Като две капки вода - сезон 11 - НЕДЕЛЯ, тема 2 / 05.03. - 19.03. /

• 32 612
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Абе какво значение има какво се върти. Ясно е, че песните са предварително избрани.

# 661
За лично забавление си пуснах пак имитацията на Яна. 😂😂😂

# 662
Ех този Владко все куци парчета му се падат.
Защото знаят,че ще се справи с всичко и му набутват на човека.На Гърбов не трябва да му дават сериозни изпълнители.По-добре някоя боза,да маже там нещо.

# 663
Това е ясно. Просто може по мелодични и готини, а не такива извращения. 😁 Той има хубав глас,но с такива песни нищо не мож разбра.

# 664
Е това е подигравка вече. Представям си Христо Гърбов като Едит Пиаф. Ще бъде карикатура на квадрат.

Ще е смях в залата и подигравка. По голяма и от на Кичка.

Яд ме е че Тома не спечели като Меди.
Имитацията и изпълненото си заслужава. От мен 10 точки.

# 665
На Владо всеки път му се налага да пее тъпи парчета и въпреки това се справя страхотно. Тома ще спечели сезона, но Владо можеше да му е силна конкуренция, ако не му се падаха безумия като това, което ще пее следващата седмица.
Сега ще си пусна отново "Каризма", защото така цвилих от смях, че нищо не чух от изпълнението им. Joy

# 666
Противно на повечето мнения според мен Ралица имитираше доста добре Миро в началото на песента. И даже по време на надписите се справи още по-добре.

# 667
  • София
Като две капки вода (12.03.2023) - Част 1 и 2

ЧАСТ 1

.

Последна редакция: пн, 13 мар 2023, 11:38 от Mari_Mar

# 668
Като слушах тази вечер Тома, като Меди и нямаше начин да не си спомня Тома, като Азис в Мюзик айдъл. Пуснах си клипа и се изкефих максимално. Аз всъщност започнах да харесвам Тома след това култово негово превъплъщение в Азис. Шапка му свалям на този човек, не просто и само един добър глас, но и невероятен артист и имитатор.

# 669
Абсолютна подигравка е класирането. Кали преди Тома! Явно гледаме яко различни предавания.

# 670
Моята теория е, че Кали днес беше на ред да победи. И обикновено това се разбира по точките от Менторите. Тома си е добър и всички го знаят, сигурно и ще победи накрая , но нали всички трябва да се изредят. Обаче Дуета бяха така атрактивни, че щеше да е странно да ги пренебрегнат, затова в последния момент решиха тази глупости с разделянето на точките на менторите, така че реално зрителите да определят и Ралица и Димо взеха реда на Кали. Нея ще я оставят за друг път.
За мен от сега финалистите са ясни, ако няма някаква шашма в класирането : Тома, Владо, Дуета и Дара. Другите са доста по- зле от тези. Вече кой ще победи не знам, а и не мога и за себе си да определя. Владо ми е слабост, но Тома е голяма приятна изненада.

# 671
Браво на Ралица и Димо. Страхотни бяха.
На мен неприятно впечатление ми правят напъните на Геро да говори на английски в българско предаване.
Да не би наскоро да е бил на курс по английски и да е добил самочувствие, че може да говори. Някоя и друг англицизъм е ок, ама това ми идва в повече.

# 672
Ако беше ред на Кали да спечели, щяха просто да й дадат 10 те точки, а не да ги цепят.

# 673
  • София
Как ще спечели Кали. Тя изобщо може ли да пее тази жена? Аз винаги чувам едно фалшиво грачене и виждам демонстрация на голямо самочувствие.

# 674
Не знам кой какво оценява, но за мен Кали беше много слаба снощи. Може би някакво по-ритмично и бързо парче може да й донесе победа, но грам чувство не усетих в тази балада. Според мен имитацията беше трудна и Кали не се справи.

Общи условия

Активация на акаунт