Кино Академия за таланти 2024

• 569
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте, има ли някой актуално мнение относно набирането на деца и възрастни за участие в Кино Академия за таланти. Преди време се говореше за измамна схема. Все още ли е така? Дъщеря ми е "избраната"  и незнам какво да правя?

# 1
Здравейте, има ли някой актуално мнение относно набирането на деца и възрастни за участие в Кино Академия за таланти. Преди време се говореше за измамна схема. Все още ли е така? Дъщеря ми е "избраната"  и незнам какво да правя?
.  Здравейте аз също съм избрана и не знам какво да правя

# 2
Здравейте, ходихме вчера на представянето в София. Ами ... Да ви кажа, ако ви предстои да ходите. Гарантират, че което дете се запише на техния курс, ЩЕ получи някаква роля в някой филм/реклама/продукция... Все в нещо. Каква ще е ролята, не се казва. Започват презентацията си с това колко са страхотни. И накрая се стига до същността, а именно - че предлагат курс 12 вноски по 138 лв. А насреща са 10 сбирки по една месечно обучение, по 8 часа. Значи за 80 часа обучение се плащат 1600 лв. Принципно не е безкрайно висока тази цена, но което ме смути е, че казват, че залата която ползват е с капацитет 400 човека, и това ме ужасява - как така ще карат обучение с ?? 400 човека?
И най-неприемливото за мен е, че не можеш лесно да се откажеш. Можеш, с 3 месеца предизвестие. Тоест, и да решиш да се откажеш - дължиш още 3*138 лв. А те не ти дължат нищо. Погледнах в профила във Фейсбук - наистина имат изпратени покани за плащане към хора, които са се отказали поради някаква причина, да ги карат да си доплатят ОСТАТЪКА от ЦЯЛАТА такса, понеже не са дали предизвестие от 3 месеца.
Аз с това условие не мисля, че мога да се съглася. Проверих преди около две седмици какви са условията на другите школи за театрално / сценично изкуство. Ами - нормални са! Хем се учи в малки групи, хем редовно 1 или 2 пъти седмично, хем с цена наполовина, и го няма това изнудване и извиване на ръце.
Ако някой се е включил към предходно издание на точно тази академия - ако може да сподели Simple Smile

# 3

Измама е. Не се връзвайте. Имат няколко фирми и агенции. Аз и моето дете е едно от измамените.

# 4
Нали по-нагоре писах. В началото искат 65 лв за да получите снимките и клипчето. Което е добре, защото снимките са чудесни, всъщност. После искат 72 лева за две години за договор, което пак се преглъща. И накрая искат 138 лв за месец за 12 вноски за "обучение" и трудно да се откажеш. Аз си записах детето в нормална школа за театрално и кино изкуство. Учат ги няколко часа всяка седмица, подготвят представление. Ама, истински се готвят. Не е както тези да те заплашват и извиват ръцете.  Не се хващайте.

Общи условия

Активация на акаунт