Лидл - 173 Мартенско пролетна

• 88 901
  • 1 425
  •   1
Отговори
# 1 380
Някой знае ли последно какво стана с емблемата с жабата. Истина ли е фейк ли, не следя изкъсо какво излезна всъщност. Купих вафлите с купона и 3 дена гледам жабата и не смея, да ги разпечатам.
Това за какво е? Сега чувам.Единственото,което открих е това
Скрит текст:
Благодаря, не помня откога не съм се смяла така, сигурно събудих съседите JoyJoyJoy

# 1 381
Майтап, майтап, ама то истина.

Ето научна статия по въпроса за атразин от 2010 г.

https://www.pnas.org/doi/10.1073/pnas.0909519107

Между другото всички пестициди са ендокринни дисруптори, имитиращи женския полов хормон естроген.

Никак не съм впечатлена от маслените бискивити с шоколадовата заливка и цветната поръска. Адски твърдо и безвкусно нещо.

# 1 382
  • София-Младост
Лидл на "Лъвов мост" е доста неприятен - тясно, навалица, сбутани каси, доста прилича на Лидъла на Раковска. Днес нямаше някои неща от брошурата.
Къде на Лъвов мост има Лидл?

# 1 383
  • Sofia
Лидл на "Лъвов мост" е доста неприятен - тясно, навалица, сбутани каси, доста прилича на Лидъла на Раковска. Днес нямаше някои неща от брошурата.
Къде на Лъвов мост има Лидл?

Ако ходиш от Халите  по Мария Луиза,  в дясно тъкмо преди моста.

# 1 384
Ние харесваме бисквитите с поръска, но никой не хареса малките козуначета. А така разчитах да накупя замразени, ако има. За съжаление нямам време и възможност да правя домашни тази година.

# 1 385
  • София
По-скоро на Лидл, все пак го е купила от търговеца на дребно. Въпреки, че те сто на сто са наясно какво продават.
Забелязвате ли, че в последните седмици само за някакви мизерии, свързани с Лидл става дума в темата.
в крайна сметка от тия проверки Лидл глобен ли е?

# 1 386
За маслените бисквити Фаворина с шоколад и поръска - захарните топчета ги махам, излишни са ми, а бисквитите са хрупкави, а не меки- който такива търси. Но в състава са с краве масло, което е далеч по-добре от други със заместители.
П.п. Допълвам- купона за Фаворина ги включва, проверено с една бройка.

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 18:38 от fenyx

# 1 387
Стационарния зъбен душ, който онзи ден върнах и ми го приеха за 30 дневна гаранция цена 65лв.
Днес в брошурата за др. седмица видях, че го има на М.Л. - за 39лв

# 1 388
Може ли снимка на брошурата за МЛ

# 1 389

Ние харесваме бисквитите с поръска, но никой не хареса малките козуначета. А така разчитах да накупя замразени, ако има. За съжаление нямам време и възможност да правя домашни тази година.

Не съм купувала, щях в понеделник от промоцията, но изглеждаха потресаващо зле.

# 1 390
Ходих днес на състезание в Лидл. С отварянето на магазина се гонихме с машината за чистене на под, която плътно ходеше след мен. И тъкмо влязох в коридора със саламите и хоп- огромни кошници за кашони. Минавам в следващия коридор - натрупани колички със стока препречват половината коридор. И тъкмо минах покрай склада им и излиза една служителка с количка с касети с хляб( пакетиран) , завива и...половината хляб на земята. Та, оцелях, не взех нищо кой знае какво .
Не иска да се оплаквам толкова от Лидл , защото знам че техни служители следят и си казват " това ни е работата, като не ви харесва , не пазарувайте при нас" , но ме е яд, че пазаруването става все по- досадно

# 1 391
Може ли снимка на брошурата за МЛ

Изхвърлих хартиената снощи докато белих в/у нея картофи
в приложението странно 5и 6 стр. не ми ги отваря на 6 та е зъбния душ

# 1 392
  • Велико Търново
Хахаха, Пийк, усещам авантюристичен ритъм в ежедневния ти  пазар Simple Smile

# 1 393
Хахаха, Пийк, усещам авантюристичен ритъм в ежедневния ти  пазар Simple Smile
Той затова вече е веднъж в седмицата.
А, да! И не стига , че коридора за касата е мега тесен, Ами и от двете страни стеснили със стока. Ни човек да мине, ни количка. Ще каже човек, че магазина е фрашкан със стока , та опряха до тоя коридор

# 1 394
  • София
Тази брошура за М. Луиза е до утре.
Дали ще има и за следващата седмица?

Общи условия

Активация на акаунт