Като две капки вода - сезон 11 - НЕДЕЛЯ, тема 2 / 05.03. - 19.03. /

• 33 060
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
Казах ли ви по-рано днес, закъде сме без Майкъл Джексън. Grinning Но поне включиха и моят любим Елвис, но да беше на човек който може да пее. Ицето се старае, ноо...
А и Рамщайн не се пропуска всяка година.

# 286
  • София
Керана си заслужи победата. Дара хич не съм убедена, че пя на живо, а целият образ на това се крепи. Гърбов-пълна пародия, не заслужава толкова бутане.

# 287
  • Карлово
По мое мнение нарочно са се паднали тези двамата, за да има материал за скечове и закачки.
Кога друг път в капките е теглен Панайот?
За мене беше веселба.
Аз не очаквам кой знае какви изпълнения от участниците.
Излъгах се в изпълнението на Керана, пеенето и не  ме радва много.

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 11:46 от ДамаТрефа

# 288
За мен Керана спечели заслужено. С Дара бяха най- добри, като единствено песента натежа са везните ми 😀

# 289
Очаквах Дара да спечели.Жалко,че следващата седмица Христо Гърбов отново ще се лигави безкрайно с хубавото парче на Чуби Чигър.Интересно Тома как ще го докара на чалга.

# 290
  • Велико Търново
Дано да е както докара Азис при участието си в Music Idol, макар че няма да е имитация

# 291
Тома има опит с пеенето на чалга и му се отдава. 🤭
https://youtu.be/uHM-jMNUo9c

# 292
Дара ми хареса. Дуетът също, въпреки че Димо пее фалшиво.
Ралица има наедряло коремче, личи и през широките дрехи.
Не знам защо някои от участниците не са избрали кауза, за която да дарят. Нали има правила. Би трябвало да са готови, а не да обявяват, че не са подготвени.

# 293
Ралица е бременна ли?
Затова ли са пантофите?

# 294
  • София
Казах ли ви по-рано днес, закъде сме без Майкъл Джексън. Grinning Но поне включиха и моят любим Елвис, но да беше на човек който може да пее. Ицето се старае, ноо...
А и Рамщайн не се пропуска всяка година.

Елвис щеше да лепне на Владо. Яд ме е, че не се падна на него.

Меди не го харесвам, а и не съм фен на този стил, обаче точно тази негова песен е страхотна  се надявам Тома да я направи, както трябва.

# 295
Добра вечер се получи и да имаше несполучливи образи, поне беше интересно. Simple Smile

За мен тази вечер оценките на публиката бяха най-точни, но явно беше ред на Керана да вземе своята победа (не че не се справи) и менторите бетонираха накрая за всеки случай, че публиката много, много не слуша продуцента.

А само вижте образите на Монсерат Кабайе, които досега са се падали. С един и същ костюм и дегизировка винаги. Маги Джанаварова даже същата ария като Дара е пяла.

- Маги Дж.

- Деси Д.

# 296
Изобщо не харесвам Ненчо Балабанов, сега и за ментор са го взели. Изкуствен и не успява да влезе в роля, където и да съм го гледала.

# 297
  • София

Като две капки вода (05.03.202част 1

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 01:05 от Mari_Mar

# 298
  • София
Керана беше страхотна, много добър образ направи, браво. (Това не е името й, псевдоним е.) Очаквам и с Тил да се справи. Тома също много ми хареса, както и любимият Влади. Ралица и Димо бяхя сладки.
Гърбов е обидно несериозен, какъвто е бил винаги. Не го харесвам и по принцип, но и тук не може да избяга от себе си. Как пък и песен на български език не си направи труда да научи! Мрънкаше само и заставаше на Ф. Кичка си е леко неприятна, но това беше подигравка, не имитация.

# 299
Благодаря за темата!Браво на Керана!

Общи условия

Активация на акаунт