🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 3 (02.03 - 10.03) 🌴

• 24 353
  • 475
  •   1
Отговори
# 375
  • Стара Загора
Еее, много се изложиха. Имаше и трудни за обяснение думи, ама за подлог няма оправдание.

# 376
ЛСД бре Маре .. Какъв е ефекта на ЛСД ?

# 377
  • София
Е, нЕма такъв смЕх. Думата е свещник. Единият казва: пее в църква. А другият му отговаря: икона ...

# 378
От всички според мен в тази игра, които обясняваха думите Божана се справи най-прилично.
Беше най-логична в опитите си.

# 379
Е, нЕма такъв смЕх. Думата е свещник. Единият казва: пее в църква. А другият му отговаря: икона ...

А той всъщност не каза ли свещник или на мен само така ми се счу?

# 380
Светец каза, още по-зле.

За Божана и Чефо нямах съмнение, че ще се справят.

# 381

Каза свещеник.

# 382
  • софия
Не са играли Активити 🤣 иначе щяха да вложат малко мисъл. Трагични бяха, но пък падна смях.

# 383

Каза свещеник.
Да, но тя му обясняваше тази дума, защото не прочете правилно. Когато Павел каза “свещ” тя не го насочи с логичното “в какво я слагаш”, а отвърна “не! Предмет в църквата” 🤦♀

# 384
От всички според мен в тази игра, които обясняваха думите Божана се справи най-прилично.
Беше най-логична в опитите си.
И Ермина много добре обясни думата "сричка"

# 385
  • софия
Жорката от сървайвър направо да скача в изборите. Идеалка ще е. Същите плоски речи, говори много, казва нищо. Амин, Жорка!
 На Божана и екзорсист да и викнат,  ще е безсилен.

# 386
  • София
Аз и от Чефо се поразочаровах, не очаквах да се представи толкова слабо, предвид това, че Божана обясняваше най-адекватно от всички. Другите бяха просто без коментар, дори не ми беше смешно. Иван, Павел.... трагедия. Между другото Мария също се справи сравнително добре, като изключим, че беше прочела грешно "свещник"-а. Никой не се сети да помогне, като каже, че думата е просто синоним на спомената вече от познаващия. Е, само Снежана, но пък не беше права в твърдението си.

Логично отпадна Марго, тъкмо да не се мъчи повече. Така Известните стават още по-силни. Чакам с нетърпение следващия епизод, за да видим как ще се представи свежата кръв и как и дали ще се прегрупират коалициите.

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 23:52 от Reinа

# 387
Браво.
Показаха процентите и на останалите две дами .. сериозна разлика между тях също така .. грубо 60-30-10 е разпределението на вота.

Успех в живота на Марго, днес направи племето на Известните много по-силно. Без нея и Стефани слабите звена се поизчистиха. Сега е ред на Татяна Simple Smile

# 388
  • София
Жалко за Марго.

# 389
Моля гласувайте за качеството на епизод 9 (вторник):

Общи условия

Активация на акаунт