Лидл - 173 Мартенско пролетна

• 91 022
  • 1 425
  •   1
Отговори
# 855
Включвам се с предупреждение, за да спестя неволи на някого, понеже тук многократно се е обсъждало, че дигиталните бележки в приложението са удобство, благодарение на което не се налага да се пазят хартиените такива...
Е, да ви споделя, че миналата седмица пазарувах пак в новия филиал на МЛ и за разлика от миналия път, когато нямах скреч карти, сега пък нямам дигитална бележка. Картата е маркирана коректно, защото взех две неща намалени с купони, а пък и скреч имах този път...
Много странен софтуер има този филиал...ThinkingAnguishedJoy

Вчера пазарувах там. Имах дигитална бележка, но сумата натрупана по лентата за месеца се обнови след час.
На влизане в магазина две жени се опитваха да разберат цените на някакви цветя. Дойде служител да маха лайсните с цените и им каза, че нещо имали бъг в системата и не може да им каже кое колко струва, нито да си купят защото и на каса не могат да ги маркират.

Преди 2 седмици скреч карта нямах след пазаруване и то на няколко отделни покупки. Реших да пиша на конктактната форма да питам защо. След близо седмица ми отговориха, че ми благодарят за сигнала и ме компенсират с бонус купон за 5 лв.

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 14:25 от Lambertina

# 856
Скрит текст:
Включвам се с предупреждение, за да спестя неволи на някого, понеже тук многократно се е обсъждало, че дигиталните бележки в приложението са удобство, благодарение на което не се налага да се пазят хартиените такива...
Е, да ви споделя, че миналата седмица пазарувах пак в новия филиал на МЛ и за разлика от миналия път, когато нямах скреч карти, сега пък нямам дигитална бележка. Картата е маркирана коректно, защото взех две неща намалени с купони, а пък и скреч имах този път...
Много странен софтуер има този филиал...ThinkingAnguishedJoy

Вчера пазарувах там. Имах дигитална бележка, но сумата натрупана по лентата за месеца се обнови след час.
На влизане в магазина едни жени се опитваха да разберат цените на някакви цветя. Дойде служител да маха лайсните с цените и им каза, че нещо имали бъг в системата и не може да им каже кое колко струва, нито да си купят защото и на каса не могат да ги маркират.
Скрит текст:
Преди 2 седмици скреч карта нямах след пазаруване и то на няколко отделни покупки. Реших да пиша на конктактната форма да питам защо. След близо седмица ми отговориха, че ми благодарят за сигнала и ме компенсират с бонус купон за 5 лв.

Между другото в Била при сходен проблем подариха артикула на клиента пред мен.
Много им станаха бъговете на Лидл напоследък.

# 857
Най-вероятно бележката ще се появи по-късно...
На мен ми се стори, че от миналата седмица я чака.
Точно така, над 7 дни вече... или още по-точно, изобщо вече не я чакам. JoyJoyJoy

Добре, че не бях купила нищо "важно", общо взето само хранителни, които вече употребихме. Иначе по принцип гледам и хартиената бележка да си пазя, когато купувам нехранителни с гаранция, но пък при липса на дигиталната вероятно и тези 60 дни за връщане няма да важат, затова споделям случката.

# 858
ПОДАРЕНИ
Днес няма да смогна да ида до Лидл. Подарявам тези купони

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 15:05 от *Сладкодъвка*

# 859
При мен най-често нотификацията че имам скреч идва поне час след като вече съм го проверила и съм си цъкнала купона с печалбата, а те така и не знаят Satisfied Явно много се бави обратната връзка между приложението и централата. Цифровата касова бележка се появява още по-късно, не винаги, но веднъж май цели два часа след пазаруването. Ако купувам нещо с гаранция определено искам и хартиена, защото цифровите ги трия по навик. Но от дългогодишното ми пазаруване в Л. досега съм връщала едно нещо и то наскоро (блендер), може и друго да е имало, но се га не ми хрумва.

# 860
Привет!
Бих искала да попитам дали случайно някой от вас успя да види на живо декоративния водопад от тази седмица в брошурата за Лидл на Мария Луиза?
Скрит текст:

В понеделник и днес ходих да го търся, но няма наличност.

Подарявам и купони от скреч карта:
Скрит текст:

Купона за сухата паста е подарен.

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 18:00 от Viara T

# 861
Аз тези харесвам и хваля

те ли остават за постоянно?
Другите не съм ги ползвала и май и не съм ги виждала😏 хубави ли са като тези в кутийките?

# 862
  • In transit
Морковелка, другите са портокалови кори, настъргани. За ароматизиране. Иначе са хубави, но нямат общо с показаните от теб захаросани кори.
Между другото, онзи ден си взех чудни на вкус захаросани портокалови резени от един щанд на Ройс. Да знаете, че и те продават вече.

# 863
  • Sofia
Привет!
Бих искала да попитам дали случайно някой от вас успя да види на живо декоративния водопад от тази седмица в брошурата за Лидл на Мария Луиза?
Скрит текст:

В понеделник и днес ходих да го търся, но няма наличност.
Този модел аз си го взех, с мъха. Току що минах от там, имаше една бройка от другия модел.

Подарявам и купони от скреч карта:
Скрит текст:

# 864
  • София
Между другото, онзи ден си взех чудни на вкус захаросани портокалови резени от един щанд на Ройс. Да знаете, че и те продават вече.
За директно хапване ли са или за влагане в някакви сладкиши?

От Мария Луиза никога не съм имал скреч досега. Това са поне 5 пазарувания откакто отеори. Но касовия бон си е наличен веднага в приложението, тоест плюсът е отчетен.

# 865
  • In transit
За директно хапване ли са или за влагане в някакви сладкиши?

За директно и за влагане стават, като ги нарежеш. Предупреждавам те обаче, че са много вкусни. Поне на мен много ми харесаха, а дори не ям толкова сладки неща. Със сирене и вино също много вървят. Blush

# 866
  • София
Каймакът, който е от тази седмица за какво го ползвате!?

# 867
Здравейте, малко страничен въпрос,но знаете ли дали Lidl работи с ваучери на Идънред?

# 868
Здравейте, малко страничен въпрос,но знаете ли дали Lidl работи с ваучери на Идънред?

Да

# 869
  • Sofia
Каймакът, който е от тази седмица за какво го ползвате!?
Май не се харесваше това.

Общи условия

Активация на акаунт