Къде в Пловдив? - тема 100

• 37 715
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
С какъв капацитет са тези кофи?

Онлайн откривам 6л. На мен лично 10-11л биха ми свършили перфектна работа, но като компромис и с по-малко ще се задоволя.

# 721
  • Пловдив
С какъв капацитет са тези кофи?

Онлайн откривам 6л. На мен лично 10-11л биха ми свършили перфектна работа, но като компромис и с по-малко ще се задоволя.
Видях такива в КиК в Халите, 5л. - 6 лв.

# 722
  • Майничка
За куфарите - ако са чекиран багаж, винаги ги омотавам с фолио и под последния пласт слагам някаква шарения. Нося си и ролка фолио за опаковката на връщане.

# 723
Залепете лепенка или си купете калъф за куфар. Преди също ползвах тъмни куфари и завързвах панделка, докато на летището в София, когато идваше багажа един път, почти половината куфари бяха с панделка. Сега винаги ползвам цветен куфар. На мъжа ми, който отказва да се лиши от черния, лепим с детето еднорози😀. Какъвто и да е етикет, ще ви върши работа едва след като свалите куфара от лентата, за да го прочетете.

# 724
  • Точно където трябва
По главната и около магазин за хубаво бельо? От пощата до Новотела. Да има голям избор. Или пък другаде?

# 725
Преди пешеходния мост, ако идваш от към главната. Сградата от дясно, към пресечката посока Хуманитарната гимназия.

# 726
  • Пловдив
Магазин ZA-ZA на Джумаята.
Има и едно магазинче над чешмата на Джумаята, в началото на улицата,която тръгва към стария град.

# 727
  • под тепетата
Има един магазин на гърба на халите.Пада се срещу магазинчето за кендама.

# 728
  • Пловдив
Момичета, да знаете заведение в Тракия, което има отделена зала за празнуване?
Търся място за тийн рожден ден и е голям зор Simple Smile

# 729
  • Точно където трябва
Може ли да помоля някоя добра душа, ако ходи в ЛИДЛ да провери за белия ленен панталон, който пускаха - 40 номер. Удобни са ми този на Източен, в Тракия и на бул. България. И в същото време неудобни за обикаляне. Върнала съм си правилния размер и съм оставила грешния. Благодаря!

# 730
Ще ходя след малко в този в Тракия, ще погледна.

# 731
  • Пловдив
Влизам с два въпроса:

1. Ако идвам по Иван Вазов към Гарата - мога ли да завия към В.Априлов? Не знам на какъв етап е ремонта и дали не е затворено вече.

2. Наистина ли мога да направя гарта за ГТ на ученика за 7,8,9 месец. Друга година не съм допускала, че е възможно, но скоро ми попадна такова мнение тук.

# 732
Карта за ГТ може да се извади за летните месеци с уверението от училище, за тази учебна година.
За Васил Априлов не мога да помогна.

# 733
Да, от Иван Вазов може да се отиде на Васил Априлов, все още (инфо от днес следобед). Предстои затваряне до кино Гео Милев, но не знам кога ще се случи.

# 734
Може ли да помоля някоя добра душа, ако ходи в ЛИДЛ да провери за белия ленен панталон, който пускаха - 40 номер. Удобни са ми този на Източен, в Тракия и на бул. България. И в същото време неудобни за обикаляне. Върнала съм си правилния размер и съм оставила грешния. Благодаря!

Никакъв бял ленен панталон нямаше в нашия Лидл, за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт