За любителите на салати - тема 5

• 77 982
  • 738
  •   1
Отговори
# 615

салата от зелен боб, аспержи и печена царевица и дресинг с фъстъчено масло
Агетче, да се оплача Rolling Eyes направих твоето сиренце със боровинковото сладко, оставих го в хладилника за да го нарежа на следващия ден в салатата, когато дойдат гостите. А вечерта ММ просто го взима и вечеря с него Scream щях да го убия, а поводът беше неговия РД JoySatisfied било много вкусно Yum и затова остана без снимка Smile

Последна редакция: пн, 11 сеп 2023, 17:19 от Danifin1

# 616
Агетче, да се оплача Rolling Eyes направих твоето сиренце със боровинковото сладко, оставих го в хладилника за да го нарежа на следващия ден в салатата, когато дойдат гостите. А вечерта ММ просто го взима и вечеря с него Scream щях да го убия, а поводът беше неговия РД JoySatisfied било много вкусно Yum и затова остана без снимка Smile
Mission accomplished, Dani!
Зарадвала си рожденика, гостите да продължават да слюноотделят до следващия път Wink))))

За днес ще правя тази:
https://cookieandkate.com/best-quinoa-salad-recipe/

PS Готова! Беше свършил червения лук, та ползвах зелен и трицветната ми киноа, та варих обикновена и само една червена чушчица, но пък няколко жълти!

Последна редакция: вт, 12 сеп 2023, 23:49 от Agent Provocateur

# 617
  • München, Deutschland
От мен днес микс зелени салати, козе сирене, смокини, жълто сирене, червен касис, меко сварени яйца, орехи
Дресинг с горчица, по малко лимон и малинов оцет, зехтин, сол

Инспирир аме Ковачева с нейната салатка. 😃

# 618
# 619

салата с уасаби дресинг

# 620
  • Germany

Eдна късна салата от снощи, след цял ден скитосване Grinning Фелдсалата и рукола, със смокини, козе сирене и пушена шунка, отново с ягодова редукция за разкош. Този път с чаша Pimm's fizz, че беше ужасно горещо и влажно.

# 621

салата с млечно-чеснов дресинг

измислена салата с яйчени нудели и пармезанов дресинг
Този дресинг  няма нищо общо с Цезар дресинга Smirk

# 622
  • под тепетата
Салата с каквото се намираше в хладилника, но пък черитата и краставиците са домашни, както и патладжаните с майонеза на бисквитките.

# 623
като сме на каквото имаше ... една такава и от мен

# 624

Домати,лук,сирене, кашкавал,пушено свинско овкусени само със сол и лимон

Печени камби с чесън, морков,сол, захар,олио и ябълков оцет

# 625
# 626
камбите с моркови са върхът

# 627
  • München, Deutschland
като сме на каквото имаше ... една такава и от мен

Белла, с какво си стъргала моркова? Изглежда много добре.

Аз имам Бьорнер ренде и вчера стъргах морков точно, но не стават такива дълги и тънки ивички, а по-скоро мини-пръчици. А този морков е стърган по дължина...

# 628
  • под тепетата
Май със зестер е направен, chrissy.
Редактирам се, не е със зестер. Стават меки и по-тънки, пробвах.

# 629
chrissy аз толкова прилежна не съм. Моркова в същост го купих настърган и то комбинация от 3 цвята морков настърган и просто го имах.Преди това бях купила kresse , не знам как се превежда. Аз много обичам с кисело мляко и моркови, но ... малкото като каза че му мирише ??? И аз взех настъргани моркови. И зелето купувам настъргано ако е за салата. За готвене може и да го нарежа сама.

Общи условия

Активация на акаунт