🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 3 (02.03 - 10.03) 🌴

• 24 368
  • 475
  •   1
Отговори
# 330
Браво на Благо бе!
Хич не очаквах да е така добър в игрите

# 331
  • софия
Сякаш искам тази игра да я спечелят червените. Малко да се вдигнат, че да има баланс. След всички загуби и сега отпадането на Филип им трябва нещо, което да ги възпламени.Съжалявам за Филип, бързо да се оправя!

# 332
Атрактивна игра,но доста тежка ми се струва.Приятна за наблюдаване.
Благо за сега доста хубаво впечатление ми прави.

# 333
  • София
Предимството, което ще спечели единия отбор, дали не е първи да избират от новите?

# 334
Предимството, което ще спечели единия отбор, дали не е първи да избират от новите?
И аз това си помислих.

# 335
Интересно е дали Марго ще стъпи на пясъка преди Ермина да е вкарала двата дъмбела. Залагам, че няма да успее да стигне до брега до момента в който Ермина ще приключи с играта Simple Smile

И вероятно точно това ще е голямото предимство. Избор първи от отшелниците.

# 336
  • София
"Татяна не плува, тя се движи във водата." Simple Smile

# 337
Павел голяма издънка.

# 338
Павел голяма издънка.
Получи си възмездието за вчерашните уж тарикатски преписвания.

# 339
  • София
Има ли стрелба, воините са трагични

# 340
  • София
Да, аз даже го похвалих Павел, но вие бяхте прави, че преписваше. Нещо блях като гледах...
Значи Павел от началото на сезона е много голямо разочарование в игрите, един от най-слабите мъже, което е шокиращо.
Обаче е в идеална позиция в племето, явно е много добър на социалния фронт, а нали знаете, има такива мъже, които си имат някаква харизма и другите ги следват или харесват.
Засега не съм чул лоша дума за него от никого, дори и от напусналите играта от синьото племе. И това автоматично го превръща в голяма заплаха и Елина го е усетила. Елина е трябвало да влезе миналата година, не тази, уви не е уцелила сезоните.
Обаче ето и Едис, който е гледал всички сезони и той иска да играе с Павел и би жертвал Елина.

Иначе играта е много добра, може би най-добрата този сезон. Simple Smile

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 21:19 от Diavolo

# 341
Павел ту се справя много добре в игрите (имам спомен, че може би в две игри спечели решаваща точка), ту като днес катастрофално. Иначе в социалната игра е по-добър. Не се набива на очи и ето, че доста искат да е с него в коалиция.

# 342
  • София
Интересна беше играта, динамична и с възможност за обрати.
Маргото милата вече я съжалявам, чудя се как се е навила да влезе, като изобщо не е за там. Излизаше от водата, както аз го правя, когато ми е студено и бързам да изляза на по-плиткото. Joy По време на игрите погледът й е така изплашен, все едно току-що се е събудила и не знае къде се намира. Вярвам, че още днес ще я освободят от този ужас.

# 343
  • софия
Какви са загладенки новите. Лъскавички, още не разопаковани. Скоро ще влязат във форма😀

# 344
Хмммм
Това дали е тактически приом от Тино с цел манипулирне на вота на сините ?

Общи условия

Активация на акаунт