Лидл - 173 Мартенско пролетна

• 91 019
  • 1 425
  •   1
Отговори
# 840
Долче,  как ме зарадва с тая информация за тези корички.
Портокаловите са ми любими и са чудесни. Лимоновите са ми малко безвкусни и не ми допадат, но за тези портокалови се молих да ги предлагат постоянно 😂.
Няма да се запасявам значи 😆. Сигурна ли си 🤭
Обаче навсякъде ли преобладават лимоновите? Останала съм с такова впечатление. От тези смесените и портокаловите е имало все малко, а лимонови пълни щанги.

# 841
При нас са отдавна в ПА,наредени са до бадемовото брашно,кокосовите стърготини и в кашончетата са смесени видове.

# 842
И при нас отдавна коричките са в ПА. Подредени са до бадемовото брашно, при  сладкарските неща.

# 843
И при нас може би не са отскоро, но аз преди една-две седмици ги забелязах. Не са далеч от бадемите и бадемовото брашно и при нас, но са по-високо поставени и не поглеждам натам често...🙂
Много рядко ги използвам тези корички, хубаво е да ги има в магазина постоянно, а не да се запасявам, когато ги пуснат, защото иначе няма.🙂

# 844
  • Sofia
Нали не са ми трябвали, хич даже не съм ги забелязвала въпросните цитрусови корички. Simple Smile

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 08:08 от Morena

# 845
Не съм сигурна как се водят по етикет, по-скоро са кубчета като форма...🙂

# 846
  • софия
Нали не са ми трябвали, хич даже не съм ги забелязвала въпросните цитрусови корички. Simple Smile
Много ги харесвам и аз. Слагам в козунак, кекс. Слагам си и в крем за каноли или друг с маскарпоне (но само за мен, че другите не го харесват с тях).

# 847
Тези захаросаните ли, аз реших, че говориш за другите корички 🤔

# 848
Каква е цената на бадемовото брашно и колко гр е? Благодаря!

# 849
  • Пловдив
Тези захаросаните ли, аз реших, че говориш за другите корички 🤔

Леми аз пък тези не съм видяла иначе и при нас ги има отдавна и явно лимоновите най малко се търсят и затова и при нас преобладават те.

# 850
Conde noble бяло в бутилки по 3лв и нещо. Много леко, слабо и колкото да се каже, че е вино. Вечер мога и половин бутилка само аз да изпия, а не ме потапя грам. Като пийна две глътки хубаво вино и съм потънала направо. Затова така го наричам "вода с аромат на вино".
А съвсем без алкохол вино да сте взимали от Lidl, търся такова ако има ароматно, малина или нещо плодово Blush

# 851
Леми, да, захаросаните ги има- тези, които са като кубчета в малки кутийки.

# 852
Включвам се с предупреждение, за да спестя неволи на някого, понеже тук многократно се е обсъждало, че дигиталните бележки в приложението са удобство, благодарение на което не се налага да се пазят хартиените такива...

Е, да ви споделя, че миналата седмица пазарувах пак в новия филиал на МЛ и за разлика от миналия път, когато нямах скреч карти, сега пък нямам дигитална бележка. Картата е маркирана коректно, защото взех две неща намалени с купони, а пък и скреч имах този път...

Много странен софтуер има този филиал...ThinkingAnguishedJoy

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 19:08 от alllllimei

# 853
Най-вероятно бележката ще се появи по-късно...

# 854
  • Sofia
Най-вероятно бележката ще се появи по-късно...
На мен ми се стори, че от миналата седмица я чака.

Общи условия

Активация на акаунт