🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 3 (02.03 - 10.03) 🌴

• 24 542
  • 475
  •   1
Отговори
# 210
Ваня: - Павел преди малко запомни всички 10 цифри. WTF! Той преписа директно от Благо.
Много се ядосах с тази битка, как може да сложат еднакви комбинации.
А това "Кои са тия животни" като го чуя...

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 21:54 от ~~Мария~~

# 211
Много ме е яд. Нагнетената обстановка от миналия съвет и липсата на Филип много се усещат. А Иван може ли да е толкова тъп... Битият стократно в главата ММА излезе по-умен от него.

# 212
Интересно обаче.
Снежана прави всичко възможно да канализира вот срещу Божана.
Аз лично на нейно място не бих искал Божана като противник при СМС вот.

# 213
Жоро и Марго ще се вземат, до края на сезона ❤️😄

# 214
Е,нали той си търси мома!

# 215
Жоро и Марго ще се вземат, до края на сезона ❤😄
Не е като да не предрекох. 😂  Жалко, че утре момата ще изхвърчи.

# 216

О, най- умният с най- комплексната😵💫🤣

Божана ме товари с начина си на говорене, сякаш рецитира. Не изслушва и търси повод да се имплементира в Жертвата.

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 22:35 от ellis

# 217
  • София

О, най- умният с най- комплексната😵💫🤣

Божана ме товари с начина си ма говорене, сякаш рецитира. Не изслушва и търси повод да се имплементира в Жертвата.

Ааа, не! Тази роля определено си я заплю Снежана. Драма, сълзи и сополи... Rolling Eyes

# 218
  • София
Очаквах, че коалицията Благо, Жоро, Божана е много стабилна, но мъжете го приеха много лично, че си смени вота. Жоро ѝ е истински ядосан, а до вчера лежаха прегърнати. Да видим дали ще си заздравят отново коалицията. Снежана добре ги провокира.

# 219
Хубав епизод.
Доволен съм от решението си да го гледам в момента на излъчване, а не на запис. Започва да заприличва малко по-малко на Сървайвър сезона. Има още много какво да се желае, но посоката е вярна и има качествена разлика спрямо началото на сезона.

# 220
  • София
Интересно обаче.

Според мен тук идеята е да й покаже, че може и тя да е номинирана. На всички им е ясно, че Марго си заминава

# 221
Скрит текст:
Интересно обаче.

Според мен тук идеята е да й покаже, че може и тя да е номинирана. На всички им е ясно, че Марго си заминава
Кой ще отпадне зависи даже не толкова от реалните СМС-и, а от Продуцента.

Ето една посока на мислене :
Аз, ако имам човек, който искам да победи при сините бих помогнал на Марго да оцелее колкото се може по-дълго в играта, за да може моя фаворит лесно да печели племенни имунитети Simple Smile

# 222
  • София
Спорът за готвенето е породен изцяло от глупостта на Татяна, която обвинява Божана в това, че няма нужда от помощ. А това, че мъжете, в частност: Благой, застават на страната на първата, що се отнася до готвенето, е изцяло на лична основа. Логиката очевидно е излишна.

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 22:40 от La Vikinga

# 223
  • София
Много по-добре е с по-кратките игри, станаха и по-разнообразни, определено се вслушват. Намалиха целенето, което не е лошо, но беше досадно да е всяка игра.

Виждаме вече и повече от отношенията им. Понякога става след съвет, но все пак го показват. Спира да им пука от камерите и се завързва интригата.

# 224
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Интересно обаче.

Кой ще отпадне зависи даже не толкова от реалните СМС-и, а от Продуцента.
Ето една посока на мислене :
Аз, ако имам човек, който искам да победи при сините бих помогнал на Марго да оцелее колкото се може по-дълго в играта, за да може моя фаворит лесно да печели племенни имунитети Simple Smile

Е сега...нали приемаме, че всичко е честно все пак 😁

Общи условия

Активация на акаунт