Лидл - 173 Мартенско пролетна

• 88 926
  • 1 425
  •   1
Отговори
# 1 335
Правилно. Без такава машинка трябва като на паркинга на Ф. да обикаля охранител, за да следи за времето на престой. Изглежда, че е така замислено, но все още неизвестно  как действащо. Но вероятно вечер пускат бариерата поне.

# 1 336
  • София
Здравейте, имате ли представа къде мога да намеря информация за паркингите на Лидл, гледах в сайта, но не откривам, интересува ме колко дълго е безплатния престой и каква е цената след това?
В повечето, в които съм ходила е 90 мин. безплатно и май 3лв на час след това( Младост 3, Сточна гара , Слатина )  . За ст.град единствено е 60 мин.( когато работи бариерата,но тя от месеци не работи), Младост 2,май и Горубляне май все още нямат ограничение .
Някъде в инфо за самия филиал,който те интересува може да има инфо , но така събрано накуп ,не мисля че съм виждала

За паркингите на Лидл в София е точно така.
 Новият филиал на МЛ няма паркинг, спира се пред магазина и трябва да си много бърз в пазаруването.

# 1 337
  • София
За всеки филиал може и да е различно. Доколкото помня, в Мл2 е 2 часа безплатен престой (според указанията на табелата на бариерата, друг въпрос е дали стриктно се следи, не съм проверявала - обикновено съм пешеходец).

Аз не мисля,че стриктно следят,то даже нямат машинка за билетчета на бариерата на Мл2 Smiley
В такива случаи има камери, които засичат по номер. Брат ми си изпати на паркинга, който е общ за Лидл и Кауфланд на бул. Н.Вапцаров в Пловдив. Бариерата не се вдигнала на излизане и е трябвало да търси къде да плати. Мисля, че беше 3 лв. Беше бесен, защото е влизал и в двата магазина и малко е превишил времето. Там май 2 часа са безплатни.

# 1 338
  • София
Какъв е този биволски суджук?

От серията  Deluxe. 6-7лв./опаковка. Само месо, много малко сланина и малко подправки, което лично мен ме устройва. Няма някакъв специфичен мирис, което на мен също  ми допада. Изключително вкусен! Ще купя отново!

# 1 339
Да ви подшушна, че доколкото виждам би трябвало хубавите великденски бисквити да са включени в купона с намаление на продукти Фаворина. За всеки случай сверете кодовете с тези на табелите над продукта, но доколкото видях го има техния.

# 1 340
Правилно. Без такава машинка трябва като на паркинга на Ф. да обикаля охранител, за да следи за времето на престой. Изглежда, че е така замислено, но все още неизвестно  как действащо. Но вероятно вечер пускат бариерата поне.

Вечер бариерата не я пускат и съм виждала паркирани коли. (Мл2)

# 1 341
Феникс , подшушни кои са тези бисквити Simple Smile, рядко взимам такива неща, но все пак. Утре ще ходя , та да съм подготвена. После ще давам отчет. От новата брошура нищо не ме впечатли

# 1 342
Писаха назад в темата, имаше мисля и снимки. И аз ги опитах- кръгли бисквити Фаворина, 300 гр., взех с шоколадова глазура и захарни топчета. И сега само да не вземат да изчезнат! (Нарочно се въздържах да купя още от тях, а по принцип не съм голям любител на сладките изделия).

# 1 343
  • София
Здравейте, подарявам купон за отстъпка 5 лв. за пазар над 50 лв. Купона е до днес.

# 1 344
За бариерите. Няма нужда никой да следи. Има си електронна система и на всеки филиал пише колко безплатно и колко на час след това.

# 1 345
  • София
Не на всеки паркинг на Лидл на бариерите има камери. Знам филиал, на паркинга на който има на няколко места камери и всичко се следи. Има хора, които ползват денонощно паркинг на Лидл и плащат месечен абонамент.

# 1 346
И аз похвалвам биволския суджук. Много ни харесва.

# 1 347
Ето ги бисквитките-10бр. са.При нас днес имаше само един брой от вторият вид от картинката(потопените в шоколад).От другите имаше към 10,а през цялата седмица имаше много бройки и двата вида😢
Също бяха похвалени тези мини зайчета

# 1 348
  • Варна
Тъкмо се канех да напиша за бисквитките. На Мир, Варна нямаше такива зайчета. Купих калинки,  бадеми в шоколад и малки яйчица. Надявам се, че също са добри.

# 1 349
  • София
За другата седмица харесах млякото "Нарине", сладкарската извара, че имам блатове и животинска сметана, ще взема и суджук и от бисквитите.

Общи условия

Активация на акаунт