Лидл - 173 Мартенско пролетна

• 89 014
  • 1 425
  •   1
Отговори
# 1 410
  • София
За м. Април моята лента е 510 лв. На ММ и децата е 180лв. Но те не пазаруват активно в Лидл. През последните 2 месеца доста пазарувах в Лидл. Според мен смятат на всеки потребител достигната сума и така определят за  следващия месец лентата.

# 1 411
  • Високо в планината на изобилието
Отворих упаковката на гъби кладница,има нещо бяло по тях.Дали могат да се консумират?

# 1 412
Днес шега ли си правят?! Нито карта, нито рулетка имам Thinking И ММ взел по грешка козунак със стафиди, а не чист. Лъже ме, че усещал портокалови корички и шоколад, за да ме накара да опитам Joy

# 1 413
  • София, Манастирски ливади
Отворих упаковката на гъби кладница,има нещо бяло по тях.Дали могат да се консумират?

Да, нормално е за Кладницата. На етикета също го пише.

# 1 414
Разглеждах брошурите и ми направи впечатление разликата в цените...
Скрит текст:
Lidl Хърватия/ Lidl България
3,18 € = 6.21 ; 2,19 € = 4,28 лв.

Lidl Италия/ Lidl България
4,89 € = 9,55 лв.

Lidl Хърватия
7,99 € = 15.61 лв.

Lidl Румъния/ Lidl България
6 Румънски леи = 2,36 лв. ; 4,99 = 1,96 лв.

4,49 Румънски леи = 1,77 лв. ; 3,49 = 1,39 лв.

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 09:42 от intheroom

# 1 415
  • София
Как са картофите от 5 кг в мрежа?

# 1 416
Сварихме малко от тях. Добре са

# 1 417
Ха, значи коломбата с крем Шантили съм я взела на “италианска цена” (в единия Лидл в Бургас беше намалена на 13 лв, и с отстъпката / купон върху намалената цена… Joy Шегата настрана, но наистина и аз съм забелязвала колко драстично се различават цените в някои продукти при нас и навън, и то не в наша полза.

Иначе освен сладкиша взех още кокошки с яйца от Великденските фигурки (шоколада е страхотен - млечен). И, най-голямата ми радост днес: намерих маркерите четка!!! Grinning Имаше останали поне 10 броя, плюс тънкописци.

За мини козуначетата - няколко човека вече споделиха, че не са им харесали. Попаднах и аз няколко пъти на някаква странна партида -  едните са много пухкави, мекички и с много стафиди, а другите са някакви точно като претцели или като най-обикновен сладък хляб, сухи и с много малко стафиди. Не знам защо така има разлика тази година, но е факт, че се различават.

Другото, което ми хареса от пазара тази седмица са продуктите на Сиен с макадамия - маска за коса и балсам след измиване пак с макадамия. Направо е аналог на една маска на Гарниер с макадамия, която изчезна от пазара.

# 1 418
И на мен не ми харесаха козуначетата,но освен това и зайците показани преди това и бисквитите с шарено отгоре..На сладко явно съм капризна Sunglasses
Но пък биволския суджук ми допада много.

# 1 419
  • Sofia
Днес ги имаше тия шоколадови зайци (показаните де) и взех, пък ще ги видим... то ясно, че е въпрос на вкус.

# 1 420
Ако на някои му трябват купони за тази седмица да пише.
Скрит текст:

# 1 421
Вчера ходих да си похарча купоните от играта с шоколадите. Касиерката,както предполагах,не беше много наясно. Обясних й защо са ми разделени на 3 покупките,активирах първи купон,мина си както трябва. Започва да маркира втората част от покупките и ми казва с един злобен тон-Да знаете,че сега няма да може да ползвате втория купон! 🙄 Питам защо? Трябвало поне 5 мин да минат,че да го отчете,за това се активирали купоните още с влизане в магазина. Пак казано с тон,при което вече ме ядоса и й обясних,че не съм АЗ виновна,че така са си измислили наградите,че да не могат да се активират всички купони,а само един! Затворих приложението,отворих на ново и стана,та даже и третия също,но ми остана едно такова гадно чувство. Ясно,че са го направили така,за да отидеш 4 пъти на пазар,а не накуп да ги ползваш,но пък аз нямам време всеки ден да ходя. Остана ми още един купон,ще го оползотворя тази седмица да купя бонбони за Цветница. А касиерката все едно от нейния джоб ми намаляваше цените,такава злоба струеше от нея. 😁 Поне следващия път няма да разделям покупките,че да я ядосвам. 😂

# 1 422
Април е месец за бядисване Wink Похвалвам металиковите бои в бурканчета, много ми харесаха. Цветовете злато и розово злато са прозрачни и със силен блясък, а бронз и сребро са плътни.

Скрит текст:
Не съм изхабила голямо количество, просто имах тези рапани и миди (целият плаж край Шабла е покрит с черупки от рапани) от миналата година и не знаех какво да правя с тях. Сега ми харесват повече, ще си ги сложа в купа.
Ако имах шишарки, сигурно щях да боядисам и тях, затова добре че нямам Simple Smile

# 1 423
Ходих за Фаворина (имам купончеееее!), обаче кокошките свършили, имаше само зайци и овце, чудих се и накрая си взех фафлените шоколадови яйца, избрах с черен шоколад и много ми харесаха. Погледнах показваните тук вчера маслени бисквити, обаче ми се видяха твърди, чупнах едно крайче за проба, оставих ги, гледам и че няма много интерес към тях. Другата седмица мисля да пробвам мъничките шоколадени фигурки, големите бяха опразнени само белия шоколад останал, а от малките има мнооооого Rolling Eyes
ММ се оплака, че в Л. имало твърде много инструменти (Парксайд), искал да гледа нещо по-интересно Sweat Smile То и аз така 😁В кварталния Л вече седмица стоят едни празни 4-5м стелаж в нехранителните, чудя се с какво ще го заредят и защо така държат клиентите в напрежение. Как пък не им хрумна да си направят една първоаприлска и да сложат надпис "невидими великденски подаръци" или нещо подобно Satisfied
Нямам скреч, но се появи купонче за кроасанче Hug Много съм доволна сега предпразнично  все хубави неща изпадат. Иначе лентата не я изкарах до края миналия месец, малко над 500лв ми е, ще опитам да не я запълвам и този месец, но пък почва цветарския сезон, много изкушаващо Weary

# 1 424
  • Бургас
Така чаках купона за Фаворина, за да си взема от любимите яйца, дето ми се плаче от цената им, ама нанайси... магически са изчезнали от нашия филиал Smirk  Така или иначе не трябва да ги ям, ама ми се щеше да имам 2 торбички за зор-заман Disappointed

Хайде да се местим в априлската тема, че окъсняхме пак Simple Smile   НОВА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт