За любителите на салати - тема 5

• 78 705
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Класическа картофена салата

# 391
от вчера обикн. шарена към скариди и бяло вино Simple Smile . Лято е . Скаридите станаха супер.

бялото вино е това и много е добре и към аспержи

# 392

салата с остатъци от вчерашната вечеря
печени картофчета, печени чушки и червен лук, зелени подправки
дресинг- горчица, чесън, зехтин, ябълков и балсамов оцет

Последна редакция: сб, 17 юни 2023, 16:55 от Danifin1

# 393

салата с остатъци от вчерашната вечеря
печени картофчета, печени чушки и червен лук, зелени подправки
дресинг- горчица, чесън, зехтин, ябълков и балсамов оцет

Изглежда супер!Потекоха ми лигите!😍

# 394
  • София
И днес продължаваме със зелениите.
Микс зелени салатки с рукола, чери домати, краставица, царевица от консерва, твърдо сирене на люспи и панирано пилешко филе.

# 395
Вечерята в 2 снимки Wink

мхм

# 396
аз направих бяло зеле, домати и червени чушки , на грила печени патладжани и царевица ... със свински филенца.

# 397
  • София

Салата от краставици, авокадо, моркови и орехи, овкусена с лимон, сол и зехтин.

# 398
  • София

Спанак, сушени домати, печена тиква,  бяло саламурено сирене и просо. След като снимах добавих и орехи.

Woman_In_The_Wild, изглежда много вкусно. Крада идеята! Simple Smile)

# 399
Домати, краставици, чушки, пастет от сирене и ядки, магданоз, сол, зехтин

# 400
Салата с риба тон в зехтин, бял и червен зрял боб, нахут, сладка царевица, магданоз, зелен лук, маслини, лимон и още малко зехтин:

Салата с риба тон в зехтин, бял зрял боб, магданоз, пресен лук, чери доматчета, зелена чушка, маслини, сол и още малко зехтин за разкош:

# 401
Споделям идея за салата с домати и маслинова паста. Не е моя собствена, а на заведението, в което бяхме, но доста ми хареса.

# 402
  • София
Домати, гриловани тиквички, червен боб и зелени маслини

# 403
От мен турска салата "късър" - булгур, доматена паста, чушка, червен лук и магданоз. Става и за салата, и за гарнитура, и за основно в жегите.

# 404
Покрай едни близки приятели, които не ядат млечни продукти от крава, открих как да използвам козето сирене, като ми идват на гости:

Салатата по принцип е с рукола, аз използвам обикновена маруля. Слага се някакъв плод, по принцип нар (може и друг, примерно грозде, ябълки), запържени орехи и кози сирене. Дресингът е зехтин, мед, горчица, оцет.. Става много интересна комбинация и взех да я правя и за други гости също. Следващият път ще я снимам и ще я пратя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт