🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 3 (02.03 - 10.03) 🌴

• 24 404
  • 475
  •   1
Отговори
# 285
  • Другата България
След като на база изгледани само първите епизоди и този от събота се ориентирах перфектно за “сивия кардинал“ /което ме очарова доста, освен, че ме изненада/, след като се зарекох, че ако направи така, че да номинират Божана /и донякъде беше очаквано/ ще го започвам редовно - гледането, от вас разбирам, че точно това се е случило снощи! Blush
Сега ще се опитам поне да отделям повече време на формата, защото явно има напредък, и той е в положителна посока и насока, което е много радващо и...различно, явно не само за мен. Само да не бяха тези три часови епизоди, и то съвпадащи с други формати....но пък затова има опция “запис“.
Благодаря на всички за коментарите, темата се оживи, което също много ме радва, така се осведомявам и без да съм гледала онлайн как е “хавата“. После като изгледаш си запълваш “празнините“.
Аз все още симпатизирам на “Воините“, като племе и като отделни участници. Иначе от “Известните“ съм си за Снежана, от самото начало. Много интересен ще е конфликтът между нея и Божана, визирам стратегически и играта на “тихия фронт“, ако изобщо има такава, но ако има, я очаквам повече от страна на Снежана.
За довечера вече казах - Марго е “пътник“, освен ако не остане за пълнеж, глас и бъдещ “бушон“.

# 286
Ауткаста нещо ми се губи в ютуб пространството. Има ли шанс да го видим на терен, м?
Уви, в този сезон няма да е...

Иначе съм напълно съгласен с вас - последната една или дори две серии са доста по интересни, разбира се ако си затворим очите, че това не е Сървайвър. Явно се свиква с новото шоу, когато не го сравняваш постоянно с какво трябваше да бъде.
Започнаха някои интересни коалиции да се развиват, а други да се разпадат. Игрите са доста по-адекватни, ако намалят и времетраенето на 2 часа ще е още по-добре.

От вота очаквам Марго да си ходи - смс-и или не, смятам че нито зрителите ще усетят много липсата й, нито продукцията.

# 287
Само Жоро ще я усети. Тъкмо взе да скъсява дистанцията и накрая младите няма да се вземат. 😂

# 288
  • софия
Ох, Жорката...забравих да пиша за това човекоподобно.  Е, бива ли чак толкова пък да не се постараеш да направиш една - две мозъчни гънки. Не става само с мускули. Мисля, че до сега не съм срещала такъв образ в този или подобен формат. Или поне не се сещам. Всеки път ме оставя с паднала мандибула. С Маргото са си един за друг. Тя ще си мрънкоти, той ще мучи и ще са доволни от живота.
 Ауткастче, тъкмо тая година, като ги понатисне мнението на драгия зрител и наместят нещата ще стане по - добре за следващите издания. Силно се надам и Ваня да успее да побутне и да влязат що годе в релси. Колкото и да са ми антипатични цялата фамилия,  виждам, че момчето гори в тази игра и според мен ще се опита да помогне.
 Виждам стари муцуни тук, драго ми е, че дружно ще си съскаме. 😀

# 289
След като ще влизат нови играчи в Сървайвър, не съм против оставането на Филип. Стига да не е проблем за здравословното му състояние.

# 290
Тези да не вземат да вкарат Русата Златка, а? Дали са способни на такава простотия?

# 291
  • софия
Тези да не вземат да вкарат Русата Златка, а? Дали са способни на такава простотия?
Ааа, не така с рогите.  Таман започнах да го гледам 😀

Едит: Iris, направо отбор Баджанаци. Идеално ще паснат до имената на другите племена.

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 15:43 от СлаБе

# 292
Бременна е, но пък новият ѝ Карен може да е в резервите. Тъкмо ще се съберат трима баджовци.

# 293
# 294
  • София
Инфо от официалния сайт:
https://survivor.btv.bg/news/tazi-vecher-chetirima-novi-uchastni … v-survivor-7.html

Двете жени изглеждат доста обещаващи, определено ще вкарат доста сила в племената.

# 295
Прецъках Тино и Станилия - и двамата са били активни преди 3-4 дни… за мен е нечестно да ги вкарват с такова предимство (до вчера да са се хранили нормално и да са се наспали, а и да знаят коалициите и условията), но е очевидно, че БТВ се опитва да си спаси рейтинга.
Туджаров беше казал още в първия Надкаст, че в другите предавания на тези продуценти влизат много резерви, но поне да ги бяха откъснали от света по-навреме.

# 296
Любопитно, двете дами са професионални спортистки.

Цитат
Това са певецът Кирил Хаджиев-Тино, треньорката по джудо и самбо Александра Накова, финансовият представител Данаил Стоянов и състезателката по кану-каяк и бивша лекоатлетка Станилия Стаменова.

# 297
  • София
Интересно ми е участниците ще са изненадани ли или са пътували всички заедно към Доминикана 😆

# 298
Интересно ми е участниците ще са изненадани ли или са пътували всички заедно към Доминикана 😆
Добър въпрос.
Надявам се да са пътували с различни полети, но знае ли човек Simple Smile

Има вече инфо за рейтингите на предаванията през осма седмица, излезе преди малко.
Ето го, категория икономически активни

Сървайвър ... е много-много назад. Епизода от 21.02 даже не намира място в топ25 ...
Огромно сгромолясване, но лично аз очаквам подобрение през девета седмица.

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 16:09 от Bengun

# 299
  • София
За Тино бях попаднала на статия още януари, така че според мен са си били предвидени и избрани още тогава за влизане. Сигурно и в другите държави има много отпаднали, кой контузен, кой отказал се. По-скоро очаквам, че и другите знаят, мисля си, че Стефани, когато се отказваше е имала предвид, че има резерви.

Харесвам Тино, има ми много Буков вайб, очаквам да го замести. Ще го видим и как ще е в намясто.

Общи условия

Активация на акаунт