Лидл - 173 Мартенско пролетна

• 88 927
  • 1 425
  •   1
Отговори
# 1 320
Гледах и аз ужасните ягоди, но не се прежалих. Не стига, че бъкани с химия, ами и безвкусни. Аре нема нужда.
Какъв е този биволски суджук?

# 1 321
Загледах тази маса с пейки от другата седмица. Дали са качествени? Да не вземе да изгние за 1-2 години.

# 1 322
  • София
Не знам за изгниване. Може би ще трябва да се поддържа, лакира, прибира есента на закрито.
Но за 1 - 2 г. децата ще пораснат и ще им е ниска и неудобна.

# 1 323
Вече повече от 5 години я имаме, нищо й няма.

# 1 324
Големи д...ета събират ли се?

# 1 325
Да.Е, зависи от размера, но нормално големи дамски - да.

# 1 326
И ние я имаме от 3 години, супер е. Ползват я четири деца, най-голямото почти на 6 и е идеална като размер.

# 1 327
Споделям за развитието на шоколадовата сага. Получих е-мейл, че ще ми бъде зачетено едно участие, но няма да го виждам.

# 1 328
  • там където има винаги вятър
Благодаря на всички, които ме упътиха къде да търся шок.капки и захаросаните плодове. Нямаше да се сетя, че са преместени до брашното/не минавам по него коридор/. Оказа се, че има от всички видове корички, до тях имаше и кашон с  фондан - пак различни цветове, а преди години свършваше още първите дни на промоцията Thinking /използвам ги веднъж годишно по Цветница/
Взех и класически козунак за 4.49 от витрината. Другият беше 4.99, предполагам със стафиди - много ситно е написано и трябва човек да си завре главата вътре за да прочете какво пише. Rage

# 1 329
  • София
Здравейте, имате ли представа къде мога да намеря информация за паркингите на Лидл, гледах в сайта, но не откривам, интересува ме колко дълго е безплатния престой и каква е цената след това?

# 1 330
Здравейте, имате ли представа къде мога да намеря информация за паркингите на Лидл, гледах в сайта, но не откривам, интересува ме колко дълго е безплатния престой и каква е цената след това?
В повечето, в които съм ходила е 90 мин. безплатно и май 3лв на час след това( Младост 3, Сточна гара , Слатина )  . За ст.град единствено е 60 мин.( когато работи бариерата,но тя от месеци не работи), Младост 2,май и Горубляне май все още нямат ограничение .
Някъде в инфо за самия филиал,който те интересува може да има инфо , но така събрано накуп ,не мисля че съм виждала

# 1 331
За всеки филиал може и да е различно. Доколкото помня, в Мл2 е 2 часа безплатен престой (според указанията на табелата на бариерата, друг въпрос е дали стриктно се следи, не съм проверявала - обикновено съм пешеходец).

# 1 332
  • София
Благодаря, горе-долу се ориентирах, иначе гледах за самия филиал, но нищо не пише.

# 1 333
  • Бургас
Днес ми направи впечатление, че на паркинга (в Бургас) има сложена табела - до 2 ч. безплатно, а след това по 2 лв. на час, че и за скоби ставаше дума. Зачудих се, как пък не съм я видяла досега, а тя явно си е чисто нова придобивка Simple Smile

# 1 334
За всеки филиал може и да е различно. Доколкото помня, в Мл2 е 2 часа безплатен престой (според указанията на табелата на бариерата, друг въпрос е дали стриктно се следи, не съм проверявала - обикновено съм пешеходец).

Аз не мисля,че стриктно следят,то даже нямат машинка за билетчета на бариерата на Мл2 Smiley

Общи условия

Активация на акаунт