми се струва😳

Хипократ, не знам колко струва, само знам, че при личната беше 20 лева. Звъннете да попитате.

# 223
Здравейте, къде в Пловдив има балони цифри с хелий ( от най-големите по 1 м) освен 101 балона? Търся по-евтина цена от там.

# 224
  • Пловдив
Здравейте, къде в Пловдив има балони цифри с хелий ( от най-големите по 1 м) освен 101 балона? Търся по-евтина цена от там.
Балони с хелий съм купувала от МОЛ Плаза, щандът им е на нивото на местата за хранене, ако се не лъжа.

Общи условия

Активация на акаунт