Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 256

• 49 538
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте дами и благодаря за споделеното.
Туба явно има много ангажименти покрай това мероприятие.
Сигурно и консулът ще присъства, а явно и оказва и съдействие.

Сложила е в ИГ си това , нали им предстоят избори.
Внимание!
Според решението на NEW YSK; В периода на спиране (20 март – 2 април) е достатъчно да се обърнете към областния отдел „Население“ САМО за избирателна регистрация и промяна на адреса.

Приятна вечер.

# 91
Здравейте!

Днешните новини се свеждат до ... вчерашни...
Среща с генералния консул на Турция в Париж. Предполага се, че го е поканила да посети мероприятието. Дано има снимки или видео от шоуто, че и ние да видим.

В ТТ  организират виртуална подкрепа на концерта.
Isabella017k🇦🇷
Toda@s junt@s sin que nos hayan convocado a reunión: Propongo evento espontáneo para el lunes 3 de abril desde el mediodía de Argentina. Acompañemos a la delegación de #EnTulandia que irá al Concierto Solidario que organiza nuestra querida  #TubaBüyüküstün 😍 y #FiratÇelik ❤️
Toda@s junt@s, без да ни е извикал на среща: Предлагам спонтанно събитие за понеделник, 3 април от обяд в Аржентина. Нека придружим делегацията на #EnTulandia , която ще отиде на концерта за солидарност, организиран от нашите любими #TubaBüyüküstün 😍 и #FiratÇelik ❤️

Да се надяваме, че събраните средства ще отидат наистина където трябва. Понеже в ТТ има едно клипче какво става с огромното количество дрехи, които събираха за пострадалите от земетресението и то да са специално нови, с етикетите. Ето какво приложение имат...
https://twitter.com/who98408150/status/1640426201692131328
Пък после вярвай на благотворителните каузи.
За разтуха малко народно творчество

И накрая - познайте актьора

Скрит текст:
И подсказка

Скрит текст:
познахте ли го

Скрит текст:
За който се колебае - нашият Арда
Ahmet Tansu Taşanlar

Лека нощ!

# 92
Добро утро,момичета!

Благодаря за снимките и инфото! Flowers HibiscusFlowers Cherry Blossom
Линка,...Ахмет Тансу  го познах тъй като преди това вече  бях видяла снимките във ВК!
Много е изменен наистина няма как да го познаеш!

от снощи
Tубa добави към историята на Instagram #TubaBüyüküstün
maria_and_cataleya Истинската любов в света #baby #fashion #daddy #explore
" Баща и дъщеря "
https://twitter.com/Xochitl71467638/status/1640924115706978306
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456245176%2F62a9915e … pl_wall_-63875573

Приятен ден да имате!

# 93
Здравейте момичета,
два дни вятъра няма спиране, голям студ.

Лина Ахмет Тансу го познах,защото ми излиза в ИГ, но тази дама не.
Името ми звучеше познато и трябваше да търся, за да разбера коя е.

Лека вечер.

# 94
Здравейте!

Tuba е добавила репост от turkishdictionary
От къде на къде?
Отляво британските жени през 1934 г. се питат: „По-безполезни ли сме от турските жени?“
Вдясно жените в Израел през 2023 г. казват: „Не искаме да свършим като Турция“.
Не заслужаваме да живеем в такава атмосфера на страх.
Броим дните, за да започнем да живеем живота, който заслужаваме.

Народно творчество

ᴋᴇɢʟᴇʀ-ㅅ-
"No tiene caso que trates las ramas si la enfermedad está en la raíz"
Que hermosa serie Mi otra yo, que hermosa la constelación cuántica, que hermoso cómo cambió tanto en mí desde el primer momento en el que pisé el campo y que lindo seguir soltando lo que me estanca 🫂🤍
„Няма смисъл да се лекуват клоните, ако болестта е в корена“
Каква красива поредица Моето друго аз, колко красиво е квантовото съзвездие, колко красиво се промени толкова много в мен от първия миг, в който стъпих на терена и колко хубаво е да продължа да освобождавам това, което ме спира

https://marianorinaldi.com/2023/03/27/hoy-enseries-hablamos-de-mi-otra-yo/
Днес си говорим за "Моето друго аз", турският сериал, който нашумя в платформата Netflix, като беше един от най-гледаните в края на миналата година. Сюжетът смесва приятелство, любов и семейство, като се фокусира върху семейните констелации. Това е мини-сериал, който по принцип би бил един сезон с осем епизода от около 50 минути, но завладя зрителите толкова много, че неговата продължителност беше решена с обявяването на 2-ри сезон. Със своя сюжет за семейните констелации като кука, сериалът показва как тази терапия работи за разграничаване на дългогодишни конфликти.
My Other Me е за историята на три приятелки: Ада (Туба Бююкюстюн), която е известен хирург, Севги (Бончук Йълмаз), нейна приятелка адвокат, и Лейла (Седа Бакан), която е спряла да учи, за да се съсредоточи върху семейството си. Тримата са неразделни, въпреки факта, че всеки има много различен живот.
Севги е диагностицирана с рак. Когато медицинските процедури вече не са решението и болестта се влошава, тя решава да заложи на други алтернативни начини да се опита да се излекува.
Там той познава терапията на семейните констелации, за да се опита да лекува. В едно село духовен гуру на име Заман провежда групови сесии, които ще помогнат на трите жени, тъй като всяка от тях има свои собствени борби, болести и конфликти, с които трябва да се справи...

Чакам с нетърпение да започнат снимките на новия сезон.

Видях от скицата на залата, че местата странично отзад са ги намалили.
Вероятно политиката на театрите в Париж е такава- като не се продадат билетите, ги намаляват. В моя малък град няма такава политика, не знам как стоят нещата със софийските театри. Или там билетите винаги се разпродават?

Лека нощ!

ПП Снинова, за Балчичек ли питаш? Обичам си я Еврем Алася ли беше, беше перфектната Балчичек. После я гледах в друг сериал „Дъщери на слънцето“ или нещо подобно. Нямаше нищо общо с Балчичек, но сериала беше типична турска разтеглена история, че едвам допълзях до 3 епизод и ми писна.

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 00:02 от Lina_4

# 95
# 96
Добро утро,момичета!

Да започнем с аромат на кафе и добро настроение.
Нека денят ви бъде успешен и щастлив !
Flowers HerbFlowers Cherry Blossom

Няма нищо ново за сега.Да допълня за Еврим Алася,която също познах,когато Снинова попита снощи!Освен в ПС,тя игра по-рано и в ''Под липите'' с Туба в ролята на Сема!Гледала съм я още във'' ВВ'',Güneşin Kızları/Дъщерите на слънцето''(у нас го даваха под името ''Слънчеви момичета'').В момента играе в нашумелия с насилие сериал ''Kızılcık Şerbeti/Боровинков шербет''(който мина по рейтинг в две от групите ''Рибарче'').Беше глобен и пред спиране за излъчване след 5 епизода на др. сериали,но после го отмениха.Аз не го гледам,но чета понякога коментарите в общата закована тема най-отгоре във форума.

в новата й роля...

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 09:11 от Zlatina3

# 97
Здравейте!

Tuba добави #TubaBüyüküstün към instastory
Дайте поддръжка под формата на химикалки, гуми, бележници, моливи и други заявки, продължете... моля, подкрепете.
Здравейте, събираме помощ преди началото на часовете за нашите50 ученици от основното училище Chizerdere Unified Class, разположено в квартал Dulkadiroglou на Kahramanmaras. След земетресението селото претърпя големи щети. По-голямата част от къщите бяха съборени. Беше решено да се събори и основната учебна сграда на нашето училище. Като трима учители отиваме на село, когато времето позволява, посещаваме родители и организираме различни дейности с децата. Чувствайки болката от загубата на някои от нашите ученици и родители при земетресението, ние искаме да предоставим необходимите материали по-долу за нашите деца в селото. Очакваме вашата подкрепа.
Нашият списък с нужди:
- Тетрадки, хартия А4
- Моливи, острилки, гуми
- Комплекти сухи бои и моливи на водна основа
- Цветна хартия
- Аксесоари и играчки за игра
- Детски дрехи, детски чорапи
- Моливи, чанти
Яшар Еркан: Телефон: 05323670051
Kahramanmaraş instagram: @1yasarercan Twitter: fluland
#köyokullarıyardımprojesi #minikkalpleredokun
#önceeğitim #eşitşartlardaeğitimherçocuğunhakkı
#deprem #kahramanmaraş

От ТТ
@hinasafi
💯 #RiseofEmpiresOttoman2 #MehmedVsVlad is a spectacular docu drama (might not be with 100% accuracy like #Ertuğrul but) what a great production, extremely brilliant acting by both Vlad & Mehmet II. It's violent & gore sometimes.
💯 #RiseofEmpiresOttoman2 #MehmedVsVlad е грандиозна документална драма (може да не е със 100% точност като #Ertuğrul , но) каква страхотна продукция, изключително брилянтна актьорска игра както от Влад, така и от Мехмет II. Понякога е жестоко и жестоко.

@cherfrank
Look what I passed walking from my hotel to the Eiffel Tower…the box office for Tuba’s event! Counting the days❣️#TubaBüyüküstün #FıratÇelik #UnicefTürkiye
Вижте какво минах, докато вървях от моя хотел до Айфеловата кула… касата за събитието на Туба! Броене на дните❣️ #TubaBüyüküstün #FıratÇelik #UnicefTürkiye

Проверих скицата, с новата цена видимо се запълва залата!
Народно творчество

Желая ви успешен ден!

# 98
Здравейте

Мили дами Благодаря ви за всичко споделено.

“Най-доброто предстои”  !!! Това е обещание..
               Обещание, което всеки трябва да даде на себе и на света !
               Това послание е изпълнено с Вяра, носи Надежда и дава Смисъл.
               "Най-доброто предстои" е най-красивото пожелание, за мен, за теб, за всички нас, за света.

Приятен следобед,дами

# 99
Здравейте отново за днес! Hug

Tубa добави към историята на Instagram #TubaBüyüküstün

Театър La Tour Eiffel/Ла Тур Айфел
Продължава подготовката за благотворителна акция в помощ на децата, пострадали от земетресението в Турция.

https://twitter.com/Xochitl71467638/status/1641463030075604993
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456245180%2F6a8e97752f6f478e18%2Fpl_wall_-63875573

# 100
Здравейте момичета и много благодаря за всичко споделено.
Времето до представлението приближава, а Туба ни е споделила  репетиция от театъра. Сигурно усещането да си там, както се казва е един път.
Голяма красота.

Театър La Tour Eiffel
Продължава подготовката за благотворителната вечер.
Фърат добре говори френски.
Сигурна съм, че представлението ще е повече от добро.
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456245180%2F6a8e9775 … pl_wall_-63875573
Снимката, която Линка е сложила от Chery Frank.Това е една от дамите, които ще присъства на представлението и вече е пристигнала в Париж.

# 101
Много интересен клип.
Преведоха разговора.

Ще пазаруват нови тоалети. Явно на Фърат му трябва консултация. Grinning
Снинова  и аз се надявам на хубаво шоу.
Ама ще видим...

Приканват ни да  участваме в организираното туитване по повод благотворителния концерт.

Търсят любимия ви проект с участие на Туба.
Аз не мога да реша и съм абсолютно съгласна  съгласна с този туит.
@clareuzhhorod
Each of her projects achieved great heights! Difficult to choose which of these series is the best. All her characters are bright individuals. I love her characters because they are a deep-thinking, emotional, good-hearted, strong women #TubaBüyüküstün❣️
Всеки от нейните проекти постигна големи висоти! Трудно е да се избере коя от тези серии е най-добрата. Всички нейни герои са ярки личности. Обичам героите й, защото те са дълбокомислещи, емоционални, добросърдечни, силни жени #TubaBüyüküstün ❣️

Опитах се да направя гиф, но излиза или голям, или размазан. Надявам се Канти да успее...
И така и така съм тук, малко народно творчество.

Хубава вечер!

# 102
Среднощен привет, момичета!    

Наминавам на бързо  да ви благодаря за всичко, което сте споделили тези няколко дни за Туба
Злати, Линка, Вичи, Снинова, azisiq

За съжаление тези дни времето ми направо не ми стига и като, че ли изтича между пръстите ми  Сякаш денонощието вече не е 24 часа, а е някъде около 16-17ч  

Момичето ни тези дни покрай инициативата в Париж е доста активна в ИГ за популяризирането му Hands Thumbsup Дори е посетила Турското Консулство в Париж като официален предствител на Уницеф, от където е получила подкрепа за инициативата за събиране на помощи за пострадалите от земетресението райони. Hands Clap Стискам палци всичко да мине добре и да се реализира така както са го планирали Туба и Фърат Hands Pray

Много интересен клип.
Преведоха разговора.

Скрит текст:

Ще пазаруват нови тоалети. Явно на Фърат му трябва консултация. Grinning
Снинова  и аз се надявам на хубаво шоу.
Ама ще видим...

Приканват ни да  участваме в организираното туитване по повод благотворителния концерт.

Търсят любимия ви проект с участие на Туба.
Аз не мога да реша и съм абсолютно съгласна  съгласна с този туит.
@clareuzhhorod
Each of her projects achieved great heights! Difficult to choose which of these series is the best. All her characters are bright individuals. I love her characters because they are a deep-thinking, emotional, good-hearted, strong women #TubaBüyüküstün❣️
Всеки от нейните проекти постигна големи висоти! Трудно е да се избере коя от тези серии е най-добрата. Всички нейни герои са ярки личности. Обичам героите й, защото те са дълбокомислещи, емоционални, добросърдечни, силни жени #TubaBüyüküstün ❣️

Опитах се да направя гиф, но излиза или голям, или размазан. Надявам се Канти да успее...
Скрит текст:
И така и така съм тук, малко народно творчество.

Хубава вечер!
Линка благодаря за превода от разговора от видеото. Иначе и аз съм на 100% съгласна  с написаното относно проектите на Туба  
Ето го и гифчето  

Да ви питам нещо: Появил ми се е надпис оцветен в жълто с предупреждение да внимавам, че това е подвеждащ сайт. При вас има ли го?  
Слагам ви една интересна статия, която предполагам, че може да ви заинтригува    
КАКВА ЩЕШЕ ДА Е ИСТОРИЯТА НИ АКО БЕШЕ ПИСАНА ОТ БЪЛГАРИ?
https://sparotok.blogspot.com/2019/01/blog-post.html?fbclid=IwAR … SyXtpeAWCd275iDhE

Лека нощ!  

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 03:58 от kanti

# 103
Добро утро,момичета!

В последния ден на месец март да се насладим на кафенцето си с вярата,
че днес ще бъде по-добър ден от вчера, а утре ще е по-добре от днес!

Благодаря ви за всичко,което сте открили и пуснали в темата вчера. HeartFlowers Hibiscus

Канти ,за питането.Има го този надпис от вчера.Най-отгоре във форума с всички теми,където се пише има закована тема с обяснение!Ето линк за да прочетеш:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1538939

За Туба след като я видях в ''Аси'' по Нова тв.през 2009 г. до сега не съм се спряла да я гледам! Kissing HeartHeart Exl

Щастлив петък на всички!

# 104
Здравейте!
Скрит текст:
Добро утро,момичета!

В последния ден на месец март да се насладим на кафенцето си с вярата,
че днес ще бъде по-добър ден от вчера, а утре ще е по-добре от днес!

Благодаря ви за всичко,което сте открили и пуснали в темата вчера. HeartFlowers Hibiscus

Канти ,за питането.Има го този надпис от вчера.Най-отгоре във форума с всички теми,където се пише има закована тема с обяснение!Ето линк за да прочетеш:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1538939
За Туба след като я видях в ''Аси'' по Нова тв.през 2009 г. до сега не съм се спряла да я гледам! Kissing HeartHeart Exl

Щастлив петък на всички!
Чудесен пост, Злати!
Изкуших се да го повторя!
Туба е споделила в ИГ
Всичко е свързано с "изчакване" в наши дни... пасивно действие през огромни пропуски.
Здравейте, това съм аз.. в момента..

Красавицата ни! Heart
И да повторя прекрасните гифчета на Канти!

Канти, благодаря за интересното четиво!
Хубав ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт