Лидл - 173 Мартенско пролетна

• 88 958
  • 1 425
  •   1
Отговори
# 1 155
Може ли някой да ми каже на каква цена са продуктите на чисто в Лидл и дали има пакети от по 2 бр

Няма пакети. Скъпо ми се стори в Лидл единичните продукти.
В Ремедиум пакет от 2 бр е 9.09 лв, в ХИТ - 10.79 лв.

# 1 156
отдавна трябваше да монтират такива машини. и не само за PVC, и не само в Лидл.
трябва да ги задължат.

Защо не се намесват модераторите и да изтриват постове в различни цветове, както е в този случай - червено?

Разбирам, че понякога може да има нещо важно и е хубаво да се маркира специално, но постовете на този потребител дразнят окото.

Извинявам се за офтопика.

# 1 157
  • Буркина Фасо
Олиото до колко бутилки минава на промоционална цена. Мисля да взема 1 стекче и да не го мисля следващите 6 месеца.
на брошурата най-отдолу на първа страница го пише

# 1 158
len4ita, само да си знаеш, че е забранен вноса и износа на картофи между Гърция и България. Най вероятно никой няма да ти каже нищо, но да се се учудваш ако някой се заяде.

Брей, това сериозно ли? Защооо? Я виж ти - ние се шегувахме по този повод с ММ, ама в действителност накрая ще излезем трафиканти, на картофи JoyJoy Joy Нали уж ЕС и тн…някаква регулация ли има относно конкретно този продукт?
Съвсем сериозно, забранено е заради болест по картофите. Пак казвам не вярвам някой да направи проблем, но да не се чудите ако се случи.

# 1 159
Скрит текст:
В Мл2 имаше някакво събитие, откриваше се нещо- но не мога да кажа точно какво, защото имаше много хора, видях нещо като терминали/машини встрани от входа и сякаш видях представители на висшия мениджмънт (не съм съвсем сигурна в последното, защото не съм запомнила толкова добре някои лица).
Монтират машини за събиране на PVC бутилки.
Тази сутрин се суетяха във филиал на Сливница във Варна и местеха шкафовете за багаж.

Това е чудесно!
Много често при нас контейнерите за разделно изхвърляне са препълнени, сега ще има още един вариант за предаване за рециклиране, благодаря!

# 1 160
Amiamo,това е моята пяна, сега май са с нова опаковка, но не съм сигурна.

Относно содата и оцета - не ми се стича по стените. Слагам малко сода на дъното, после малко оцет и става на каша. С нея търкам.

# 1 161
Може ли някой ако има  под ръка пяна с нова опаковка да я снима? Вече три пъти търся от тази пяна и не я откривам,бях  решила, че е спряна,а тя била с нова визия Rolling Eyes

# 1 162
отдавна трябваше да монтират такива машини. и не само за PVC, и не само в Лидл.
трябва да ги задължат.

Защо не се намесват модераторите и да изтриват постове в различни цветове, както е в този случай - червено?

Разбирам, че понякога може да има нещо важно и е хубаво да се маркира специално, но постовете на този потребител дразнят окото.

Извинявам се за офтопика.
Има тема за модераторите и тя е за такива въпроси.
Този въпрос е задаван преди - няма забрана да се пише в цвят, различен от черното. След като има опция за избор на цвят, значи е разрешено - иначе този вариант нямаше да съществува.

# 1 163
Лидл на "Лъвов мост" е доста неприятен - тясно, навалица, сбутани каси, доста прилича на Лидъла на Раковска. Днес нямаше някои неща от брошурата.

# 1 164
По същата причина не харесвам нито този на Халите, нито този на Алабин. Малки и сбутани.

# 1 165
  • София
len4ita, само да си знаеш, че е забранен вноса и износа на картофи между Гърция и България. Най вероятно никой няма да ти каже нищо, но да се се учудваш ако някой се заяде.

Брей, това сериозно ли? Защооо? Я виж ти - ние се шегувахме по този повод с ММ, ама в действителност накрая ще излезем трафиканти, на картофи JoyJoy Joy Нали уж ЕС и тн…някаква регулация ли има относно конкретно този продукт?
Заради болести по картофите в пограничните райони.

# 1 166
  • София
Скрит текст:
Amiamo,това е моята пяна, сега май са с нова опаковка, но не съм сигурна.

Относно содата и оцета - не ми се стича по стените. Слагам малко сода на дъното, после малко оцет и става на каша. С нея търкам.

Благодаря за снимката!
Аз съм купила друг продукт. Sad
Не знам дали да не го върна. Няма да ми върши работа.

# 1 167
Върни го и действай със содата и оцета Wink

# 1 168
  • София
https://www.24chasa.bg/biznes/article/14100855
и в Кауфланд в Младост ще има такъв апарат.

# 1 169
https://www.24chasa.bg/biznes/article/14100855
и в Кауфланд в Младост ще има такъв апарат.

отлична идея, а още повече ми допада идеята за улични машини, които пускат храна за бездомни животинки.
друго, което не ми харесва, е че стъклените бутилки от лидълската чудесна бира не се връщат, а трябва да се изхвърлят.

Общи условия

Активация на акаунт