💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 105

• 47 757
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Добро утро с усмивка 😀

Този келеш дето Девин му хвърли един тупаник, да не е изпратен от Хюля да я заплашва или изнудва 😏
Зетят върти някакви далавери, но не мисля че е поръчал покушението.
Да, и на Девин не й стана приятно, че Аслан я подмина като малка гара...И си е приготвила куфара ...

Фенче, една обща фотосесия да направят от Мави с двамата 😉

# 466
https://twitter.com/xblackrose95/status/1641745822659366914?s=19

Чакам тези с туитър за подкрепа

# 467
Добро утро, дружки! Hug Честит 1 април! Flowers Four Leaf Clover

Мире, бих се изкефила, ако ги снимат този път  заедно МАВИ! Няма по - подходящ момент от сега да ги съберат.
Ето едно фенско клипче , което много ми хареса!

Диди, Kiss
Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 468
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, момичета!

Нека всичко лошо остане в стария месец!
Нов късмет, здраве, добри мисли и хора да ни донесе новият, не на щега! 💜

Благодаря ви за всичко споделено!
Хубав фрагман, очаквано развитие, но очакваните отговори остават за серията, хубаво е да се подържа интригата.

Алинка Heart Eyes благодаря за споделеното, много ми хареса! Kiss Защо имам чувството, че много  ти се иска да оправдаеш по всякакъв начин Джихан, заради харизматичния Неджат ли е, я си признай ? Stuck Out Tongue Closed Eyes
Цитат
Аслан обвинява Джихан за самоубийството на Юсуф, за сближаването му с всички негови момичета.
Аслан е седял настрани от мръсния бизнес, докато Юсуф го е ръководил.
Не позволява да се пише, да се говори за Юсуф, доскоро празнуваха рождения му ден, въпреки че отдавна не е сред живите.
Аслан не може да прости на Юсуф според мен.
Гневът му на подсъзнателно ниво е към него.
Въпросът с момичетата, със скандалите е само повърхността.
Джихан е удобна мишена.
А самият той мълчи, защото предпазва Аслан от разочарование, мисля.
Също както е замълчал в онзи ден, когато са закъснели заради Аслан.
Когато Аслан приеме истината за баща си, тогава братята могат да намерят път един към друг. Вярвам, че такъв не е безвъзвратно загубен.
Надявам се и аз братята да намерят път един към друг, но има неща, които още не ми дават мира около него, напр. думите на Аслан, че колкото пъти е протягал ръка към него, винаги е съжалявал след това Thinking И само колко беше сигурен, че Девин е тази, която е настояла Аслан да го покани на сватбата. Съмнява ме какво усеща към нея, не  е само благодарност, че го  е изслушала ... Ще видим, тъмен образ ми е все още.
И аз като теб усетих по този начин Аслан
Цитат
Мисля, че това, което най- много разгневи Аслан, беше чувството, което се породи в него, на което той не устоя- поривът да защити Джихан, да поеме ударите вместо него, така, както батко му е направил на времето.
“Не искам да те обичам, не искам да присъстваш в живота ми и да ми припомняш какво е било и какво можеше да бъде, не искам да чувствам нищо към теб. “
Аз така тълкувам поведението на Аслан.
Станало е нещо в миналото, ама какво ? Thinking
Това не разбрах защо Thinking
Цитат
Ако Хюлия е поръчителят и Аслан научи, много вероятно е да се опита да се раздели с Девин.

Фенче, 😍🌸
Хихи, интересна гледна точка, съгласна съм, че все намирам оправдания за Джихан.
Но за момента такова е вътрешното ми усещане. Така го разчитам.
Усмивката му при думите на Девин “няма ние”например , аз видях като самодоволна, не като злорадстване към Аслан, а че най- после си е намерил смело, борбено момиче, което няма да се остави да бъде контролирано и манипулирано.
Самоцитирам се вече неколкократно, но за Джихан, на прима виста, винаги ми идва това наум
“Лишеното от топлина дете ще подпали селото, за да се сгрее. “
Колко си права с последното изречение в спойлера.
И колко е истинска само историята на нашите герои, и колко е тревожен, и страшен, фактът, че реални жени са склонни да оправдаят насилие, да създават деца за постигане на всякакви цели, насилници биват оправдавани, насилие бива обяснено с “тя си го заслужи”.
Може и да няма пряко отношение с нашата история, но е показателно за това как има хора всякакви.
За Джихан коректив са ми останалите жени в къщата. А те го обичат искрено.
Лейля и Джейлян са извън кръга Хюлия- Аслан- Юсуф- Джихан, затова приемам тяхното отношение за показателно.
Момичетата едва ли не са обичали баща си, но не виждам в тях обвиненията, които заявиха Хюлия и Аслан.
За мен отношението на Аслан е продукт на Хюлия. И в известна степен ревност заради връзката, която Джихан е имал с Юсуф.
Затова писах, Дива има предвид моите постове, че аз мисля, че Хюлия е манипулирала Джихан да се сближава и с предишните момичета на Аслан, както го направи за Девин.
Да, аз мисля, че тя го изпрати при Девин с ясното съзнание, че повлиян от миналото, това ще вбеси Аслан и той ще развали отношенията си с Девин.
Мисля, че докато гледаше настрани и казваше “не се меси, стой настрани, аз я одобрих, брат ти е щастлив”, тя му прати съобщение с точно противоположното значение и това е отработена схема, той ще знае какво има предвид.
Мисля, че Джихан мълчаливо приема обвиненията за случилото се с Юсуф, за да предпази чувствата на Аслан.
Докато гневът на Аслан е насочен към Джихан, той ще пази светъл спомена за баща си.
Ако греша и той наистина е толкова тъмен и лош, колкото изглежда, няма да ми стане толкова неприятно, че съм се заблудила, колкото, че Аслан ще бъде лишен от възможността да има брат.

За последното-ами мисля, че ако Хюлия беше наредила стрелбата, Аслан би отдалечил Девин от себе си, за да я предпази. Но както изглежда от фрагмана, май не е тя.

За пациента в кабинета на Девин, аз помислих, че е от пресата.

Желая ви прекрасен и слънчев ден.

# 469
Какво ще се случи в Епизод 5 на Семейството?

С огнестрелното нападение във фермата Девин се нуждае от подкрепата само на един човек, докато преминава през може би най-трудните дни в живота си: Аслан.

Но вместо Аслан, той се оказва с армия от бодигардове. Хюля пък засилва напрежението върху членовете на семейството си, особено върху Девин. Сигурността във фермата е максимална, докато не бъде открит този, който е организирал атаката.

Докато се изправя срещу мрака на семейство Сойкан, Девин започва да се съмнява в истината, в която вярва в Аслан, и чука на вратата на Джихан, за да намери отговор. Докато се опитва да опознае Аслан, той ще срещне и тъмнината в себе си.

Фокусът на Аслан е върху намирането на човека, който е застрелял Еко. Всеки, който може да се възползва от тази атака, е заподозрян за Аслан.

Най-накрая завесата пада… Аслан открива кой е нападателят. Сега е време за отмъщение. Девин обаче моли Аслан да обещае, че няма да превръща това във вендета. Мечта; Докато разработва плановете си да доведе Аслан и Девин във фермата, ще успее ли Аслан да спази обещанието си към Девин?

https://m.showtv.com.tr/dizi/haber/3579112-aile-nin-5-bolumunde-neler-olacak

https://m.showtv.com.tr/show-tv-dizi/galeri/503400-aile-5-bolum-fotograflari

# 470
Здравейте Сърдечни благодарности за превода Да сте живи и здрави

https://www.youtube.com/watch?v=V52TppcgEBE

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 13:25 от dterziiska

# 471
Привет!

Само не знам Аслан от какво и от кого ще пази Девин по-напред - от себе си ли, от майка си ли, от мафията ли, от Джихан ли, от нейното семейство ли.
Девин се втурна да помага на Аслан въпреки всичко и всички, когато стана побоя над Толга. Успокои го, даде му светлина, прегърна го като малко дете. Привличането, мечтите за нов живот и на двамата, накара Девин бързо да забрави, да "повярва" в обещания...После последва прибързано решение за женитба, последва желание да поправяш, да вървиш напред напук, да променяш правила на опасно място. Сойкан фемили. Ами няма как да стане. Няма да е лесно или ако стане на каква цена ще бъде. Сега, съжалявам, но ако Аслан ще се държи така с  Девин всеки път, когато има извънредна ситуация, защото както каза Ибо, акулите усетиха мирис на кръв, и тя ще ходи при Джихан  да търси отговори....
Ами може би и другите жени са отивали при големия брат за нещо подобно.  Само, че те са искали да бъдат Сойкан. А Девин иска друго. Просто да бъде щастлива, обичана, спокойна, защото е уморена.  Но си избра грешното място да намери спокойствие.
Благодаря за всичко споделено! 💖💖💖💖💖

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 14:01 от Mydream

# 472
Привет дружки на 1 април! Hug
Добре дошъл да е новия месец  
да ни носи здраве, положителни емоции, усмивки!! Flowers Four Leaf Clover
Понеже хич не съм по писането напоследък...........
реших да украся темата с календарче.

април е мнооого важен месец за Къванч Heart

Благодаря за интересните анализи Hands Clap- Алинка, Фенче, Майдрийм, Диве, Пепи, Мира. Hug
не съм изгледала още цялата серия. Rolling Eyes

Имаме и нови снимки и озет за 5 еп- Мира, Терзи, мерси, че ги донесохте!! Flowers Hibiscus

Майдрийм, да така изглежда ситуацията в момента, с доста минуси в сметката на Аслан- да видим дали Девин ще има силите да остане с него, ако си заслужава.

няма да й е лесно с лъва......

..................
Фенче Kissing Heart, за тия веган дънки ми стана малко смешно.....

хубав следобед!

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 14:36 от Airra

# 473
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Дори не знам откъде да започна.
Сахер и Хюлия.... едната е била лоша, другата се е научила от нея да бъде още по-лоша. Сахер въпреки болестта не забравя нито за миг какво изпитва към снаха си. Виждаме две лица на един и същ човек. В същото време Хюлия само в отношенията си с та Сахер като че ли сваля гарда и е готова да й се подчинява. Даването на пръстена беше изцяло демонстрация на отношението на Сахер към Хюлия, но в същото време в първия фраг Девин много упорито мие точно пръста на който беше той.
Джихан и аз още не мога да го приема . Алинка, отношението на другите от семейството към него за сега не ми е достатъчно. По скоро като жени, те са били далеч от бизнеса на семейството, а той е по големия батко, които сигурно е задоволявал техните желания и капризи. Той с тях няма какво да дели и с какво да ги нарани. Всъщност Лейла зададе въпрос на Аслан къде е бил, когато са я омъжили за Толга, но по правилно би било да го зададе на Джихан. Факт е обаче, че го посрещат добре, но пък и никой не се вълнува за това, че не е със семейството. Дори и на сватбата да не го бяха поканили едва ли щяха да бъдат много Аслан се включи да го защитава, но засега това ми е по-скоро демонстрация на чувството, че аз мога да се държа лошо с теб, но другите нямат право, защото той е моя кръв.
От случките, които Джихан разказа на мен най-силно впечатление ми направи това, че Хюлия го е прегърнала силно така както е прегърнала преди Аслан. Дала му е надежда , че някъде дълбоко в себе си и тя го обича, но тогава за пръв път той е усетил това.  И аз мисля, че Хюлия направо го изпрати при Девин. Ако погледнете точно този момент, Хюлия го погледна само два пъти като спомена Девин и каза че са много щастливи. Иначе през цялото време гледаше настрани.

Майдрийм, Аслан не знам кога ще пази. Девин наистина го спаси, но пък и той беше до нея, когато стана разправията с баща й. Освен това, когато бяха в леглото след пристъпа на Аслан, той започна да и дава обещание, а тя го прекъсна с думите, да не обещава неща, които няма да изпълни. Просто тя като, че ли не можа да си представи точно какво я очаква влизайки в семейство Сойкан. Аслан пък искайки да я държи далеч от тях също не направи необходимото и сега шока за нея е още по голям.
Две наранени деца, които трябва да намерят пътя към себе си. За съжаление имат много пречки по пътя си. Семействата им, бизнеса, приятели, врагове. Мира, хубаво е написала като самия живот. В края на краищата всички се сблъскваме с пречки, тук интересното е да видим как сценаристите ще ни дадат отговор на въпросите. Може ли любовта да е достатъчна, може ли да останеш чист и добър човек въпреки обстоятелствата.
Виждаме вече част от отговорите защо Хюлия е такава, което не е оправдание, но може да накара хората да се замислят, дори някой да промени поведението си. В you tube  под сериала една жена беше написала, че Девин е трябвало да се раздели с Аслан, защото от тези отношения със свекървата няма измъкване и е като една безкрайна спирала на ужаса. Но пък друга пише, че и нея така са я посрещнали през 1997 г., но все още живее със своя съпруг.
Та наистина искам да видя как ще преминат нашите герои през всичко това.

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

А Къванч откъде ги извади тези мигли. Знам, че са си негови, но понякога се изненадам 😜 Профилът на Серенай е перфектен.

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 16:53 от pe04

# 474
Aлинка Heart Eyes много ти благодаря за прекрасния коментар! Kiss
Ясно! Hands Plus1 Сега разбрах мисълта ти и в този случай съм съгласна с теб! Hands Plus1
Цитат
ами мисля, че ако Хюлия беше наредила стрелбата, Аслан би отдалечил Девин от себе си, за да я предпази. Но както изглежда от фрагмана, май не е тя.
На мен ми се видя, че Аслан я погледна много особено на края, дали и той не се съмнява в нея ? Обича я, тя му е майка, но си мисля, че я познава много добре и очаква всичко от нея Thinking Обаче, след прегръдката му в болницата, изглежда, че не е тя, аз по-скоро се съмнявам в Толга или Ибо, Ати някак не ми се вижда толкова смел, но кой знае Thinking А няма да се учудя, ако на края се окаже, че не е нито един от заподозрените до сега Stuck Out Tongue Closed Eyes Сойкан имат много врагове.
Цитат
Усмивката му при думите на Девин “няма ние”например , аз видях като самодоволна, не като злорадстване към Аслан, а че най- после си е намерил смело, борбено момиче, което няма да се остави да бъде контролирано и манипулирано.
Възможно е, на мен ми се видя самодоволна заради друго мое предположение, за това избрах определението злорада, но дано не съм права де, такава история вече сме гледали.
Цитат
Хихи, интересна гледна точка, съгласна съм, че все намирам оправдания за Джихан.
Но за момента такова е вътрешното ми усещане. Така го разчитам.
Ще се доверя на вътрешното ти усещане, защото ми се иска и на мен да е добър.
Терзи, благодаря, джанъм! Kiss Много хубави снимки! Особено ми хареса тази Heart

Мире, благодаря за озета! Kiss
Значи Девин ще открие тъмна страна и у себе си ? Thinking
Сега след прочитането на озета, мислите ми отново се насочиха към Ати за поръчителя, видяхме във фрага, че Аслан запали неговия канал. Но, той пък може вече да е на Ибо ? Thinking Ох, кога ще дойде вторник! Smile
Майдрийм, и на мен никак не ми хареса държанието на Аслан в болницата, как я подмина като малка гара, но някак вярвам в силата любовта им, мисля, че все пак ще успеят да се преборят заедно с всичко, разчитам Аслан да се промени заради Девин, дано не ме разочароват Hands Pray А и нали целта на историята ни не е да ни покаже как любовта бива побеждавана от злото, а обратното, поне така си спомням от представянето за сериала, за голяма любов, та на това се и надявам.
Цитат
Сега, съжалявам, но ако Аслан ще се държи така с  Девин всеки път, когато има извънредна ситуация, защото както каза Ибо, акулите усетиха мирис на кръв, и тя ще ходи при Джихан  да търси отговори....
Айре Heart Eyes благодаря! Kiss Хубав календар, браво!  Hands Clap Април е важен и за мен, не само за Къванч Smiley Но, за него е изключително важен наистина, този месец му донесе най-голямото щастие! Heart
Пепи, благодаря за споделеното! Kiss
Тези хубави цветенца са от твоята градина, нали ? Красота!
Цитат
Две наранени деца, които трябва да намерят пътя към себе си. За съжаление имат много пречки по пътя си. Семействата им, бизнеса, приятели, врагове. Мира, хубаво е написала като самия живот. В края на краищата всички се сблъскваме с пречки, тук интересното е да видим как сценаристите ще ни дадат отговор на въпросите. Може ли любовта да е достатъчна, може ли да останеш чист и добър човек въпреки обстоятелствата.
Надявам се да ни покажат именно това! Hands Plus1
Миглите на Киво ги забелязах още в Перла, та отдавна не им се учудвам, само му завиждам  Smile
Харесах си коментари при американките, ще ми се да ви ги споделя , макар и с гугъл превод:
Цитат
Мисля, че Aile досега е невероятно шоу. Това е и най-противоречивият и сложен герой на Kivanc досега, според мен. Може все още да не е напълно очевидно, но мисля, че ще стане очевидно с напредването на епизодите - може и да греша, разбира се. В своите dizis Kivanc винаги е играл доброто момче или човекът, който може да не е 100% добър, но изпитвате съчувствие към него по различни причини. Аслан е може би най-мрачният герой на Киванч досега и мисля, че това стана още по-очевидно отвсякога в епизод 4. В един момент ще нарисувам портрет на Аслан (ако имам време), но това, което ще кажа е, че съм заинтригувана да намеря как се развива той/те и цялата работа. Да, Аслан трябва да прекъсне връзките с майка си, за да има шанс за щастлив живот, но най-вече трябва да се бори с вътрешните си демони. Въпросът не е само дали той може да се промени, а още повече дали той наистина желае да се промени...не съм сигурна, че е така. Със сигурност ще бъдем нащрек до самия край

Мисля, че съм казвала това и преди – но харесвам „темпото“ на историята за „Aile“. Без дълго, проточено „ще ли/няма ли?“ за епизоди, които продължават и продължават, подлудявайки ни. Нещата се движат на връх, което е истинско отклонение от традиционната сюжетна формула на dizi. И бих искала да мисля, че KIVANÇ имаше много общо с това (искаше само 30 епизода) — и сценаристът, разбира се, който бе избрал мъдро да накара основната любовна история да се оформи бързо (дори с толкова много шокиращи разкрития те стигнаха до бързи и силно емоционални решения) и кулминираха в това, което може да се мисли, че вече е поне „частично“ поражение на злото и любовта-козове-всичко щастлив край. Първо провалът на предложението, срещата със семейството, почерпката на семейството и след това сватбата — всичко това в първите 4 епизода!!! Но всъщност това е само началото.

Бракът и „съвместният живот със семейството“ е мястото, където любовта и разбирането на #AsDev и техните взаимни емоционални белези ще преминат през пречистващия огън и връзката им ще бъде напълно изпитана – или да се развие, или да загине.
Подозирам, че стигането до сватбената трапеза е най-лесната част от връзката, но че оттук нататък тя ще стане много по-дълбока и по-тъмна.
Наистина ми харесва как Хакан е изплел тази история отвън - навътре! Започнете по същество със съюз на двойката, привидно против всички шансове и конвенционални обстоятелства - и след това нека да разкъсате!
Въвеждат се нови конци, нови цветове, модели на шевове - като нови дрехи, вплетени в пълен ансамбъл - от купчина странно съчетани, но еластични тъкани — семейство.
Малко за актьорите — KIVANÇ & Serenay ме шокираха с химията си на екрана. Казвала съм и преди, че не очаквах да харесам Серенай с него - физически тя не изглеждаше типична красота. И аз я познавах само като мрачен и противоречив модел на Мави - в началото не бях запозната с нейната актьорска работа. Тя изглеждаше като феномен, който е заживял собствен живот, като е различен. Не бях сигурна, че това ще е достатъчно, за да действа срещу емоционалната сила, която е KIVANÇ.
Но от момента, в който тя се появи за първи път на екрана, бях заинтригувана както от характера на Девин и необичайните ин-ян противоположности, които привличат химия с Аслан на KIVANÇ, така и от очевидното другарство и комфорт, с които KIVANÇ и Серенай са се влели в себе си тези герои - и са толкова удобни и естествени да действат заедно. Толкова е прекрасно да го видиш така добре съчетан с уверена актриса, играеща волев, но страстен, сложен и уязвим герой, който може да се справи с интензивността на KIVANÇ в ролята. Просто обичам да ги гледам. Нито един момент, който да изглежда нещо друго, освен истински, или насила между тях.

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 17:52 от queen_fenka

# 475
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Страхотно превъплъщение на Серенай и Къванч.
Погледнете гифа. Тя преглъща, той притваря очи ... Без думи всичко е казано.
Не ми идва на акъла нито старите им проекти, нито старите им партньори.
Всичко изтриха с един замах.

Благодаря ви, дружки, за новостите и интересните коментари!!!

Цитат
И колко е истинска само историята на нашите герои, и колко е тревожен, и страшен, фактът, че реални жени са склонни да оправдаят насилие, да създават деца за постигане на всякакви цели, насилници биват оправдавани, насилие бива обяснено с “тя си го заслужи”.
Може и да няма пряко отношение с нашата история, но е показателно за това как има хора всякакви.
Да, този истински сериал всеки го пречупва през своето Семейство и своя живот.
За мен особено болезнена тема е самоубийството и свекървата.
Едно дете съм, имам едно дете, не съм свекърва, нямам внуци,
но пък имам близо стогодишен опит със свекърва.
Много неща съм чула, много неща съм видяла.
За това и написах, че Хю иска да е свекърва, но по нейните правила.
Тя да одобри снахата, тя да каже как, кога, къде и какво.
Полага големи усилия, да не е като Сехер, но не ѝ се получава.
Щом любилият син е избрал момиче и му е време да се ожени,
тя няма да му счупи хатъра. Тя не осъзнава, че ще навреди.  
Иска всичко  да е под нейното командване.
Не иска никой да ѝ се бърка в плановете. Ама не били правилни.
За нея предупреждението - не се меси, означава - дай всичко от себе си.
Хю смята, че нищо и никой не може да ѝ счупи думата на две.
А, тя ги обича всичките -  Юсуф щом има 4 деца, Джихан като е умрял,
Лейля като я омъжи за Толга, Джейлян за да я мачка.
Най-много се радва на Зейно, защото внучката копира всичко от нея.
Не се замисля, че Кая плаща за нейните грехове. Тя даже не го забелязва.
Казва на Джихан, защото си го знае, да не отива, там където не трябва.  
Да всички са обичани от Хю. Е, малко е да се каже - неправилно.
За всички е загрижена. Всички са ѝ на главата.
Не слагам кавички, защото има бъг във мамата и излизат скоби.
Голямата ѝ обич е към Аслан безспорно. На него всичко може да прости.
Ама откъде се взе тази Девин сега. От такова разбито семейство.
Не е бременна даже. Не подписа брачен договор, та и не иска да е Сойкан.
Хю има сериозен проблем и ще даде пак всичко от себе си.
Започна с посрещането на булката, само дето гвоздеи не беше сложила в торбичката.
И ако Девин реши да се разведе с Аслан, няма да се учудя, ако Хю иска
да се запази брака им. Няма да позволи този резил. Така обича тя - наопаки.    
Тя има планове. Един се проваля, веднага измисля друг.
Голямо важно, че всичките ѝ планове са лоши.
Важното е, че си мисли, че има добри намерения особено за Аслан.
А той горкият к'во да каже - майка ми е.
Девин, Девин има и неизлечими случаи. На Джихан помогна.
Дано лечението на Аслан е успешно.
Дано и той ти помогне да се излекуваш.
Вярвам, че е способен да пали пожари. Звяр е.
Трудно ще е. Много трудно.

За самоубийството, не мога да кажа, че Юсуф е виновен. Няма го.
Виновни са всички, които са довели волно или неволно до тази стъпка.
Едни, че не са обърнали внимание, други, че са прекалили с натиска върху него.
Случилото се е непоправимо и фатално.
Лошото е, че никой не иска да се замисли за това,
под предлог да не се разстройва, да не разстройва другите,
а  всъщност, да не си признае грешките, да не поеме отговорност.
До тук добре, казал оня дето падал от Айфеловата кула.
Извинете, ако съм ви отегчила на първи април със сериозни неща!!!
За новите фрагмани, резюмето, снимките,  другия път.

Остават три дни >>>

Приятни размисли, дружки!!!

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 18:30 от * Diva *

# 476
Как хубаво пишете всички 🌼

Татенцето тук пак размахва заканително пръст. Да отива да се запознава със сватята си, лика прилика са си 😎

Да проявиш обич към детето си само, защото си помислила, че е умряло. Ненормална работа.😐

# 477
Дива, благодаря. Описала си много точно моето усещане за Хюлия. Слава богу, аз нямам такъв опит.
Майдрийм, сетих се още нещо. Девин иска да е щастлива, спокойна . Може би точно в Аслан тя видя силния мъж, който може да й даде това. Ако вземем баща й като модел, Аслан е нещо съвсем различно. И въпреки, че тя винаги реагира много остро при всеки случай той да решава вместо нея, някъде на подсъзнателно ниво може би това и харесва. Та тя винаги е трябвало да се грижи за някой, а сега се появи мъж, който иска да се погрижи за нея.
Много мил момент беше, когато му каза кажи ми бързо нещо хубаво -Ние. Няма по -хубаво от това.
Фени, благодаря за статията.
Къванч отдавна ни е очаровал, сега дойде ред и на Серенай.

Ваня, сигурно щеше да забележи, но и аз почнах да гледам по внимателно. Във фрага, когато разговарят Девин и Хюлия ми направи впечатление тази картина над главата на Девин.

В Сойканови пък има картина с обърнати с гръб две жени.

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 18:58 от pe04

# 478
Благодаря за споделеното Светът се изроди Толкова много убийства,изнасилвания и други злини Сериалите ни го показват това в пълна степен Оказва се ,че ако си добър ти се качват на главата и даже се друсат затова понякога ако си лош имаш повече сила да оцелеш Трябва за имаш очи и на гърба  Не знам за  нашите герои още не са показали всичко за тях но сигурно много злина има в живота им за да станат такива Всеки си държи на своето и си мисли ,че никой не може да му вземе най-ценното  И както казва шопа закона е врата в широко поле Само гламавия минава през нея

# 479
Добро да е неделното ви утро, дружки Kissing HeartFlowers Four Leaf Clover

Благодаря ви за всичко споделено! Извинявам се, че няма да мога да ви цитирам този път, но с голямо удоволствие ви прочетох!

Благодаря на работливите ни преводачки Heart Eyes. Не съм успяла да гледам още с български буквички, но исках да спомена в по-стенографски стил основните неща, които почувствах веднага след излъчването на епизода и които от няколко дни ми се въртят в главата. А после ще пиша отново Wink

Та така...

1. Джихан - това за мен до голяма степен беше епизода на Джихан Simple Smile! Много сте писали за него и забелязвам, че мненията ви са различни, но за мен той е положителен герой и това все повече ще се разкрива. Много добре написани, поставени и изиграни са неговите сцени и във всяка една от тях усетих и болката, и разочарованието, и надеждата, и обичта към семейството, и желанието му да не ги наранява... Палитра от чувства, майсторски показана от Неджет! И също така мисля, че за съжаление в бъдещи епозиди той ще пострада, ще се жертва по някакъв начин, за да ги спаси.

Скрит текст:
Навремето, като гледахме заедно "Сблъсък", още в началните епизоди имах подобно усещане за Вели (въпреки, че, разбира се, той беше много по-отрицателен герой и историята беше много различна) и неговото изкупление. И така стана!

2/ Ямур - радвам се, че се оправдаха очакванията ми, че Еко ще повлияе положително на Ямур и ще и помогне "да се намери" Simple Smile А той пък колко беше сладък Simple Smile. И как веднага знаеше по-добре от Аслан, че Девин няма да подпише договора Grinning Надявам се да се спаси!!!

3/ Лейла - прекрасна е Simple Smile Умна, мъдра, грижовна, обичаща - и мисля, че тези качества все повече ще се разкриват и тя ще играе все по-голяма роля в семейната динамика!

4/ Аслан, Джихан, Лейла, Джейлан Simple Smile - имаше много мили и показателни моменти на сестринска/братска обич. Да се чуди човек тази Хюлия (която ми е много черна и въобще не мога да я оправдая, но да не започвам темата) как така не е убила обичта между децата си! Ще кажете, че не съм права за Аслан/Джихан, но аз така го усетих!

5/ За да не си помислите, че съм се отдала на неоправдан оптимизъм, необоснована надежда и наивност Wink, да кажа: това въплъщение на злото Хюлия би направила всичко, за да накара Аслан да живее в чифлика при нея (с Девин или без)! Така че, според мен, тя е поръчала (или подтикнала някой) към стрелбата в края на сватбата. А и нали за назидание на Девин трябва да ѝ покаже в какво семейство се е омъжила!

Скрит текст:
У тук ми дойде наум асоциация, докато гледах - Чукур! Любов от пръв поглед, бърза женитба и още по-бързо завръщане в бащината къща и престъпната среда, под натиск на майката и въпреки обещанията към съпругата... Отново - съвсем различна история, но чак се стреснах, като ми нахлу тази мисъл в главата!

6/ Не мисля, че Ибо или Атила имат пръст в това - а и наистина "лошите" герои още не са ни ги показали - все пак още 26 серии ще се "борим" с тях! Както каза Ибо на Атила: "Рейтингите сега са при Аслан, но стига сме писали за любов. Каналът има нужда от приключения" - много явен намек за нас Wink

7/ Аслан и Девин Heart сте ги анализирали прекрасно, така че аз този път ще прескоча Wink Но бяха наистина най-прекрасните сериални младоженци Heart

Трейлъра с руски субтитри:
https://m.vk.com/video-95397133_456241112?list=8ef055d6e0c7e6eeb … ll-95397133_26399

Диве Heart Eyes, да, песните ги има в края на всяка серия.
А това е за теб (не видях някой да го е сложил, взех го от темата на Серенай - благодаря, Виктори Simple Smile )

https://dizipal566.com/alice-the-musical

Айре Kissing Heart, признавам, че си имам любими турски песни/изпълнители и си ги слушам Simple Smile
Много красиво! Пожелавам ти през този хубав месец бързо да ти се върне желанието за писане Heart
Привет дружки на 1 април! Hug
Добре дошъл да е новия месец  
да ни носи здраве, положителни емоции, усмивки!! Flowers Four Leaf Clover
Понеже хич не съм по писането напоследък...........
реших да украся темата с календарче.

април е мнооого важен месец за Къванч Heart

Фенче Kissing Heart - и аз така Heart
А и нали целта на историята ни не е да ни покаже как любовта бива побеждавана от злото, а обратното, поне така си спомням от представянето за сериала, за голяма любов, та на това се и надявам.
Алинка, Пепи, Майдрийм, Терзи, Блага, Мира, Роуз HugFlowers Hibiscus, благодаря ви! Толкова интересно ми е да чета различните ви гледни точки! Сериалът за щастие предразполага към това Simple Smile

Не можах да се въздържа Wink - явно не съм единствената, която си мечтае за сериал с двамата си любимци Stuck Out Tongue Winking Eye

Пепи Heart Eyes, специално ти благодаря за рецептата - чудех се къде да я намеря и задължително ще я пробвам Simple Smile. Разбира се, че е от Адана, както и Киво Wink  

Хубав ден на всички!!!

Blush

Heart

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 07:40 от AniMae

Общи условия

Активация на акаунт