90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVII

• 37 661
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia
Мароканецът казал на англичанката, че е стара и дебела.

За кого става въпрос? Simple Smile Има мароканец, ама той е от "На обратно". Тези от английското са от Ливан и от Иран, май нямаше мароканец там.
Обърках ги, иранецът го каза. И май свадбата се развали там. Жената е едра и руса, не мога да им запомня имената на всички.
Емма
Само нея засега запомних,не знам защо 😁
Не е едра....дребна,пълна и с корем ми се вижда 🤔

# 196
  • София /Абсурдистан
Емма, да. Ми изглежда едра, гледах я като мереше булчинските рокли. Облече първата рокля и всичко преливаше навън. Избра си хубава рокля без ръкави накрая. Но младото гадже я отсвири. Уж щеше да идва при нея, замота се и се отказа.

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 21:19 от The Iron Lady

# 197
Дават нов епизод по ТЛС от 21:00 до 22:00 ч. днес - Дневниците

# 198
  • София
Не смогвам с гледането, стана ли нещо интересно?

Попаднах на стори на Дарси, благодари на лекаря си, аз не бих..

# 199
Горката - толкова са й опънали кожата, че не може да си отвори очите!

# 200
  • Sofia
На нищо не прилича...и все по-зле ще става 🙄

Гледам новите епизоди на 90-те...някои от двойките са ми интересни,други не...

# 201
  • Швейцария
Дарси и Стейси почват да приличат на жената-котка. Баща им каза, че не може да ги познае на стари снимки. А дъщерите на Дарси казаха, че стила й на обличане е ужасен. Матчмейкърката й каза, че прилича на стриптизьорка. Толкова добре си беше в първия сезон с черна коса и без много корекции. Сега и двете са просто карикатури.

# 202
Само се надявам дъщерите на Дарси да не започнат да имитират майка си и леля си. Дано имат достатъчно здрав разум!

# 203
  • Sofia
Толкова добре си беше в първия сезон с черна коса и без много корекции.

Тя тогава беше по-млада. Не мисля, че може да се направи сравнение с онзи период. Wink И без корекции да беше сега, пак нямаше да е толкова хубава, колкото в първите сезони (на мен сериозно ми приличаше на готина мацка в началото). Сигурно вече е в климактериума, а това дава сериозни отражения върху външния вид и здравето на дамите.

# 204
Дарси е около 50 годишна, водещата Шоун е с 10-тина години по-възрастна, а изглежда много по-добре (и тя сигурно не е естествена, но не е заприличала на жената котка).

# 205
  • Sunshine state
Разликата е, че Шоун не е прекалила с филърите. Такива подпухвания са типични. Справка - Мадона.

# 206
  • Швейцария
Абе то и аз имам филъри на 47, но ако не кажа, никой няма да забележи. Това подпухване е типично, когато се прекали и се слагат постоянно. Дарси и Стейси можеха да се поддържат свежи, но в нормални граници. Моята лекарка никога не би се съгласила да ме направи като тях.

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 18:07 от JennyBG

# 207
  • Sunshine state
Именно, де. Никой не отрича филърите и ботокса като цяло, а прекаляването. Доста са се набоцкали и се е получил т.нар facial overfilled syndrome. Аз ако съм на тоя доктор, хич няма да се хваля с работата си по нея..
Скрит текст:

# 208
# 209
  • София
И аз тъкмо видях снимката, на видеа не е съвсем така, но е свалила много и е много красива. На мен винаги ми е хатесвала:

Общи условия

Активация на акаунт