🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 3 (02.03 - 10.03) 🌴

• 24 395
  • 475
  •   1
Отговори
# 315
  • софия
Гадост, аз още не мога да гледам, но ви следя вас. А на Божана наистина и правят услуга, като и връчват черпака. Тя без него се чувства съвсем изгубена и изпада в истерия. Никога не съм я разбирала тази борба за черпака. Малко ми е, като меренето при мъжете. На кой му е най и по 😁

# 316
  • София
Бенгън е пуснал ТВ рейтинга, вижте на предната страница.
Някои може да не са го видели, защото е 'аднат' допълнително, не е в оригиналния пост.

Доста любопитни резултати. За съжаление и този сезон любимото ни шоу е пълен телевизионен провал (засега). От БТВ правят втора поредна година една и съща грешка (а кой повтаряше грешките си???), започват хаотично сезона, набързо, неясно и скалъпено. Абе по такъв начин, че хората да се чудят какво става и какво гледат и разбира се повечето се отказват, защото в днешно време има много изкушения, а не като преди години.
После започват да набират скорост и да надграждат, но вече са изтървали ядрото от хора, широката маса.

Ергенът също е провал и то звучен.
Един за друг също.

Докато Хелс Кичън (поне в премиерната си седмица) стои много добре.

А, Капките дали ще стигнат невъзможните 20% 😮 Баси и предаването.
Бляк, хаха 😉

# 317
Няколко години вече чакам, да влезе в тия шоута човек който да обясни на журналята, на водещите, на участниците и на зрителите какво е кану и какво е каяк и че такова животно "кану-каяк"  НЯМА!

Абстрахирайте се кой е сайта, интервюто излежда добре:

https://blitz.bg/sport/intervyu/staniliya-stamenova-otkroveno-pr … zhavi_354591.html
И табелката, с която ще я гледаме цял сезон, я представя като състезател по кану-каяк 🤣🤣🤣
Между другото и в цитираното интервю тя така го назовава. Не съм запозната кое е правилното.

Ох, ако Филип отпада, само Чефо ми остана симпатичен… и като гледам как върви, няма да изкара дълго.

# 318
  • София
Божана може да готви, а Татяна - не (по думите на част от племето - Стефан, Булкин, Снежана и Божана). Нямат храна за губене. Не виждам услуга, а логика в това да готви този, който може.

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 20:37 от La Vikinga

# 319
  • София
Ох, много мъчно ми стана за Филип Sad

# 320
  • Другата България
Какво е станало с Филип?

# 321
Какво е станало с Филип?
Отключил сърдечен проблем.
Забавен пулс.
Иначе се чувствал добре
Отпада по здравословни причини.

# 322
Какво е станало с Филип?
Отключил се е сърдечен проблем при него от средата и липсата на храна.

# 323
Жалко за Филип,харесва ми.Да е здрав !

# 324
  • Пловдив
Много тъжно за Филип. Този проблем е животозастраващ, и не е работа да го получи толкова млад.
Дано се коригира и премине. Филипе, оправяй се, момче! Иначе, той имаше потенциала на победител:(.

# 325
Много е рано за тази награда обаче. Обикновенно е в седмицата преди обединението или в седмицата след него.

# 326
  • София
Ех, как ме е яд за Фичо Sad
Беше ми фаворит. Ох, много много тъпо.
Но важното е да се възстанови напълно и да оправи този проблем, млад мъж е, тренира и т.н.
Жив и здрав да е.

Но за нас е сериозен удар.

# 327
Хубава игра отново днес като дизайн.

# 328
  • София
Според мен им дават по-често игри за награда (но и по-кратки), за да има какво да слагат в устата иначе ще е масов мор, особено с този каст. Пък и сезона ще е дълъг, не като едно време.

# 329
  • Другата България
Дано е добре,  жалко.
Благодаря ви! Heart

Общи условия

Активация на акаунт