Магазин Sinsay - тема 7

• 64 420
  • 756
  •   1
Отговори
# 345
отговарят си
аз доволна от спалното им бельо
Преди съм поръчвала пак такъв размер и не си отговарят, а са по-малки. Та затова се чудя дали са се поправили.

# 346
признавам си, не съм ги мерила с метъра, но стават идеално за местата, за които са ми трябвали

# 347
признавам си, не съм ги мерила
И аз не бях до миналата седмица, купих си нова завивка 200/220 и пробвах да я сложа в чаршафите от синсей и греда😄 взех рулетката и се оказа, че са 180/200

# 348
  • Сливен
не знам дали си отговарят,но се свиха доста след сушилнята и ги оставих за лятото,когато основно аз се завивам,че ММ все му е горещо.

# 349
Аз незнам какво качество търсите от sinsay купувам ,но знам че са некачествени и точно поради това ,много рядко вземам оттам и само това ,което ми лови окото!

# 350
Аз купувам основно детско от Синсей ...за съжаление , малката вече минава в горната момичешка серия ,и няма така хубави неща ( тя е 133 см , но в Синсей памучни неща взимам сега за другия сезон намалени, и трябва да са поне  140-146 ..за яке може би 140 ще и става още ,но те не се свиват.
За мен много малко неща се прежалвам - основно рокли и то ако са памук , също така бански ( както и за децата). Бельо и дом.потррби доста рядко:(

# 351
Аз купувам основно детско от Синсей ...за съжаление , малката вече минава в горната момичешка серия ,и няма така хубави неща ( тя е 133 см , но в Синсей памучни неща взимам сега за другия сезон намалени, и трябва да са поне  140-146 ..за яке може би 140 ще и става още ,но те не се свиват.
За мен много малко неща се прежалвам - основно рокли и то ако са памук , също така бански ( както и за децата). Бельо и дом.потррби доста рядко:(
Сподели за банските моля. И аз им се чудя-главно на цял бански за майки след раждане😄

# 352
Цял не съм взимала - по-добре от Лидл цял , защото може да ги видиш и пипнеш( има и танкини , а целите баснки са с подплънки на гърдите и хубава материя - скоро ще ги пуснат и там) . Имам едни черни половинки от Синсей - ок са , като долнището е с висока талия. И и за децата купувам , основно половинки за малката 134-140 размер, че са шаренки и цветтни и на доста по-добри цени от HM например.
Ако си си набелязала нещо - в ДъМол, например има вече изложени бански много - но черният цял бански, например е без подпрънки на бюста и доста тънка материя ( не е ок според мен). Моите бански от миналата година са хубава , стегната материя , с допълнително парче в цялата предна част на бикините. Лично за море, предпочитам половинки , нищо че сега съм по-дебела от когато бях бременна Sad Не обичам да ми е мокро - нито на гърдите, нито на корема , нито на дупето - за това ако е малко по-хладно- сменям със сух баснки, докато другия изсъхне. На малката също - че много лесно прави цистити от мокрите баснки и мръсното море ( особено по напето черноморие). Та - пека си дебелото шкембенце и хич не ми пука , като тръгвам - навличам рокля отгоре и махам горнището и сменям долнището ....без да търся съблекални ( особено по нашето черноморие Simple Smile)

# 353
умален с един размер, а може и с два
https://www.sinsay.com/bg/bg/suitshart-basic-1684o-99x
Скрит текст:

# 354
Можете ли да ме насочите към дънки, които са еластични (мразя да ме стягат), с висока талия и нормална дължина (не гол глезен, около 170 см съм). Да не са мамски модел. Онуй, впитото, като клинче става, също и нормален, прав крачол.

# 355
  • Пеликания
На мен тези са ми фаворит.
https://www.sinsay.com/bg/bg/danki-skinny-high-waist-3154b-59j

# 356
И на мен, но са къси за дами над 165см

# 357
  • Пеликания
Аз съм 174 и са ми нормални.

# 358
Аз съм 167.Вероятно дължината зависи и от номерацията, нося 36.
Сивите, които ми харесват повече и са идея по- свободни с по- еластична материя, ми идват над кокалчето. Сините малко ми теснеят, заради високата талия постоянно леко се свличат, стоят така:

Последна редакция: нд, 30 апр 2023, 13:27 от Mateah

# 359
  • Вестерос
От синсей купувам детско, харесва ми, дамските неща са ниско качество. За същите пари съм по-доволна от хм, там не мърдат някои дрехи, а в синсей са и по-изкуствени някак.

Общи условия

Активация на акаунт