Лидл - 173 Мартенско пролетна

• 89 111
  • 1 425
  •   1
Отговори
# 1 050
Може да е липсвало, но го има. Иначе кетчупът няма как да е с такава консистенция.
Кетчупът на Хайнц няма нишесте, само домати и подправки.
Точно такъв беше съставът на стария Каниа. На новия и консистенцията и цвета(по-блед) са различни.

# 1 051
Сега ще пробвам със сол и прах за пране Simple Smile
Също взех пластирите - преброих ги и са 20. 

# 1 052
Скрит текст:
Имам казус с едни пластири, купени в петък. Трябва да са 20 броя в кутийката, обаче вътре има само 15 броя! Някой друг да е забелязал същото? За майка ми ги купувах, тя има навик таблетки и някои други неща да ги брои при отварянето. Иначе нямаше да разберем, че има с 5 броя по-малко. Сега се чудя...дали във всичките кутии са по 15 броя и надписът на кутията е подвеждащ...или някой си в взел 5 броя от кутията?! Имаше кръгло тиксо кутията, уж беше запечатана, но то се маха много лесно и може да се залепи повторно без проблем...

Мисля да ги върна и да взема нови. Но се чудя...дали и те ще се окажат с 5 броя по-малко в кутията?🤔🤔

Не е невъзможно някой да е бъркал. Преди време бях купила метални сламки и лъжички за разбъркване. Изрично гледах да има кръгла лепенка на кутията. Като се прибрах след пазаруването установих, че вътре има 6 лъжички, а не 8 както пише на опаковката. Оказа се че лепенката отгоре е ок, но явно са бъркали отдолу.
На следващото ходене като плащах на касата попитах какво се прави в този случай и служителя ми каза да си оглеждам стоката добре преди да я взимам. Не бих се сетила да ровя по опаковките, но явно има хора, които го правят.

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 09:03 от Lambertina

# 1 053
Аз добре огледах опаковката, имаше си тиксо и отгоре, и отдолу. Но как да ми хрумне да пробвам дали се маха лесно или трудно...или да отварям и да броя колко пластири има вътре...🤨 Поне ми давате надежда, че като ги върна, ще мога да взема нова опаковка с 20.🙂 Силно се надявам да няма проблем при връщането! (защото вероятно има и хора, които използват и после връщат😬🙄)

# 1 054
  • София
Скрит текст:
Аз добре огледах опаковката, имаше си тиксо и отгоре, и отдолу. Но как да ми хрумне да пробвам дали се маха лесно или трудно...или да отварям и да броя колко пластири има вътре...🤨 Поне ми давате надежда, че като ги върна, ще мога да взема нова опаковка с 20.🙂 Силно се надявам да няма проблем при връщането! (защото вероятно има и хора, които използват и после връщат😬🙄)
И кой нормален аптекар ще приеме обратно такава стока и то отваряна?!
При нас са зад щанда, така че да няма как 10+ човека да опипат опаковката.
пп; оф, това е темата на лидл...
ПП2: понеже вчера нямаше силик. подложка в нашия - колко мм е дебелината й?

# 1 055
Да, темата е за Лидъл. Дават такава възможност на клиентите, така че ще се възползвам. Не би било редно след това да върнат опаковката при другите и да я продават все едно е с 20 броя!

# 1 056
dolce, ти си в правото си, но за такъв тип стока малко се съмнявам да се съгласят да направят замяна. Това е хигиенен продукт все пак.

Сподели как е минало връщането.

# 1 057
Някой питаше за сладоледените десерти - бях писала, че сме взели от този с кафе, обаче не ни допадна като вкус. Нито е десерт, нито е сладолед сметанов - по-скоро тип джелато е сладоледа, по-воднист, и единствено много докарва на кафе. Не знам другите вкусове дали ще са по-добре. То е трудно и като “десерт” да го изкараш в тази му функция - кутийката е една мъничка и докато загребеш до всички слоеве…няма как да стане така да го сервирам. Поне не с лъжица за сладолед.

А за великденските фигурки - имаме кокошка с яйца, която нагризахме вече - много хубав млечен шоколад!

Относно отварянето на стоки и прибирането на бройки - абсолютно е възможно. Виждала съм какви ли не опаковки - особено капсули за Неспресо или Долче густо - редовно виждам скъсани кутии по рафтовете в магазините. Комплекти с някакви бройки вътре също се вижда, че има отваряни. А най-бруталното беше с един фъстъчен крем, който даже имаше фолио отгоре, ама явно някой беше бръкнал вътре Joy …и го установихме чак вкъщи - тоест няма доказване. Оттогава проверявам лепенки, стикери, всичко за следи от отваряне и ако има нещо подозрително, подминавам. Но е факт, че на някои опаковки не си личи и могат да бъдат залепени - точно с такъв тип кръгла лепенка, които са. Но мисълта ми беше, че не е нещо специфично за Лидъл, и е добре, че поне при тях има политика за връщане - дано да подходят с разбиране и в този случай с лепенките.

# 1 058
Има ли пак брошура само за МЛ, че не откривам?

# 1 059
Крем брюлето как се приготвя ? Запича ли се ?

# 1 060
  • София
Да и на външен вид има разлика. На вътрешен също. Grinning Костилките на израелските са супер малки, за разлика от огромните на перуанското.

Значи авокадото е друг сорт.

# 1 061
  • Sofia
Крем брюлето как се приготвя ? Запича ли се ?
Ако питаш за лидълските в купички - готови са, но ако нямаш горелка, запичаш само захарта да се карамелизира.

# 1 062
Отдавна не съм купувала от брюлето, но и директно от купичката не беше никак лошо.🙂

# 1 063
Търсеха се флумастери- преди час в Овча купел-София това беше наличността. Намират се срещу салфетките, домакинската и тоалетна хартии.

# 1 064
Захарта на брюлето май си е карамелизирана - по-точно изглежда като карамел на прах. Няма нужда да се прави нищо.

Общи условия

Активация на акаунт