🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 3 (02.03 - 10.03) 🌴

• 24 355
  • 475
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Не че нещо, но за мен Марго е напълно неизвестна.
И за мен, но ми е по-симпатична от някои свои съплеменници. Bowtie

# 361
Яка игра. Детска, но изисква бърза мисъл.

Благо е ТРАГИЧЕН, изключително бавна мисъл.

# 362
Офф значи(( За сините съм, ама те горките все глупости вършат.
Китайчето е в пъти по-добро физически от Тино и с хъс. Къде гледат тези не знам. Хайде, за жените нямаха избор, ама май пак биха направили този.
Иначе гребкинята не я виждам с Божка заедно, ако не се сдушат, а това не ми се вижда много вероятно. Гребкините са като мъже направо, няма шест-пет. Лелелеее, поне ще е интересно.
Жал ми е за Филип, не само добър в игрите, но и чаровен, интелигентен, бе супер ми беше. Прависта и него изгониха, сега един Благо ми остана да плакна очи, ама..той вече..изхабен, иначе не се учудвам, че се справя добре, държи фасона, а затова си трябва подготовка.
Последните епизоди все повече ми харесват всеки трупа нещо ново и интересно. Като цяло ми е забавно и много по-добре е от предишния сезон. Него се отказах да го гледам, боза пълна ми беше.
Много се зарадвах на победите на сините, очаквах драми при червените при номинация и така стана.
Гледам редовно, но не мога да пиша много, иначе ви чета с интерес и гласувам тук. Дано другата седмица влезна във форма и си почна спама, че да си кажа думата, тук поне може мисля.
Ермина ще е жената -вамп при сините. Едис май доста сериозна заявка дава)) Елина хем ми харесва, като говори, но в игрите ми е тромава и не я харесвам. Слаби са сините като цяло, ама в това им е чара))

# 363
Яка игра. Детска, но изисква бърза мисъл.

Благо е ТРАГИЧЕН, изключително бавна мисъл.
Благо за Светльо: Той не е бил в училище от 30 години. 🤣

# 364
Леле, Геновева се оказа още по-трагична.

А после защо им дават пъзел от четири части.

# 365
Разочароваха ме,нямат елементарни познания за обясняване на думите.

# 366
АААА нямал гънки викате Жорката, ами човекът позна приятелката на точката)))

# 367
  • софия
Това е, като виц, хахахахах. Марго обяснява, Жорката познава. Баси, а Жорката верно позна, хахахаха.
 И на Ванката мозъчната кора може да се използва за писта.

# 368
Аз съм в потрес от тази игра и нивото на играчите в нея.
Приятелките на точката, ахахахахаха ...

# 369
  • София
Марго само за тази точка, която отбеляза, заслужава мястото си в отбора. Bowtie

# 370
Не беше честно спечелена точката от Георги и Марго. Тя каза част от думата, която трябваше да познае Георги.

# 371
  • София
Разочарована съм. Думите наистина бяха странно подбрани, но обясненията бяха покъртителни. Абстрактен изобщо, ама изобщо не е синоним на екстравагантен.

# 372
  • София
Не беше честно спечелена точката от Георги и Марго. Тя каза част от думата, която трябваше да познае Георги.
Георги я каза преди Марго.

# 373
Георги я каза преди Марго.
Вярно, Георги я каза първи, но по правилата тя нямаше право да я повтаря и според мен.
Но се получи разкошен и смешен момент с тези приятелки Simple Smile

# 374
Имаха ли право да съставят изречения с липсващата дума?
Пример : Мисленето ми се различава от това на повечето хора и затова ме определят като човек с какво мислене?

Общи условия

Активация на акаунт