🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 3 (02.03 - 10.03) 🌴

• 24 568
  • 475
  •   1
Отговори
# 195
Дали на воините не им изигра лоша шега похапването Smile Аз като ям и после ми се доспива Smiley

# 196
Елина как мазно преписва от Иван
Това на мен не ми харесва, че даже има възможност за това.
Какво им пречеше да са различни комбинациите на двете племена. Това е забележка към дизайна на играта, но пък от друга гледна точка може да се счете за съобразителност преписването.

# 197
Аз гледам на запис (прескачаме така рекламите) , но ми се струва, че тези са отишли с по един гардероб дрехи Rolling Eyes

# 198
Интересна игра,харесва ми!

# 199
  • София
Така...значи по-добре е да стигнеш втори до числата - преписваш ги от другарчето (щото явно не е забранено, щом са им и еднакви) и бързо дърпаш знамето

# 200
Нещо тук в играта не е както трябва. Трябваше на края на играта, когато нареждат цифрите да има преграда между тях, за да не може да гледат един от друг. Павел преписа цялата комбинация почти от Благо.

# 201
  • Разпиляна във въображението
И Георги "преписва". Добре му падна кулата.

# 202
Павел победи Благо, изцяло благодарение на съобразителността си да препише последните пет от подредените кубчета на Благо.

# 203
Това с преписването не е добре.Трябва да са различни комбинациите!

# 204
Да, но така не е коректно прямо другия участник. Стоиш и не се хабиш да тичаш и помниш цифри(комбинация).

# 205
  • Буркина Фасо
а ако са грешно наредени от първия преписвача ще ги нареди ... правилно ? Smiley

# 206
Това с преписването въобще не е честно.

# 207
Ахахаха..
"Наиграха" се и двамата Simple Smile

Така с възможност за тази тактика на преписване е по-интересна играта според мен.
Но и се губи идеята на играта да е за "памет"

# 208
  • София
Пъзел с две парчета по-голям от този, който Касим не успя да нареди в анимацията на Неделчо Simple Smile
Не го бях видяла още. Joy

# 209
Доволен съм, че Известните са на съвет днес.
Желязото се кове докато е топло. В момента в племето има много натрупана енергия и напрежение, очаквам интересен съвет и избухвания след малко Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт