За любителите на салати - тема 5

• 78 633
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • под тепетата
Поради краставичковалежа, настъпил у нас- млечна салата

# 481
  • Germany
Класика в жанра, ракия с шопска салата 🙂

# 482
Ковачева, спести ми едно публикуване. Същото беше и у нас. Шопска с печена червена чушка. Ракията беше кайсиева.

# 483
Секунда да мина на телефона за да ви покажа моят спанак със ягоди, фета и орехи. Ракия нямаше, та я ядох с просеко, докато правех bird bath (къпалня за пернатите, които висят в нашия двор, защото ММ и децата ги хранят и през лятото)

# 484

Домати, сирене,печена камба с морков, чесън,оцет, олио,сол,захар

# 485
  • Русе
Салата

# 486
Толкова много салати ядем и у нас и предложенията тук направо ме хвърлят в хаос - какво по-напред да купя . Сега гледам този патладжан и ще взема д анаправя подобна, но онази разкошна камба ... къде да търся сега пък камба Simple Smile
При мен днес е супер смеска от зеле съвсем натънки и моркови пак така , върху айсберг и с острани наредени хубави домати на тънки резени и шарена чушка .
И таратор.
И диня.
Simple Smile

# 487
Камбата мисля, че е от трушия. Майка ми я прави същата- печени камби, пълнени с чесън, морков, карфиол ( аз го обожавам на препечена филия царевичен хляб)

# 488
и с бяло сирене Simple Smile искам камба . майка ми никакви камби не прави вече за съжаление , не може Sad

# 489
  • Русе
Скрит текст:
и с бяло сирене Simple Smile искам камба . майка ми никакви камби не прави вече за съжаление , не може Sad

Малко извън темата, но.........
https://ipeychev9.blogspot.com/2014/09/blog-post_6.html

https://ipeychev9.blogspot.com/2020/10/blog-post_16.html

# 490
сега остава и да почерпиш Simple Smile извън темата разбира се

# 491
Санджи соба салата

морков, едамаме, соба нудели, домат, зелен лук
японски сусамен дресинг

# 492
Неделите как ги обработваш? Вариш ли предварително?
Преди години колежка китайка беше донесла салата със зеле, инстънт нудели и соев сос. Каза, че не ги е варила. От години пробвам да я възстановя салатата, но с нудели имам греда

# 493
Неделите как ги обработваш? Вариш ли предварително?
Titina, да,варят се според указанията на опаковката. След което се поставят в студена вода за 1мин и се отцеждат добре преди да се смесят с другите продукти.

# 494
Много ги обичам азиатските 😉
НО,цяло лято на тази карам.
 Обожавам я Wink

Общи условия

Активация на акаунт