Лидл - 173 Мартенско пролетна

• 88 904
  • 1 425
  •   1
Отговори
# 1 365
Едва днес опитах маслото с морска, сол от Deluxe серията. Много ми хареса. Купих още една опаковка. Досега фаворит от маслата ми беше Президент / като вкус/, но Deluve го измести. И от него ще купя няколко опаковки. За цената е супер!
Може ли снимка как изглежда и каква е цената, за колко гр.? Разгледах в приложението,но не го видях
Някой знае ли последно какво стана с емблемата с жабата. Истина ли е фейк ли, не следя изкъсо какво излезна всъщност. Купих вафлите с купона и 3 дена гледам жабата и не смея, да ги разпечатам.
Това за какво е? Сега чувам.Единственото,което открих е това
Скрит текст:

# 1 366
Някой знае ли последно какво стана с емблемата с жабата. Истина ли е фейк ли, не следя изкъсо какво излезна всъщност. Купих вафлите с купона и 3 дена гледам жабата и не смея, да ги разпечатам.

Все си мисля, че сме разумни хора, но по-голяма глупост в интернет пространството не бях чела.
Вафлите и шоколадите в Лидл променяли сексуалната ориентация, разрушавали ендокринните жлези, мъжете се превръщали в жени не знам си какво Joy Joy

# 1 367
  • Ст Загора
Приключвам с купон + за месеца да видим април колко ще е

# 1 368
На мен приятелка ми изпрати предупреждение, че жабата означавала, че има добавени насекоми. Не знам как хората се връзват на подобни глупости, толкова ли е трудно да се провери информацията и това от млад човек, който борави отлично с интернет.

# 1 369
Жабите не са насекоми. Ако сложат знак, по-скоро ще е хлебарка, или нещо такова Wink

# 1 370
  • Ст Загора
На мен приятелка ми изпрати предупреждение, че жабата означавала, че има добавени насекоми. Не знам как хората се връзват на подобни глупости, толкова ли е трудно да се провери информацията и това от млад човек, който борави отлично с интернет.
Боже ...

# 1 371
  • СОФИЯ
Нямам жаба и буболечки и ще претендирам, чиста дискриминация!

# 1 372
  • София
Може ли снимка как изглежда и каква е цената, за колко гр.? Разгледах в приложението,но не го видях

Това е маслото:

Цената писах - 6 или 7лв., не помня, че купувах и други неща. Май беше 5.99лв.

# 1 373
  • София
Налепиха току що 2 кашончета с ирландско масло с оранжеви етикети на Мария Луиза.
Понеже знам че има фенове тук.
Немските кренвирши с моркови са на половин цена поради срок.

# 1 374
  • София
Знакът "Жаба" е лого на Рейнфорест Алианс и го има на много продукти с какао и кафе.
За информация - ra.com
 НЕВЯРНО е че логото, изобразяващо жаба показва, че в дадените храни и напитки има наличие на Атразин или продуктите са отгледани на места, на които хербицидът се използва. Печатът доказва, че продуктът достига до потребителите чрез земеделци, които отговарят на екологични, социални и икономически критерии, изложени в стандарта на международната неправителствена организация Rainforest Alliance.
Ето логото с текста от опаковката на кафе Коста:

Кажете къде ще хвърлите вафлите, да мина да ги прибера. Simple Smile

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 21:33 от geos

# 1 375
Минавам на отчет за размразеното авокадо.🙂 Извадих днес парченце, оставих в чинията, докато ям салатата, а после беше вече напълно омекнало. Нямаше промяна в цвета за това време, но предполагам, че може преди замразяване да се напръска с малко лимонов сок. Нямаше промяна в консистенцията (поне според мен):

# 1 376
Лидл освен че са променили опаковката на цветоулавящите кърпички, са променили и самите кърпички, сами може да се убедите в разликите:
Скрит текст:

Вляво са Формил от предишните опаковки (в червено), вдясно- обновените, в шарена опаковка, които миналата седмица бяха и на оферта.
Кърпичките бяха заедно в прането.

# 1 377
  • In transit
Моите кърпички купувани от предната промоция, са като тези вдясно. И са със стария дизайн на опаковката. Новите не съм ги отворила още.

# 1 378
Моите кърпи също са в старата опаковка - като тези вдясно (при теб са в нова).

# 1 379
Може моите в червена да са от малко по-отдавна. От известно време забелязах, че опаковките на Формил са с дизайн тази с цветовете на дъгата, но кърпичката вътре е с друга текстура и леко променен размер. Видях, че на шарената опаковка е изписан италиански производител, на червената (стара) е със стандартното “произведено за Лидл”.

Общи условия

Активация на акаунт