В какво да вярвам

• 4 265
  • 36
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря на всички! Критиките са градивни! Бъдете здрави!
.
И ти бъди здрава, защото от здравето по-хубаво няма!

# 31
Благодаря на всички за изказаните съболезнования. Цял живот работя в офиси (3 места съм сменила), предимно административни дейности спрямо бранш, в който съм. Освен това последната година се занимавах и с копирайтинг, ходех и вечер да мия чинии в заведение и така.

# 32
  • София
Съболезнования ЗЛОДЕИДА!
За работата съжалявам, но и се радвам, защото помня от темата за Невъзможните хора в колко токсична среда работеше, навсякъде ще е по-добре и дано скоро намериш ново място.

За авторката какво да кажа. Много от лошото е минало. Останали са едни проблеми с мъже, които не са голяма драма на фона на преживяното. Всеки иска да има щастливи отношения с половинка, но като човек е минал през ада това не му е водещото. Гледай себе си, детето с хазарта да се оправя, всеки има своя път. Понякога няма какво да се направи.

# 33
Съболезнования ЗЛОДЕИДА!
За работата съжалявам, но и се радвам, защото помня от темата за Невъзможните хора в колко токсична среда работеше, навсякъде ще е по-добре и дано скоро намериш ново място.

Ако това е вярно, може би всяко зло е за добро, както има една приказка. То и като не го знаех, просто си представях с какви хора може да е била, щом са постъпили така. Едва ли всички, но ...
В токсична среда и аз съм работила и напуснах по свое желание, защото не издържах. В периода на безработица имах моменти се чудех дали постъпих правилно. Имах малко спестени пари, малко от борсата, но все си повтарях, че здравето и психиката ми са много по-важни от това да търпя глупости.
Дори отказах работа, защото беше по-ниска като заплащане от предишната. И после намерих по-добра, много по-добра.
Така че Злодеида, горе главата. Ще намериш и съм убедена, че ще си много по-доволна.

# 34
Злодеида, съболезнования за баща ти!
Струва ми се, че са се чудили какво да измислят, толкова нелепо е да има такава причина за уволнение.
Какво пише в документите?

Родена да страда, ако ще се обръщаш към Висшите сили, благодари им за това, че за пореден ден си на белия свят.  А вече какво ти ще направиш с този ден, не зависи от тях, а... познай... да, от теб! Simple Smile Нищо не идва даром. Като не ти върви с мъжете, заеми се с финансовото си положение: направи нещо за себе си в тази посока. Карай курс, гледай да започнеш нещо, което много ще ти допада.
Постарай все всеки ден да се награждаваш с поне едно нещо. Чуй хубава музика, гледай хубав филм, виж се с някоя приятелка, излез в парка и виж няма ли да срещнеш някое хубаво животинче. Ето, аз днес видях катеричка и ято птици, които се връщат от юг! Това ми е наградата за деня. Ее, получих и други награди, но си ги отработих. Simple Smile

Малко повече оптимизъм, а Ония сили са и без това претоварени, остави ги малко да си починат и направи сама деня си по-приятен. Flowers Four Leaf Clover

# 35
Злодеида, съболезнования и от мен!
Наистина  е по-добре да си далеч от такъв работодател, само можеш да спечелиш от това.

Към авторката, както са писали и другите, не търси някой, който да те направи щастлива. Всичко от което имаш нужда е вътре в теб, и трябва да погледнеш към себе си и да опознаеш себе си, за да излезеш от дупката, в която се намираш. Пробвала ли си да четеш духовна литература, каквато на теб ти допада? Отговорите на много въпроси аз лично намерих в книгите на Петър Дънов, които не са много лесни за четене, но е въпрос на желание.

# 36
Авторке, а ти как точно си представяш нещата? Решаваш да се молиш и вярваш в ангели, минава време, не ти се подреждат нещата спрямо молитвите и ти решаваш и почваш да се молиш на друга сила?
Ако всичко, за което се молим се сбъдваше, ехеее...
Както се казва не знаеш какво печелиш, когато губиш.
Да, историята ти е трудна но помисли колко неща си имала:
познавала си родители,
имаш сестра,
имала си любов,
отгледала си деца.
Фокусирай се върху благата, благодари за здравето и всичко, което имаш, защото много и това нямат .
И горе главата, висшата сила, която те подкрепя едва ли ще спре да го прави, защото си се обезверила.

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 14:48 от ☀️🌙🌬️🔥💧❤️🙏

Общи условия

Активация на акаунт