Лидл - 173 Мартенско пролетна

• 89 085
  • 1 425
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София
Има ли пак брошура само за МЛ, че не откривам?

Май няма отделна. Или аз не я открих при брошурите за другата седмица във филиала.
Преди 1 -2 ч. бях там, огледах се. Но то и утре става 1 м. от откриването.

# 1 066
Има брошура пак специална за филиала на М.Л. - днес пълен с чужденци , те май затова направиха 2 наблизо и на банята постоянно има чужденци.
Моят купон от вчера..не го разбирам😒 и не не е дошъл никакъв купон това от М.Л.

# 1 067
  • София
pinko, този купон е нещо ново за мен.

# 1 068
Захарта на брюлето май си е карамелизирана - по-точно изглежда като карамел на прах. Няма нужда да се прави нищо.

И аз така мисля. Само я наръсвам и изчаквам малко. Голяма вкусотия са тези кремчета.

# 1 069
Аз добре огледах опаковката, имаше си тиксо и отгоре, и отдолу. Но как да ми хрумне да пробвам дали се маха лесно или трудно...или да отварям и да броя колко пластири има вътре...🤨 Поне ми давате надежда, че като ги върна, ще мога да взема нова опаковка с 20.🙂 Силно се надявам да няма проблем при връщането! (защото вероятно има и хора, които използват и после връщат😬🙄)

Навсякъде, не само в Лидл, се отварят опаковки. Аз какви ли не неща съм виждала. Подавала съм сигнал към служител наблизо - вдигат ръце.
В Кауфланд съм виждала нахапани понички, отворени капсули за кафе. В Лидл - отворена паста за зъби, съответно празна опаковка, а се чудех защо е толкова лека кутията. А аз по инерция взимам опаковката. Отворени презервативи съм виждала.
Просто колкото и контрол да има, няма как да се предотврати това на такава голяма търговска площ.

# 1 070
  • София-Младост
Купували ли сте от, спрей сметана във флакон?
Втори флакон се прецаква след десетина пръскания, а вътре има още доста матр'ял.

# 1 071
  • In transit
Купували ли сте от, спрей сметана във флакон?
Втори флакон се прецаква след десетина пръскания, а вътре има още доста матр'ял.
Да, веднъж преди време. Същото се получи и при мен. Не повторих .

# 1 072
Търсеха се флумастери- преди час в Овча купел-София това беше наличността. Намират се срещу салфетките, домакинската и тоалетна хартии.

Ееех, жалко…благородно завиждам Blush   Аз и днес нямах късмет, явно са пуснати по-малко бройки в по-малките градове и бързо са били изчерпани, а от кол центъра казаха, че за бързо изчерпващ се артикул нямало как да си го заявя до местен клон.

Но пък намерих от тези чайове, намалени на 50% днес, дано да не е променен вкуса - взимала съм ги преди на нормална цена и никак не бяха зле.

# 1 073
Проверих в 3 филиала за силиконова подложка и нямаше. Дали сте виждали в някой магазин в София?

# 1 074
  • София
Силиконовите подложки бързо  ги изкупиха. Аз едва намерих два броя. Последните бяха. И то във вторник!

# 1 075
  • София
Проверих в 3 филиала за силиконова подложка и нямаше. Дали сте виждали в някой магазин в София?
Днес взех от Джъмбо плаза, останаха още една или две.

# 1 076
Здравейте, някой с мнение за този чийзкейк?

# 1 077
Виж в К следващата седмица ( от утре) - и в брошурата и в приложението пише ,че ще има същите силиконови кухненски помощници-четка, шпатула или подложка, за 5.99 . Предполагам, а и по снимката ,изглежда да са абсолютно същите артикули като тези в Лидл , но подложката не е снимана ( те нали им е супер тъпо приложението и брошурата, и има снимка само на единия артикул и отдолу надпис : разл.видове ,или от заглавието се ориентираш).

# 1 078
Взимала съм обикновен чийзкейк (т.е. без нищо) от Лидл, но не помня дали беше точно същата кутия. Не ми е достатъчно сладък, знам че трябва да се сервира с топинг или мармалад, но дори и така не е.

# 1 079
Тази марка я асоциирам с гадните замразени еклери. Представям си чийзкейкът какво ще е.
Днес бяха зареди и ххл мезетата, та попълних хладилника. И с любимата бира също.

Общи условия

Активация на акаунт