бубе, ама защо ти е гадно? ми, то ще се разориш ако вадиш всичко на хартия. аз на хартия вадя само за баба и дядо, дето нямат компютър и от време на време, някоя за украса в къщи.
!
- баща и го прави и двата пъти. Действа, след второто вдъхване започва да диша сама, и да реве.
Значи все пак е възможно да е и от ваксината. Ако се засили обрива ще го водя бързо при педи.

даже ми се стори, че момиченцата/тези които бяха там/ са доста агресивни. Имаше едно, което без причина шамареше всички/включително и Поло/ и крещеше през цялото време от инат, като индианец, иначе беше много симпатична синеока мацка. Едно друго момиченце, явно от интерес взе да имитира първото и така всеки повторно получи по едно потупване по тила. Поло /не че мойто гардже е най-хубаво/, успяваше да избегне всяка конфликтна ситуация и след някой шамар или потупване ги поглеждаше пренебрежително, вземаше си каквото го интересуваше и се отдалечавашеот "напеченото" място без да реве или хленчи.
/, но поне периодът на лечение е кратък. Дано скоро има подобрение. Иначе апетит си има и то доста добър, в много добро настроение е по цял ден. Мисля, че поне температура вече няма. Вечер спи спокойно, но му купихме спално чувалче. Ох писна ми от тези болести
Ние с мъжа ми почти оздравяхме.
Как е при вас?
Само че свикнах да затварям вратата на банята, въпреки че така остава студена - за да не бърка в тоалетната.