Като две капки вода - сезон 11 - НЕДЕЛЯ, тема 2 / 05.03. - 19.03. /

• 33 066
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
Доколкото може да се вярва на сайтовете, се е отнасял много зле със сина ѝ и всъщност тя го е зарязала.

# 346
Според мен Блатечки е излишен, въобще четвърти член на журито е излишен. Веско пък съвсем не е за там. Няма дар слово и върти едни и същи реплики.

# 347
  • София
И аз съм чела версията със сина, уж нейни думи, пишеше, че ревнувал от него и не му обръщал внимание, не е имало насилие. За съжаление се случва новата половинка да не се разбере с детето. Правилно е избрала да се разделят, но и не съм сигурна доколко може да се обвинява той, може и тя да не е помогнала за връзката им. Не сме чули и неговата версия.

# 348
Някой се отнася лошо с детето ти и те го разкарваш след няколко месеца, а търпиш години? Странно...

# 349
  • София
За тяхната връзка съм чела, че Тома е искал деца, а Албена вече не. Все пак тя беше по-голяма от него и си имаше дете. Разбира се, това може да са измислици на жълтурите. Харесвам Тома като изпълнител и личния му живот не ме интересува.

# 350
Тома е 12 г.по -млад от Албена, ясно е че подобна връзка е безперспективна. Каквито и причини да са били посочени за приключването ѝ.

# 351
Кичка е реагирала на пародията на Гърбов на нейната имитация и песен.
Писала е в личния си фейсбук профил.
Не следя и не харесвам фейсбук .
Прочетох затова в статия. Писала е че е това е пародия и така излага сам себи си участника. Тя се гордее с кариерата си и ще продължава да пее за своята публика. Лятото ще има два концерта в  летните театри на Варна и Бургас и ще издава нов албум.

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 17:04 от femmi2

# 352
Ами пародия беше. И то грозна.

# 353
Гърбов ясно че , няма как да докара  свястна имитация на Кичка. Грозно беше освен смешно . Сценаристите се възползваха и от скандала с миживаия интерес . Краси Рядков миналия сезон правеше смешки  имаше хубави попадения в имитацийте .

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 17:18 от femmi2

# 354
Не просто пародия.Цялото поведение и на Гърбов,и на други участници покрай изпълнението му,беше просташко и обидно.Права е Кичка,има си нейната публика,а той копае дъното с това си лигавене и разваля всяка имитация.То да беше само Кичка.В неделя пак ще опропасти хубавото парче.Защо мааалко не се постарае?А вокалният педагог,няма ли да каже нещо?

# 355
Вокалният учител е наясно не може всички да имаме талант и глас за пеене. Гърбов са го наели да прави шоу но е траги комично. И преди коментирах на Кичка кракът й няма да стъпи в предаването.
Гърбов от Комиците ми е лигав и неприятен.

Последна редакция: пт, 10 мар 2023, 09:27 от femmi2

# 356
И на мен ми се струва, че Гърбов е взет като Краси втори номер, но е далеч от него, поне според мен. Знам, че Краси е силно недолюбван от половината тема Stuck Out Tongue Winking Eye , но някак си неговите изпълнения, дори когато излизаха пародийни, не бяха подигравателни, а по-скоро смешни и осмиваха самия него.
Христо просто не успява да ги направи толкова леко и небрежно, иначе не вярвам да го е направил с лошо.

Права е Кичка, че Христо изложи себе си на първо място.
Панайот също се изложи адски много още от глупавото си изказване, а когато прие да участва в онази дребнава, бездарна песен, достигна нови дъна (както и Гергана Стоянова между другото). Харесвам му доста песни и адски ме разочарова като човек.
Стори ми се, че и на него му е неудобно вече от шегите за мижавия интерес, но каквото си е надробил в крайна сметка.

# 357
  • София
Той Гърбов толкова си може. Всичките му скечове в Комиците са едни и същи. Той друг метод на актьорска игра не може.

# 358
И на мен ми изглежда че на Панайотов вече му писна от това с тези прословута реплика.
Но сам си е виновен.
В случая не беше прав. Не съм слушала песента в която е участвал и коментирате.
Краси Радков спечели капките с Гърбов няма да се получи. Тогава вече не пародия, ами..

# 359
Аз вече Гърбов ще го прескачам, когато го дават. Голяма излагация сътвори. И шоу да е, има си граници, сори.

Общи условия

Активация на акаунт