За любителите на салати - тема 5

• 77 957
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Titina благодаря за разяснението за спагети тиквата. Аз взех една такава , направих както написа с масло и сол и стана супер. Само не на фурна , а в уреда на пара . Вече съм фен на този вид тиква . При нас местен фермер ги сее и си ги взимаме край полето така изглеждат

сурови на спагети в плик за салата не намерих .

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 13:01 от bella-ciao

# 676
  • München, Deutschland

сурови на спагети в плик за салата не намерих .
И честно казано по-добре... Една найлонова опаковка спестена...

Напомня ми на тази снимка... Разбира се, има много подобни. Коментарът е "If only they had a natural shell...".

# 677

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 14:25 от Krotinia

# 678
chrissy не ... ти до Билата в България сигурно яздейки магаре стигна Simple Smile  само така. Трябва да се пази природата.
Krotinia аз бих сложила повечко лук или това всичкото бих го подредила на плато Simple Smile

# 679
Бела, аз тиквата бих я направила на тиквеник

# 680
става Simple Smile

# 681

Салата с нахут, сладка царевица, кисели краставички, каперси, маслини, зехтин, сол, малко лимонов сок, чесън и копър:

# 682
Сезона на тиквите почна 🤣
крем супа от тиква с моркови, салата с моркови, манго, туна, и т.н.
за преглъщане едно розе

# 683
  • München, Deutschland
Вечеря-салата и от мен.
Тъмна салата, агнешка маруля/валериана, краставица, зелен лук, зелена чушка, нар, варени яйца, пуешко филе.

Отгоре всеки си поръси с пармезан на вкус.

Дресинг с тъмно мисо, нещо като заквасена сметана, копър и в мнохо малки количества сол, лимон и зехтин

# 684
  • София
Спанак, чери домати, черна леща, карамелизиран лук и натрошено козе сирене. За съжаление не снимах.

# 685
  • Mediterraneo
Кус- кус, домати, грах и кубчета чедър и гауда.

Айсберг, пилешко филе, варени яйца, чедър и настърган домат( тук за закуска е традиционно да се яде препечн хляб с настърган домат и зехтин, та останалото от закуската вложих тук Simple Smile ) Портокалово балсамико.

# 686
  • Русе
Лютика с варени картофи

# 687
Тарталета супер!
Аз имах обикновена зелена салата , много хубава, пресни магданоз, копър, листа от целина, половин алабаш , една краставица , репички и зелен лук овкусени с ябълков оцет, сол и олио и половин кофичка кисело мляко.

# 688
  • München, Deutschland
От мен зелена салата, салата валериана, нар, зелен лук, смокини, 3 вида кълнове, люспи пармезан

В любимите чинии. 😃

# 689
  • София
Салата от бейби салатки-червени и зелени, авокадо, чери домати, нар, люспи пармезан, орехи, сок от лайм, зехтин и сол.

Общи условия

Активация на акаунт