🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 3 (02.03 - 10.03) 🌴

• 24 401
  • 475
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Опаа, айде и аз отново тук. Какво нещо, а... Пооправиха нещата и лека полека темата се оживи.
Не съм пропускала епизод, но само на запис и с преобладаващо превъртане.... Последните два епизода нещата се променят и вероятно ще мина на живо.... но от събота. Защото все още имат пропуски, дано ги оправят до тогава....
Включвам се заради новите....  Лично аз хич не одобрявам това късно включване на нови играчи, които да са наясно с настроенията и вътре и навън....
Тино мисля участваше в Гласът на България.... имаше много хубав, дълбок глас Blush  
Останалите са ми тотално неизвестни, ще ги видим тепърва....

# 301
Явно не съм го написала достатъчно ясно - Тино и Станилия са писали в личните си профили в Инстаграм и Фейсбук преди дни. Отпътували са съвсем наскоро.

# 302
  • Буркина Фасо
Прецъках Тино и Станилия - и двамата са били активни преди 3-4 дни… за мен е нечестно да ги вкарват с такова предимство (до вчера да са се хранили нормално и да са се наспали, а и да знаят коалициите и условията), но е очевидно, че БТВ се опитва да си спаси рейтинга.
така вчера го направи и конкуренцията от Нова с готвачите. набързо направиха кастинг пред зрителите и влязоха 4 нови при старите готвачи.
ще ги призная и двете телевизии ако всяка от тях вкара изгонен от другата до края на форматите.  rotfImbo 

# 303
  • София
О, харесвам Тино, радвам се, че ще участва и се надявам да продължа да го харесвам.
Харесаха ми последните два епизода, определено живнаха нещата. И е много, много приятно, когато продуцентите се съобразяват с настроенията на зрителите си.
Аз всъщност се радвам, че Снежана се размрънка за номинацията си, не защото се прави така, а защото излязоха наяве отношенията в племето, иначе ни даваха само някакви празни приказки за запълване на времето, докато хрупат кокосови орехи. Даже Маргото успя да ми стане симпатична и по-скоро бих предпочела Татяна да си тръгне, но като познава правилните хора, няма да е толкова лесно.
Играта за награда беше кратка и скучна, но за сметка на това пъзелът ме развесели неимоверно. с четири части, най-вероятно защото никой не произвежда такива от по две. Joy
Във втората игра компонентът за памет се оказа, че не е точно за памет. Трябваше да бъдат различни цифрите за двете племена, това с преписването не се получи нито умно, нито интересно.
Очаквам Божана да остане тази вечер. Да, неуравновесена е и говори повече, но е силна и лудостта й дава някаква неизчерпаема енергия до степен такава, че на моменти ми се приисква и аз да съм малко луда. Joy

За резервите/отшелниците си мисля, че са решили впоследствие да ги включат, защото ни ги представят чак сега, три седмици след началото. Но май са нямали и друг избор заради непредвиденото тръгване на Стефани, а и Филип е твърде вероятно да я последва.

# 304
Миналата седмица или по-миналата Ваня спомена пред участниците да внимават, защото на островите дебнат опасности. Тогава тук предположихме, че може да има остров с трето племе.

Аз съм раздвоена дали е добре да влизат нови участници сега.

# 305
  • София
Станилия Стаменова влиза с много, много силна заявка. Тя си е направо за Игри на волята.
Момичето участва на олимпиадата в Токио' 2020 г.
Световна и европейска шампионка по Кану-каяк (по-точно, кану, където се иска повече груба сила) с общо 8 медали от световни първенства и 5 медали от европейски първенства. 😮
Гледам, Андрей Гридин (шампион на Игри на волята сезон 3) я следва в инстаграм, както и Маги Джанаварова и 'златното' ни момиче, Невяна Владинова.
Поне тези ми изскочиха от тези, които аз следвам, за други нямам идея, няма и значение де.

Clouded Mind,
Мерси за инфото, значи ще се окажа прав, че няма никакъв остров и това е пунта-мара. Е, сега могат да измислят нещо и да снимат там остров и тези четиримата уж как оцеляват от 3 седмици, хехе...

Александра Накова я открих във фейсбук, но не мога да я открия в инстаграм, или няма такъв или е с тези изчанчени имена и понеже не е много известна е неоткриваема, поне засега. Идните дни сигурно ще изскочи...

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 17:45 от Diavolo

# 306
  • София
В анкетата посочих, че искам да си тръгне Снежана, на страната на Божана съм в конфликта с Татяна. Харесвам Филип от това, което съм видяла в предаването, но осъзнавам, че вероятно е коректно да не продължи (гласувах с "не мога да преценя"). Ще се радвам да има повече пъзели, ако може и да са малко по-сложни.

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 17:47 от La Vikinga

# 307
  • софия
Оо, абсолютно недопустимо е да вкарват участници, които са имали досег с реала. Много, много нечестно. Те ще имат огромно предимство пред останалите. От всички изброени  ни един не знам.
 Обаче, честно да си призная тази вечер чакам епизода с нетърпение. Маргото според мен ще хвърчи с 300.
 Ще видим с новите попълнения дали ще се уравновесят отборите или това ще ги разклати. Определено ми е интересно.
 Пъзелът си беше направо сложна работа, хахаха. Можеха по-леко да ги започнат. Една част и да нацелят на коя страна е правилна картинката.

# 308
Редно е играта и на четиримата отшелници да е започнала когато е започнала и за останалите. Дали се е случило така ще разберем предполагам скоро. Ако са започнали по същото време когато е започнала основната група е странно решението на Продукцията да не ги показва по десетина минути на епизод до момента. Ако са започнали по-късно за мен лично не е особено справедливо, надявам се да са нямали достъп до мрежата и до коментарите за предаването. Но даже и да са имали не е особено фатално в този формат, защото решенията на племенните съвети не са окончателни и играчите не напускат след вота на племето.

# 309
Няколко години вече чакам, да влезе в тия шоута човек който да обясни на журналята, на водещите, на участниците и на зрителите какво е кану и какво е каяк и че такова животно "кану-каяк"  НЯМА!

Абстрахирайте се кой е сайта, интервюто излежда добре:

https://blitz.bg/sport/intervyu/staniliya-stamenova-otkroveno-pr … zhavi_354591.html

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 18:45 от Soney

# 310
  • София
Много яко интервю, мерси.

Иначе това го кажи на Димо от ИВ, хаха -)))
Самият спорт си е кану-каяк и там вече си се разделят разбира се се. България има повече традиции в кануто, но и в каяка имаме. Като цяло сме силни в този спорт. Но за съжаление и той западна като много други.

# 311
  • Буркина Фасо
Редно е играта и на четиримата отшелници да е започнала когато е започнала и за останалите. Дали се е случило така ще разберем предполагам скоро.
Скрит текст:
Ако са започнали по същото време когато е започнала основната група е странно решението на Продукцията да не ги показва по десетина минути на епизод до момента. Ако са започнали по-късно за мен лично не е особено справедливо, надявам се да са нямали достъп до мрежата и до коментарите за предаването. Но даже и да са имали не е особено фатално в този формат, защото решенията на племенните съвети не са окончателни и играчите не напускат след вота на племето.
до сега са били на друг остров и не са съобщили за това на зрителите.

# 312
Далеч съм от мислене, че не е честно.
Просто показвам логика, която би могла да канализира вот срещу Снежана и в полза на Маргото.
И никак не е лишена от смисъл логиката да се държи противника слаб.
Ако аз съм за сините бих се опитал да отслабя червените, елиминирайки силен техен състезател.

Мислиш ли, че на турците им пука кой ще спечели или ги интересуват сини и червени? Ако манипулират вота ще е единствено за да стане по интересно предаването. Друга мотивация нямат според мен.

# 313
  • София
Хората от племето на "Известните" се държат така сякаш правят услуга на Божана, като ѝ позволяват да им готви, а в същото време очевидно не харесват храната на Татяна. На мен това ми се струва доста нагло и на нейно място бих позволила на Татяна да готви.

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 20:38 от La Vikinga

# 314
Логичното се случи, Филип е аут от играта.
Жалко, отключване на здравословен проблем в тази среда и при липсата на храна няма как да се предвиди и от играчите и от Продуцентите.

Общи условия

Активация на акаунт