Лидл - 173 Мартенско пролетна

• 91 009
  • 1 425
  •   1
Отговори
# 870
Каймакът, който е от тази седмица за какво го ползвате!?

Използвам каймак, когато готвя вместо сметана. Много по-вкусно ми е.

# 871
  • Sofia
Каймака - слагам една лъжичка върху печено месо, скара, печени чушки, гриловани зеленчуци

# 872
  • София
Днес видях, че от утре ще има аспержи с купон. Сега го няма купона. Някой друг видя ли го? Да не съм сънувала? Joy

# 873
Имаше купон за аспержи, да. Сега погледнах, няма го.

# 874
Каймак с топла питка, в Турция го сервират с баклава, но и към месо добавен също върви.

# 875
  • София
Аз си топкам хлебче в мед и каймак 🥲уникално вкусно ми е, в Турция на турска закуска го сервират така.

# 876
Лидл приемат ли дигиталната касова бележка при връщане на стока? Взех един зъбен душ и на 6тия месец сдаде багажа и искам да го върна.

# 877
  • Пловдив
Лидл приемат ли дигиталната касова бележка при връщане на стока? Взех един зъбен душ и на 6тия месец сдаде багажа и искам да го върна.
Да в Лидл може с дигитална бележка да се връща стока.

# 878
Аз тези харесвам и хваля

те ли остават за постоянно?
Другите не съм ги ползвала и май и не съм ги виждала😏 хубави ли са като тези в кутийките?
И аз за тези писах. Другите не съм ги виждала.
Тези не ми харесват. Изкуствени са ми.

# 879
  • Sofia
Цялата партида е дефектна. Връщат пари или заменят без проблеми.

# 880
Цялата партида е дефектна. Връщат пари или заменят без проблеми.
На душа ли? Просто спря да работи. Помислих, че му е свършила батерията, цял ден седя на зарядно и нищо.

# 881
  • shumen
Да,аз съм връщала с дигитална бележка.

# 882
Някой ако е вземал от тортилата на промоция, дали знае вкусът сладко чили много ли е лют?

# 883
  • София
Някой да е обърнал внимание на айсбергите в магазина на "Мария Луиза"? Свежи ли са и нормална големина ли са? Тези дни видях някъде с големина на по-голям портокал и затова питам. Joy

# 884
Имат проблем с доставката на аспержите, няма да са налични✌️

Общи условия

Активация на акаунт