Като две капки вода - сезон 11 - НЕДЕЛЯ, тема 2 / 05.03. - 19.03. /

• 33 057
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
И аз мисля, че образите са ясни предварително. И на всеки му е ясно, че няма да е все в образ, който му пасва добре. Във всеки лайв има някой, изтеглил късата клечка, но не събират всички къси клечки наведнъж, за да има динамика. Първото предаване беше хубаво, защото всеки сам си беше избрал образа.

# 316
Няма да повярваш, но ок.30 секунди мислих , докато разбера...Кенара не е лошо.

# 317
Хубава и фина млада жена - хич не й подхожда това име. Да беше кръстена така  - ще я разбера, ама сам да си го сложиш ...

# 318
И аз очаквам повече от Христо Петков, защото образите, в които съм го гледала, винаги са били перфектно и завладяващо изиграни според моето некомпетентно мнение Simple Smile Но там не е имало нито имитация, нито пеене.

Песента, с която се представи вчера той обаче, за мен беше напълно неизвестна боза и каквото и както да беше направил, щеше да е зле.

Относно Тома - той вчера категорично не се справи и орезили много любима моя песен. Колкото и вярно да е пял, тембърът и чувствеността му бяха много далеч от тези на О'Конър.

Относно Владо - много слаботелесен се оказа, в Братя май не беше с толкова слабички ръце и крака Rolling Eyes

# 319
  • София
Специално Монсерат не помня до сега да се е падала на участник, който няма достатъчно добър глас да я изпее. Същото е със Софи Маринова, Тина Търнър и т.н. Как пък не се падна на Гърбов, Кали или Яна примерно, а точно на Дара? Добре се представи момичето, но беше ясно, че й се "падна", за да демонстрира гласови данни и да покаже, че може да пее.

# 320
За мен две са изненадите на сезона: Тома/приятната/ - справя се отлично дотук и Хр. Петков /неприятната/- очаквах много повече от него. За останалите:
Керана - харесвам я и дано се отпусне, за да се кефим на таланта й;
Владо - любимец ми е, но към момента отстъпва пред Тома;
Димо и Ралица - той е много приятен и го бива в имитациите, тя не съвсем, но са свежи;
Гърбов - отвратителна пародия и несериозно отношение, не е смешен, жалък е;
Яна - мъкаа за слушане, но приятна за гледане;
Кали - посредствена
Дара - ако не отразяваше "славата" на нелицеприятната си майка и споменаването на закрилника отгоре, щеше да е много по-харесвана, снощи й се получи, но ми е трудно да съм непредубедена.
Много подобни са и моите впечатления от сезона до момента.
Керана има страхотен потенциал, дано се разгърне.
Ралица дърпа дуета надолу, пренавита и крещяща, вместо пееща.
Яна  е толкова амбициозна и с неадекватна самооценка, че и за гледане вече ми е неприятна.
Дара - вокално добре, очевидно работи и се старае , но има нужда да се еманципира от родителите си, да заживее собствен живот и да заблести в собствена светлина, не в отразена.

# 321
  • да има едно лесно - на мотора
Толкова съм разочарована от Гърбов! А той ми беше от фаворитите преди да започне предаването. Снощи чак смених на друга програма при неговото изпълнение. Това да не си научи и текста преля чашата. Отделно, че Кичка Бодурова не заслужава тази пародия.
Яна, която беше другият ми фаворит преди началото, все едно  пие редбул вместо вода.

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 14:55 от рак пустинник

# 322
Слушала съм на живо няколко пъти Керана и веднъж Дара. Керана е страхотна на сцена - артистична, освободена, има контакт с публиката, пее невероятно. Дара пя фалшиво.

# 323
  • София
И участниците са зле подбрани (само Тома изпъква), и песните са отврат, и изпълненията са слаби. Веско Маринов е абсолютното дърво.
 Вчера стигнах до Кирана и обърнах на друга телевизия.

# 324
  • Бургас
Гледам журито и не мога да се сетя в предишните сезони кой е бил жури, освен Вергов. Винаги ли са били  четирима?

# 325
  • Карлово
Да винаги са четирима журито. Фънки и Хилда неотменно.

Гримьорите са големи некадърници.

# 326
Е как винаги са били 4-ма? Вергов, Хилда и Фъньо, кой друг? Понякога сядаше и Маги.

# 327
  • Пловдив
Бяха и по трима. В първия сезон помня Хилда, Маги и Любен Дилов (син). Във втория - Хилда, Милица и Юлиян Костантинов. За Маги не помня дали беше постоянен или се появяваше от време на време. Фънки е от третия сезон.

# 328
  • Велико Търново
Само тя ли е нечия пееща дъщеря? Сещам се за дъщерите на Ваня Щерева, Саня Армутлиева, Камелия Тодорова.
Разбира се, аз се сещам и за други дъщери, за синове също, но нито един от родителите им не прави това, което прави Ива Екимова. Тя сигурно и пиар стана само заради кариерата на дъщеря си. Дара наистина трябва да се разграничи от всичкото това, но се съмнявам, че ще може. Пък и не съм сигурна, че иска.

Рокаджийското, от което Тома така и не успя да избяга, и аз го чух. А можеше, защото вече го е показвал.

Според тая картинка Хилда не е била жури цял един сезон. Чак не мога да повярвам!

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 21:28 от DamaPika

# 329
  • Бургас
Благодаря за изчерпателната информация! Само за Дони имам смътен спомен, но аз и не съм голям почитател на формата.

Общи условия

Активация на акаунт