Объркана съм

• 12 742
  • 466
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Съгласен съм с теб. И да в началото пикап техниките са нелепи за един прохождащ. Но с количествените натрупвания идват качествените изменения. Човек почва с техника, после почва да натрупва самочувствие и да се подобрява. И все пак натуралната алфа е най-добре. От бета да стане алфа е много трудно и не всеки става.

Така е... Ако се използва натрупаните успехи за личностни подобрения - истинско самочувствие, здрялост, качествено отношение - тогава човек може да си "оправи живота". Повечето обаче просто използват техниките и си остават на нулевото ниво. Резултатът е болен и както описа Карма - често жалък.

# 226
Не мога да разбера какво толкова ги влече мъжете във форума да обсъждат алфите. Че и редовно се причисляват в техните редици, абсолютно незаслужено.

Аз под алфа разбирам някой с външността на младия Брат Пит и банкова сметка на Уорън Бъфет.
Колко такива познавате в реалността?
Всички други се борим с живота кой какво намери за добре и се примиряваме с не толкова алфа мъже и жени.

# 227
Е, аз познавам такива.
Не съм впечатлена инак особено.
Хора като хора.
Няма праволинейност.
Ако си силен много в едно или 2 неща, не означава, че си нещо повече от другите.
Комплексни са нещата.

# 228
Не е тва алфата, ама карай, няма да го обяснявам и тук.
Не знам ква техника е, нито как се нарича с модерни думички, обаче демонстрирането на голям интерес по начало отблъсква жените, докато слабия или липсата на такъв в който комбинация с конкуренция действа като магнит. Тва съм наблюдавал много пъти и при себе си включително.

# 229
Не знам ква техника е, нито как се нарича с модерни думички, обаче демонстрирането на голям интерес по начало отблъсква жените, докато слабия или липсата на такъв в който комбинация с конкуренция действа като магнит. Тва съм наблюдавал много пъти и при себе си включително.

Аз друго съм наблюдавала при жените + и при мен е така. Ако не виждам интерес да се проявява, значи просто го няма и не се занимавам Grinning
Не усещам магнити, нито търча.
Така че и това издиша.

# 230

Да обясняваш на жени какво е алфа мъж за тях е като ние да ти обясняваме, че трябва да се привличаш от Ангела Меркел, а не от Анджелина Джули...
Няма как някой с второстепенни гени да го възприема за алфа на базата на едно голо поведение.

# 231
Мъжете явно верно си вярват на тея глупости. Имам един бивш съученик, мило момче, ама как да го нарека - нелепо. Той по някаква причина си вярва, че бил алфа, каквото и да значи това. Изобщо аз нормални хора не съм чувала толкова да развиват теории за скали, алфи и бети.

Аз също потвърждавам, че никога и при никакви обстоятелства не съм тичала след мъже, нито пък съм отказвала на някого, че да ме гонел още и съм получавала нервна криза ако забие приятелка. Даже в училище не бях толкова зле. Искам или не искам, елементарно е.

# 232
  • София

Мъжете бъркат нийдинеса, обсебването, досаждането - с внимание. Това не е внимание - това е отчаяние. И точно това не допада на жените. Истинското, здравословно внимание, допада на всяка нормална жена, но малко мъже умеят да го улучат. Повечето искат всичко да се случи веднага и бързат. Тези, които се правят на интересни са съвсем друга бира - и те забират само жени с нестабилно его и липса на уважение.

Футболеро, това да се учат мъжете да третират жените като равни, (а не да се обожествяват - тоест, робски), е чудесно, но защо тогава доста от феновете на тезо методи се упражняват да се изкарват повече от жените? Това са хора, които не изпъкват с качества, и искат да свалят жените на колене, за са се извисят те. На една изградена личност, тези неща не действат. Стават смешни, жалки и противни.

# 233
Ами честно казано не звучи като да излизате с жени със самочувствие и опции, дето и вие сами разправяте. Как пък няма една жена с опции и достатъчно високо самочувствие да те чака да си избереш една от петте колежки, че и да се състезава. Понеже в ерата на онлайн дейтинга бая такива истории съм слушала, реакцията поне на жените около мен винаги е една и съща - да си избира от останалите. Жена, която се нахъсва в подобна ситуация, както и мъж де, със сигурност има сериозни проблеми със самочувствието.

ПП: моите познати мъже, поставени в подобна ситуация, също бият шута автоматично ако харесват някоя.

# 234
Ами честно казано не звучи като да излизате с жени със самочувствие и опции, дето и вие сами разправяте. Как пък няма една жена с опции и достатъчно високо самочувствие да те чака да си избереш една от петте колежки, че и да се състезава. Понеже в ерата на онлайн дейтинга бая такива истории съм слушала, реакцията поне на жените около мен винаги е една и съща - да си избира от останалите. Жена, която се нахъсва в подобна ситуация, както и мъж де, със сигурност има сериозни проблеми със самочувствието.

Да бе знаем. Единствените жени с опции са в бг мама. Ти, Горджи и Лъвицата. Бас ловя. И вас ви свалят не алфи (щото вие не се кефите), с романтични серенади, 10ки рози и сладки пастички докато на 10тия месец решите да им пуснете. Все пак Коледа е.

# 235
  • София
Някои поведения и размисли следва да се изоставят след 18, 25, 35, 45.
Порастване му се вика, емоционално, ако не друго.
Баш лицемерие, и гроздето е кисело му се вика. И за какво ми е жена на 45, деца ли ще правим? Нейното поведение е ирелевантно, защото наградата няма стойност.

Сам не разбираш какво имам предвид, а? Laughing

# 236
Рфф, получило се с 1-2 и викаш важи за всички жени Joy
Брех, че богат опит...

3 от 3, кво да кажа друго ? И още амнайсе дето не са не кефили достатъчно, ама те са налапвали достатъчно по мен. И още няколко, дето пък аз съм ги искал,на те мен не.
А да, забравих, спомените са от соца, ся сме модерни и не важат. Между другото нямам 40 още някой ако не знае.

# 237

Да бе знаем. Единствените жени с опции са в бг мама. Ти, Горджи и Лъвицата. Бас ловя. И вас ви свалят не алфи (щото вие не се кефите), с романтични серенади, 10ки рози и сладки пастички докато на 10тия месец решите да им пуснете. Все пак Коледа е.

На мен опции не ми трябват, намерила съм си човека. Но да, когато са ми трябвали, имала съм - за съжаление не винаги опции, които са ми харесвали, а то тогава от моя гледна точка си е като да нямаш. Не съм толкова елементарна да деля мъжете на алфи и не-алфи, нито в главата си да давам оценка на хората, затова не мога да ти кажа с какви съм била.

# 238
  • София
Да, де, ама във всички теми слушаме за бившата, БФФ, и мацките с Ладата.
Каквото кълве на 18, ще ти се смее на 40. Да?

# 239
Друго - помня първото ми гадже ми беше колежка в първата ми работа в една банка. И нещо на 2-3 среща бях споменал, че съм излизал на среща с още 2-3 мои колежки, ама ей така съвсем невинно го подхвърлих.

И след време като бяхме във връзка тя ми каза, че това много я е жегнало и накарало да й събуди интереса = с 2 думи - къв е тоя да ми говори по тоя начин.

Фактите са си факти. Ама знаеме - аз излизам с некачествени празноглавки. Такива евтини номера не минават сред високоинтелигентните потребителки на бг мама.
Да, ще ми каже гадже, че излиза с още две-три колежки, а на мен ще ми се събуди интереса... Айде бе. Ще го пратя директно да си излиза с още 15 колежки и да не ме занимава с лъскавата си натура. Сигурно наистина е била адски грозна и адски умна тая, нали... Или пък крайно уважаваща себе си. Какво по-яко от мъж, дето върти 20 едновременно. Това, че ти си примерно номер 12 няма никакво значение, супер приятно ти е, че мъжа се котира високо сред жените... Само трябва по-често да ходиш при гинеколога, иначе всичко друго е 6!

Такива жени са ви на прицел, затова такива примери давате. От един сой сте, от вашия си тиртип... За гърнето и похлупака всички я знаем приказката и знаем колко е вярна...

Общи условия

Активация на акаунт