🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 3 (02.03 - 10.03) 🌴

• 24 371
  • 475
  •   1
Отговори
# 390
Очаквано Марго напусна.
На моменти я съжалявах, но предпочитах тя да си тръгне пред Снежана (тя ми е по-интересна като играч).

# 391
Аз ударих рекорд през този сезон тази вечер.

Score: 86.7%
52/60 points

Най-високата ми оценка за епизод до момента.

# 392
  • София
Survivor - епизод 9 (07.03.2023)

# 393
  • Другата България
Заслужено отпадна Марго.
И очаквано.
Благодаря ви за коментарите, аз ще го изгледам утре вечер.

# 394
Брей...не вярвах, че ще го кажа, но заприлича на Сървайвър. Изключвам зрителския вот, който още ме напряга - и Ваня е в пъти по-добре, и игрите до 5 точки са интересни, и динамиката в племената е интересна.

Относно играта с думите - без думи.
На Благо му трябваха 20 секунди да се сети, че може да обясни речник с “тълковен ....”. Поезията беше много лесна - просто трябваше да питат какво творят Ботев, Славйков, Неруда, Фрост и т.н. Подарък също беше елементарно - предмет, който хората си разменят по повод. Касичка също - кутия за съхранение на финансови средства/ресто, която обичайно се чупи.

Павел и Иван “блеснаха” съвсем. Отдавна подозирам, че Иван не е тих, защото много мисли. Днес се убедих в това. Георги може да е досаден с неговите ежедневни богослужения, но разбра Марго с “приятелка на точката”. 😳

# 395
Марго само за тази точка, която отбеляза, заслужава мястото си в отбора. Bowtie
Хахаха това си беше култова точка на приятелката на точката -Марго. Още се смея. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Няма такъв смях рускинята, която едва гАвори български и бичмето, което не знае какво говори, отбелязаха точка. Satisfied

Последна редакция: ср, 08 мар 2023, 00:37 от sineva 1

# 396
  • Sunshine state
Пфуу, разгеле Маргото ни освободи от присъствието си. Безинтересна отвсякъде.
Не съм коментирала последните два епизода и не съм чела. Божка сама си се оплете в мрежите, но ми стана жал, че така я нападнаха. Много съм жалостива и не ми харесват подобни неща. Сега явно ще се посвие малко и няма да дразни толкова. Жалко за Филип, но здравето е над всичко. На Булкин изказванията са един път - няма мисъл много в таз глава. 😂 Вече няколко синхрона му засичам, на които само се почесвам. Речников запас от 30 думи и толкоз. А, още нещо - Жоро не ме дразни чак толкова вече, по-скоро ми е смешен.

# 397
  • USA
Не съм гледала последните епизоди,но си пуснах днешния и с глас съм се смяла на играта с думите.
"приятелка на точка" - МНОГОТОЧИЕ... Laughing
Кои би очаквал,че тези двамата,които делят една мозъчна гънка ще спечелят точка за отбора.lulz Браво.

Лесна и забавна игра.
Стихотворение например.Казваш "Две хубави очи" е.. и човека ще познае думата веднага.

Жалко за Филип,беше полъх свежест в играта.

# 398
Добро утро ☕
Скрит текст:

# 399
Добре, че е в скрит текст тази дама, че някой може да се уплаши от сутринта. 😃

# 400
В зрителския вот за коя според вас беше най- големия процент?

# 401
  • софия
Брутрооо! Шоково събуждане с мис ВеждА. Спестих от кафе.
 Според мен е за Божана. Като гледам колко е надъхана, предполагам, че е впрегнала рода и приятели да чаткат телефоните до откат. Снощи много се смях баш на нейното писмо. Толкова високопарно и насочено към публиката, че изобщо нямаше шанс да ме докосне.

# 402
Иска ми се най-висок процент да е получила Снежана, но предполагам, че е за Божана.

# 403
-- Част на речта, много кратка???
-- Тире!  Кавички!

Какво беше това безумие да се играе до първа точка? Трябваше да има минимум 5 минути на двойка и да се играе до колкото точки могат да натрупат!

Вярно, че говорихме да се забързат малко битките ама те се засилиха в другата крайност.

С една точка има много по-голяма доза късмет, с повече точки щеше да блесне действително кой е по-интелигентен (по-интелигентна двойка).

И какво беше това "не с ръце"???  
Абе дайте повече свобода бе, колко пъти да го повторя???

# 404
  • софия
Сетих се нещо , когато Mari_mar, пусна линковете. Момиче, в един от епизодите на  Надкаст Туджарката ти благодари много за това, че винаги си на линия за хората от чужбина. Благодарение на теб е следял епизодите и беше в час с всичко. ❤

Общи условия

Активация на акаунт