Лидл - 173 Мартенско пролетна

• 88 964
  • 1 425
  •   1
Отговори
# 1 140
Скрит текст:
Днес направо хванах касиера за ръката. И двамата подскочихме. Кой да види, че са махнали преградите, а преди няколко дни ви прочетох.
Хубав ли е  био ябълковият им оцет? Трябва ми и утре ще ходя пак, но преди време бях взимала и нещо не останах доволна, но може и на друга фирма да е бил.
Авокадото в мрежа при нас е с произход Израел и тези на бройка, и биото. Не посмях да взема, защото като видях снимките се потресох. И аз имах такъв случай, това е и единственият път,  в който им писах, но така се ядосах. И снимки им изпратих. Те пък ми изпратиха 3 безсмислени имейла, които даже не прочетох до края и за финал получих четвърти, в който ми изпратиха някакъв ваучер. Каква беше тази шизофрения не разбрах, а бяха подписани от един и същи човек.

Редактирах, за да уточня, че питам за био ябълковият оцет.

Може ли да пишете какъв е проблема с авокадото, какво като е от Израел и какви снимки са Ви потресли? Може и да е коментирано назад в темата, извинявам се ако повдигам дискутирана тема. Миналата седмица взех в мрежа и затова ми е интересно да знам.
От тук още няколко страници прочетете и ще разберете

# 1 141
Скрит текст:
Скрит текст:
Днес направо хванах касиера за ръката. И двамата подскочихме. Кой да види, че са махнали преградите, а преди няколко дни ви прочетох.
Хубав ли е  био ябълковият им оцет? Трябва ми и утре ще ходя пак, но преди време бях взимала и нещо не останах доволна, но може и на друга фирма да е бил.
Авокадото в мрежа при нас е с произход Израел и тези на бройка, и биото. Не посмях да взема, защото като видях снимките се потресох. И аз имах такъв случай, това е и единственият път,  в който им писах, но така се ядосах. И снимки им изпратих. Те пък ми изпратиха 3 безсмислени имейла, които даже не прочетох до края и за финал получих четвърти, в който ми изпратиха някакъв ваучер. Каква беше тази шизофрения не разбрах, а бяха подписани от един и същи човек.

Може ли да пишете какъв е проблема с авокадото, какво като е от Израел и какви снимки са Ви потресли? Може и да е коментирано назад в темата, извинявам се ако повдигам дискутирана тема. Миналата седмица взех в мрежа и затова ми е интересно да знам.
[/quote]

Благодаря! Simple Smile

# 1 142
Скрит текст:

За информация да кажа, че взех миналата седмица и вчера, много хубаво е авокадото. Няма черни точки, като на снимките и е много вкусно. За Лидъл Ямбол става дума.

# 1 143
Някакви нови понички са пуснали. Не съм ги виждала преди. Взех ама са скъпи - 4 лв за 2 бр.

# 1 144
В Мл2 имаше някакво събитие, откриваше се нещо- но не мога да кажа точно какво, защото имаше много хора, видях нещо като терминали/машини встрани от входа и сякаш видях представители на висшия мениджмънт (не съм съвсем сигурна в последното, защото не съм запомнила толкова добре някои лица).

# 1 145
  • София
Може ли снимка на пяната за фурна?!

Вчера взех от Лидл  един препарат за фурна, пробвах, не ми хареса резултата.

# 1 146
Какво искат да кажат с това "поничка отвън, кроасан отвътре"?

# 1 147
  • Пловдив
Загледах че имат някакви нови кроасани с Милфей крем 70 гр.

Скрит текст:

Хващам един, стори ми се прекалено лек и го претеглих Joy

Скрит текст:

Яко, а?
Сега бях в магазина и претеглих умишлено три кроасана и трите бяха по 75 гр.

# 1 148
Какво искат да кажат с това "поничка отвън, кроасан отвътре"?
Неотдавна вземах от супермаркетски кронът, но не помня от кой супермаркет точно, не ми хареса. Сладко шуплесто тесто като кроасан изрязано във форма на поничка, може би беше пържено. Като суха захаросана баничка, не е моето.

# 1 149
  • Варна - Черна гора
В Мл2 имаше някакво събитие, откриваше се нещо- но не мога да кажа точно какво, защото имаше много хора, видях нещо като терминали/машини встрани от входа и сякаш видях представители на висшия мениджмънт (не съм съвсем сигурна в последното, защото не съм запомнила толкова добре някои лица).
Монтират машини за събиране на PVC бутилки.
Тази сутрин се суетяха във филиал на Сливница във Варна и местеха шкафовете за багаж.

# 1 150
  • Буркина Фасо
отдавна трябваше да монтират такива машини. и не само за PVC, и не само в Лидл.
трябва да ги задължат.

# 1 151
Аз писах специално на КК, че режа новите им капачки с ножица и нямам намерение да престана.

# 1 152
Може ли някой да ми каже на каква цена са продуктите на чисто в Лидл и дали има пакети от по 2 бр

# 1 153
len4ita, само да си знаеш, че е забранен вноса и износа на картофи между Гърция и България. Най вероятно никой няма да ти каже нищо, но да се се учудваш ако някой се заяде.

Брей, това сериозно ли? Защооо? Я виж ти - ние се шегувахме по този повод с ММ, ама в действителност накрая ще излезем трафиканти, на картофи JoyJoy Joy Нали уж ЕС и тн…някаква регулация ли има относно конкретно този продукт?

# 1 154
Олиото до колко бутилки минава на промоционална цена. Мисля да взема 1 стекче и да не го мисля следващите 6 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт